Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Блок-хаус

  1. особливості монтажу
  2. Різновиди блок-хауса

Компанія «ЛесТорг1» пропонує блок-хаус в Москві і Підмосков'ї. Можливо доставка в регіони.

Облицювальні дошки зовні нагадують зрубані і оброблені стовбури, мають хороші характеристики (зокрема, їх вологість складає 8-12%). Завдяки цьому вони не деформуються через поступове зневоднення та інших факторів.

Переваги покупки блок-хауса:

  • Естетичний вигляд.
  • Протидія згубного впливу зовнішнього середовища.
  • Оптимальна ціна - від 320 руб. / М2.
  • Мала маса.
  • Теплоізоляційні властивості.
  • Простий монтаж.
  • Універсальність.
Компанія «ЛесТорг1» пропонує блок-хаус в Москві і Підмосков'ї

особливості монтажу

Оздоблювальний матеріал укладають горизонтально (вертикальне розташування зустрічається вкрай рідко) шипом вгору, щоб волога не накопичувалася в пазу. Масивні і широкі дошки кріплять міцними оцинкованими або анодованими саморізами, їх загвинчують в лицьову частину. Вузький блок-хаус монтується з використанням скоб, цвяхів або кляммеров, так як панелі тонкі і легкі. Починати обшивку стін можна як знизу, так і зверху, головне - домогтися щільного входження шипів в пази.

Починати обшивку стін можна як знизу, так і зверху, головне - домогтися щільного входження шипів в пази

Перед монтажем дошки розпаковують і залишають на 3-5 днів для «акліматизації» - набору вологості. На цьому етапі матеріал покривають антисептиками та іншими захисними складами, якщо після обшивки стіну планують фарбувати, фарбують шипи і пази.

На цьому етапі матеріал покривають антисептиками та іншими захисними складами, якщо після обшивки стіну планують фарбувати, фарбують шипи і пази

Різновиди блок-хауса

За кількістю природних дефектів (сучків, невеликих тріщин) виділяють 3 сорти: АВ, С і «Екстра». Вони розрізняються по виду, але володіють однаковими характеристиками.

У нас можна купити пиломатеріали шириною 90-240 мм, товщиною 20-47 мм, причому довжина кожного з типорозмірів становить від 2 до 6 м. Вузькі дошки більше підходять для внутрішньої обробки приміщень, широкі - для зовнішньої.

«Лесторг1» - надійний постачальник пиломатеріалів. Вибираючи нас, Ви віддаєте перевагу якості, доступними цінами і швидкій доставці. Одержати більш детальну інформацію або замовити продукцію можна, зателефонувавши за номером: +7 (495) 991-51-11 .

Нам вже довірилися:

Олександр

Спасибі за відмінну роботу, отримали блок-хаус в точно зазначений час!

Євген, ТОВ «ОЛТС»

Заявки завжди виконуються вчасно, купуємо великі обсяги блок-хауса - ніколи немає затримок і зволікань!

Сергій

Шукав якісний блок-хаус і знайшов його тільки тут. Дякую за контроль над матеріалами і оперативне обслуговування!

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама