Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Газосилікатні блоки: плюси і мінуси, недоліки, відгуки

  1. плюси
  2. мінуси
  3. Позитивні і негативні сторони будинків
  4. Відгуки

Сьогодні велику затребуваність став набувати такої будівельний матеріал, як газосиликат. Представлене виріб за своїми характеристиками дуже схожий зі штучним каменем, але не дивлячись на це має свої виражені переваги.

Саме позитивні якості газосилікатного блоку дозволили йому отримати таку широку затребуваність при будівництві будинків.

плюси

плюси

Блоки з газосилікату, вартість яких дозволяє знизити витрати на будівництво будинку, можуть похвалитися такими перевагами:

  1. Невелика вага. Представлений матеріал володіє масою, яка в 5 разів менше ваги аналогічного бетонного вироби. Завдяки такому якості вдається знизити витрати на транспортування монтаж матеріалу.
  2. Високі показники міцності на механічне стиснення. Якщо використовувати блок Д500, то міцність його може становити 40 кг / см3.
  3. Значення термічного опору буде в 8 разів вище, ніж у бетону. Наявність пористої структури вдається отримати відмінні показники Теплоізолювання.
  4. Блоки з газосилікату характеризуються своїми теплозберігаючими властивостями. Такі вироби можуть віддавати накопичену теплову енергію всередину кімнати, в результаті чого ви зможете заощадити на оплаті опалення.
  5. Наявність пір дозволяє отримати високі показники шумоізоляції, які в 10 разів вище, ніж у цегли.
  6. У складі матеріалу відсутній різні токсичні компоненти, тому він відноситься до екологічних виробам.
  7. Для газосиликата не характерна негорючість. Матеріал здатний витримувати прямий вплив вогню протягом 3 годин. В результаті цього вдається виключити ситуації з поширенням полум'я.
  8. Показники паропроникності у блоків набагато вище, в порівнянні з опонентами. Достовірно відомо, що газосиликата здатний «дихати», в результаті чого всередині будинку створюються комфортні умови для проживання.

як використовується клей для газосилікатних блоків морозостійкий , Можна дізнатися в даній статті.

На відео розповідається про плюси і мінуси газосилікатних блоків:

Що краще газобетон, пінобетон або жн газосиликатні блоки, можна дізнатися з даної статті.

мінуси

Незважаючи на таку значну кількість позитивних властивостей, газосиликатні блоки мають певні мінусами, яких також чимало:

  1. Низькі показники механічної міцності. Якщо виробляти вкручування дюбеля, то виріб починає руйнуватися і розсипатися. В результаті цього неможливо забезпечити міцне утримання кріплення. Говорячи простіше, на стіну з газосилікатного блоку можна встановити картину, але ось важка полку навряд чи зможе провисеть там довго.
  2. Невисокі показники морозостійкості. Виробник запевняє, що для такого виробу характерна морозостійкість 5 циклів, але підтверджених даних про довговічність матеріалу Д300 на сьогоднішній день немає. Про розмір блоку для будівництва будинку, можна дізнатися з даної статті.
  3. Підвищений рівень водопоглинання. У структуру блоку може проникнути волога, а потім наносити руйнівної шкоди. Результатом такого процесу стає втрата міцності
  4. Через високий рівень поглинання вологи на поверхні стін з газосилікату може утворитися печінку, грибок. Крім цього, після 2 років в структурі матеріалу можуть утворитися тріщини.
  5. Для блоків з газосилікату характерний високий рівень усадки, результатом якої стає утворення дефектів.
  6. На поверхню газосилікатних блоків не варто наносити цементно-піщані штукатурки. Причина в тому, що вони не будуть міцно триматися на стіні і просто відваляться. Рішення є - це застосування гіпсового складу, але і тут є підводний камінь. Така штукатурка не здатна замаскувати наявні шви на стіні, а коли настануть холоди, то утворюються тріщини. Причина в тому, що гіпсова штукатурка не може протистояти перепадам температур і влажності.О тому як виглядає блок, розміром 20х20х40, можна дізнатися в описі статті.
  7. Через високий водопоглинання наносити штукатурку необхідно в два шари. В ході усадки отримана обробка буде утворювати на своїй поверхні тріщини. Вони не впливу на герметичність, однак, порушують естетичну красу. Гіпсова штукатурка відмінно тримається на стінах з газосилікату і навіть при наявності тріщин не відвалитися.

Який блок вибрати для будівництва будинку , Можна дізнатися з цієї статті.

На відео - більше інформації про недоліки і переваги газосилікатних блоків:

яка товщина стіни з керамзитобетонних блоків , Можна дізнатися з цієї статті.

Позитивні і негативні сторони будинків

Позитивні і негативні сторони будинків

Виробники представленого будівельного матеріалу стверджують, що побудовані на основі газосиликата будинку можуть зрівнятися за рівнем мікроклімату з будинками з дерева. Крім цього процес будівництва не займає багато часу і сил, а побудувати житло можна буде своїми зусиллями.

При будівництві лазні часто використовують керамзитобетонні блоки. Однак треба врахувати всі плюси і мінуси лазні з керамзитобетонних блоків для подальшої комфортної експлуатаціісооруженія.

У такому будинку вдається отримати необхідний рівень тепло - і повітрообміну, досягається це через наявність пір в блоці з газосилікату. Будинок в зимовий час дуже теплий, але для збереження теплової енергії необхідно виконати гідроізоляцію. Щоб зберегти здатність будинку «дихати», необхідно обшити його пінопластом. При будівництві будинку необхідно, щоб шви між блоками були мінімальними, щоб через них проходило мінімальну кількість теплової енергії.

Яка технологія виробництва шлакоблоку і які при цьому пропорції, можна дізнатися зі статті.

Простота будівництва визначиться геометрією блоків. Якщо вона ідеальна, то зводити конструкцію буде нескладно. При будівництві будинку з газосилікату потрібно застосовувати спеціальний клей. Якщо використовувати цементні розчин, то виходять дуже товсті шви. При цьому порушиться теплопровідність і міцність стін. Так як блоки дуже важкі, то виконати всі заходи самостійно дуже складно. Тут вам потрібно буде взяти собі помічника. А про те, які є плюси і мінуси будинку з шлакоблоку ви можете дізнатися в нашій статті.

Що краще піноблоки або газосиликатні блоки, можна дізнатися з даної статті.

При будівництві будинку необхідно взяти до уваги ряд нюансів:

  1. Зводити будинок з такого матеріалу краще висотою максимум 2 поверху. В іншому випадку будівля не витримає великого навантаження.
  2. Коли ви будуєте будинок і вже звели перший поверх, то обов'язково необхідно подбати про монолітний пояс обв'язки. Тоді ви зможете рівномірно розподілити масу всього другого поверху і покрівлі на нижні блоки. Кожен 3 ряди варто армувати за допомогою металевої сітки або спеціальними листами.
  3. Побудована конструкція потребує зведенні монолітного стрічкового фундаменту, тому заощадити на такій будові не вийде.
  4. Зведені стіни протягом року дають усадку. Цей факт потрібно враховувати, якщо ви будете здійснювати внутрішню обробку. В іншому випадку ан штукатурці виникнуть тріщини, то необхідно скористатися для обробки гіпсокартон.

Газосилікатні блоки розміри та інші дані можна знайти в описі статті.

На відео - плюси і мінуси будинку з газосилікатних блоків:

Відгуки

  • Андрій, експерт: "Газосилікатні блоки мають пористу структуру, в результаті чого будинок« дихає ». Також конструкції здатні утримати теплову енергію. Хоча розміри такого матеріалу складають 600х300х200, важить він трохи. Будівництво будинку дуже легке і просте. Вам знадобиться всього лише 2 тижні, щоб повністю звести будинок. Результатом проведеної роботи стане теплий і затишний будинок. Крім цього, побудована конструкція має досить тривалий термін експлуатації ".
  • Юрій: «Восени зводив свій будинок з газосилікату, але до настання холодів виконати обробку не вийшло. В результаті цього стіни наситилися водою, і стали видавати неприємний запах. Із зовнішнього боку блоки починають руйнуватися. Тільки після консультації з фахівцем, я зрозумів, що будувати потрібно було тільки внутрішньо стіни і перегородки ».
  • Андрій: «Приобрітав газосиликатні блоки у перевіреного виробника, а процес укладання здійснював згідно з технологією. Побудував двоповерховий будинок і вже протягом 5 років на поверхні не виявлено жодних тріщини та інші вади. Для зведення стін використовував матеріал Д400, а для зчіпки застосовував клейовий склад. Для оздоблення фасаду спочатку використовував сітку, виконував пояс з бетону ».

Про те яка вартість керамзітобетонного блоку , Можна дізнатися з цієї статті.

Газосиликатні блоки - це відмінний матеріал для зведення внутрішніх перегородок. Звичайно, застосовувати його можна і для будівництва зовнішніх стін. Але, як показує досвід, такі будинки починають швидко руйнуватися і тріскатися. У будь-якому випадку перед будівлею свого будинку необхідно проконсультуватися з фахівцем.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама