Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Кладка газосилікатних блоків взимку

  1. Як укладати газоблоки при низьких температурах?
  2. Що робити при істотному збільшенні температурних перепадів?
  3. рекомендації фахівців

Дефіцит замовлень в зимовий період змушує будівельні компанії істотно знижувати вартість тарифів на свої послуги. Як показала практика, клейовий монтаж газосилікатних блоків можливий навіть при низьких температурах. На міцності і довговічності зведених стін і перегородок правильно організоване зимове будівництво не відбивається.

  • Один з базових матеріалів для зведення заміського будинку котеджного типу - це газосиликатні блоки ytong Ітонг товщиною 375мм d500.
  • Монтажна технологія гарантує високу якість газоблочні кладки за умови, що вона буде виконана при плюсовій температурі в діапазоні + 5 + 25 ° С. Це оптимальні умови для тверднення стандартного цементно-полімерного клею для газосилікатних блоків.
  • При температурі повітря понад + 25 ° С - монтажні поверхні блоків рекомендується заздалегідь зволожувати. Якщо ця вимога не буде виконано - клей висохне до завершення процесу твердіння. Міцність такого з'єднання залишає бажати кращого.

Міцність такого з'єднання залишає бажати кращого

Як укладати газоблоки при низьких температурах?

На сьогоднішній день пропонується декілька способів піно і газоблочні будівництва при температурі навколишнього середовища до -10 ° С включно На сьогоднішній день пропонується декілька способів піно і газоблочні будівництва при температурі навколишнього середовища до -10 ° С включно. Йдеться про застосування швидкотверднучих і морозостійких клейових складів. Застосування швидкотверднучого клейового складу орієнтоване на пізню осінь, коли в денний час зберігається стабільна плюсова температура.

Зведені за день стіни і перекриття набувають задані властивості до нічних заморозків. При цьому позитивну роль відіграє низька теплопровідність газосиликата. Таким чином, часу для затвердіння клею більш ніж достатньо.

Варіант другий - застосування морозостійких присадок до клею або придбання морозостійкого клейового складу. Асортимент таких компонентів невеликий, але достатній для вирішення проблем зимового будівництва.

При дотриманні рекомендацій монтажної технології, клейовий монтаж газосилікатних блоків можна робити при температурі повітря до- 10 ° С

Що робити при істотному збільшенні температурних перепадів?

Мінлива погода може створити позаштатну ситуацію, наприклад різке зниження нічної температури. Для продовження будівництва при температурі -15 і більше градусів пропонується перехід на бистротвердеющий клейовий склад і підігрів робочої ділянки переносними інфрачервоними обігрівачами. Такі пристрої мають високий ККД, нагрівають тільки певну ділянку кладки, тому дуже економічні.

Хороші результати дає попередній підігрів блоків в теплому приміщенні. До моменту кладки температура робочої поверхні не повинна бути вище 25 градусів вище нуля.

Слід застерегти від підігріву блоків гарячою водою. Надлишок вологи в стінах може негативно позначитися на твердении клейового шару і теплозбереження зведених конструкцій.

рекомендації фахівців

Будівельними компаніями запропоновані технології газосилікатного будівництва ефективно використовуються протягом усього зимового періоду.

При самостійному освоєнні всього обсягу монтажно-блокових робіт можуть виникнути істотні труднощі. Виконати роботу з високою якістю допоможуть отримані навички та дотримання рекомендацій монтажних технологій.


Як укладати газоблоки при низьких температурах?
Що робити при істотному збільшенні температурних перепадів?
Як укладати газоблоки при низьких температурах?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама