Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Калькулятор будівництва будинку з піноблоків

  1. Кошторис на стандартний будинок з піноблоків. фундамент
  2. Кількість пінобетонних блоків для стін
  3. Рекомендації по використанню клею для монтажу піноблоків

Потрібно вміти правильно визначати свої фінансові витрати, щоб вам не довелося переплачувати за непотрібні   будівельні матеріали   і за додаткові послуги будівельних організацій Потрібно вміти правильно визначати свої фінансові витрати, щоб вам не довелося переплачувати за непотрібні будівельні матеріали і за додаткові послуги будівельних організацій. Ви просто використовуєте калькулятор будівництва будинку з піноблоків і отримуєте дані, наближені до реальних. Відповідно до отриманих результатів ви вкладаєте гроші в будівництво об'єкта.

Вважати за допомогою калькулятора, який підраховує кількість пінобетонних блоків, просто і доступно практично для будь-якого забудовника, який бажає отримати інформацію про свої майбутні витрати.

Кошторис на стандартний будинок з піноблоків. фундамент

Якщо планується спорудження будинку з пінобетонного блоку з габаритами 6 на 8 метрів, причому є тераса і 3 житлових приміщення. Також в будівлі передбачена кухня. Потрібно побудувати коробку з піноблоку , Але перед цим провести ряд важливих обчислень.

В якості фундаменту для подібного будови підійде стрічковий варіант , Але при цьому треба правильно підібрати глибину заглиблення, в залежності від характеристик грунту і параметрів будівлі.

Так як пінобетонні блоки є будівельним матеріалом з невеликою вагою, допускається заглиблення до 0,5 метра за умови, що ми маємо справу з піщаним або глинистим грунтом. Якщо зробити більш глибокий стрічковий фундамент, то з'являється можливість для підвалу або льоху.

По конструкції фундамент для об'єкта з пінобетонних блоків може бути:

  • заглибленим,
  • малозаглиблених,
  • монолітним,
  • Збірним.

Найбільш надійна конструкція - це монолітний тип, тому слід вибрати саме його. І вартість матеріалів на фундамент потрібно включити в загальні витрати на будівництво будівлі з піноблоків . В основному буде потрібна велика кількість цементу і піску, а також щебінь.

Габаритні розміри стрічкового фундаменту виходять 200x300x600 мм, при цьому потрібно врахувати, що цокольна частина буде з'єднуватися в опалубку для забезпечення монолітності конструкції. Висота стрічки разом з цокольній частиною виходить 1 метр. Для обчислення довжини фундаменту потрібно скласти всі довжини виритої траншеї.

Тепер залишається підвести підсумок і обчислити об'єм бетонної суміші, яка буде заливатися в опалубку: 50 (довжина траншеї) × 1м (висота) × 0,5 (заглиблення) = 25 кубічних метрів. Для таких цілей використовується якісний бетон. В одному кубічному метрі фундаменту повинно міститися:

  • 385 кг цементу,
  • 220 літрів води,
  • 700 кг піску,
  • 1000 щебеню.

Маючи в розпорядженні дані цифри, легко обчислюється загальний обсяг матеріалів і вартість всього фундаменту. Тільки ще слід врахувати армування і внести дані в калькулятор будівництва будинку з піноблоків про використовувану арматурі.

Перед тим, як буде заливатися підлогу, проводиться схожий розрахунок бетонної суміші, як і в випадку з фундаментом.

Перед тим, як буде заливатися підлогу, проводиться схожий розрахунок бетонної суміші, як і в випадку з фундаментом

Кількість пінобетонних блоків для стін

Практично в будь-якому будинку є несучі стіни і міжкімнатні перегородки, і вони відрізняються особливостями конструкції. Якщо для несучих стін з піноблоку рекомендується використовувати кладку в півцеглини, то для перегородок буде достатньою умовою чверть. Бічна частина пінобетонного блоку виходить 200 × 300 = 0,06 метра, ліжко 300 × 600 = 0,18 метрів.

Перш, ніж використовувати калькулятор будівництва будинку з піноблоків, потрібно визначитися з висотою стін, які можуть бути 2,8 метра або вище. Для висоти в 2,8 метра будуть потрібні піноблоки в кількості 14 штук, при цьому шви виходять 0,5 см. Значить, з урахуванням того, що кладка несучих стін проводиться в півцеглини, ми отримуємо 2,87 м.

Приміщення зазвичай включає в себе підлогові і стельові покриття, які забирають корисну площу, так що висота може змінитися в бік зменшення. Площа несучих стін обчислюється за допомогою формули (8 + 8 + 7,3 + 6 + 4 + 1,3) × 2,8 = 96,88 метрів квадратних. І якщо цю величину помножити на площу пінобетонного блоку, то виходить кількість в 1615 каменів.

Знаючи кількість перегородок і їх висоту, легко обчислюється площа: (8 + 3 + 3) × 2,8 = 39,2 квадратних метрів. Тепер потрібно цей результат помножити на площу чверті цегли і вийде 218 каменів.

Далі складаються пінобетонні блоки для зовнішніх стін і для внутрішніх перегородок. Підсумкова цифра 1 833 піноблоку.

Рекомендації по використанню клею для монтажу піноблоків

У калькулятор будівництва будинку з піноблоків повинні бути внесені дані по кількості спеціального клею, який буде потрібно і для зовнішніх стін, і для внутрішніх.

Для цих цілей треба скористатися довжиною всіх стін і з'ясувати, скільки вийде швів, причому і в горизонтальному і у вертикальному напрямку. Товщина клейового шару зазвичай становить 0,005М.

Товщина клейового шару зазвичай становить 0,005М

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама