Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Лінія для виробництва блоків (автоматизована): ціна, стінові

  1. Загальна характеристика Лінія для виробництва блоків є дуже Вібропресс для трамбування блоків ...
  2. Устаткування для виробництва блоків
  3. стінові блоки
  4. цемент
  5. заповнювачі
  6. Дрібний заповнювач
  7. крупні заповнювачі
  8. вода
  9. Хімічні добавки до бетону

Загальна характеристика

Лінія для виробництва блоків є дуже

Лінія для виробництва блоків є дуже

Вібропресс для трамбування блоків

затребуваною апаратурою, тому що будівельні блоки мають деякі привабливими властивостями:

  1. Завдяки блокам можна побудувати малоповерхове (2-3 поверху) спорудження (будинок, гараж, дача, майстерня) при цьому не потребуючи послугах муляра. Один блок дорівнює 4-5 цеглин.
  2. Стіни, побудовані за допомогою лінії для виробництва блоків, є тепло- і звуко- непроникними.
  3. Вартість блоку набагато нижче вартості цегли, пеноблок і інші будівельні матеріали через низьку ціну є дуже доступною продукцією.
  4. Блок передбачає можливість виготовляти його самому. Також глиняно-солом'яний цегла можна проводити самостійно.

Технологія виробництва

Гідравлічна установка для виробництва будівельних блоків

Технологія виробництва будівельних блоків складається з трьох етапів:

I етап: підготовка бетону.

II етап: виробництво блоків.

III етап: просушка і складування готових блоків.

I етап: підготовка бетону.

Підготовка бетону здійснюється декількома стадіями.

  1. Необхідно засипати 3 лопати дрібних відсівів і 3 лопати гранульованих шлаків.
  2. Засипати одну лопату цементного піску.
  3. Старанно перемішати.
  4. Додати в 8-10 літрів води 260 мілілітрів це половина 0,5 літрової банки, розчину УПД. Розчин суміші необхідно приготувати так: на 45 літрів ємності необхідно висипати 0,8 кг УПД і старанно перемішати.
  5. Ретельно перемішати. В цьому випадку бетон ретельно просочується сумішшю УПД.

II етап: виробництво блоків.

II етап: виробництво блоків

Апарат для форміровкі блоків

1). Засипати в вибростанок підготовлений бетон. Короткостроково, на 2-3 секунди включити вібратор і коли бетон осяде одним рухом, розрівняти площину осів бетону.

2). Встановити притиск і, не докладаючи особливих зусиль натиснути на нього, включити вібратор.

Блок з прямокутними і круглими порожнечами вібрує 5-6 сек. до того моменту, коли притиск опускається на обмежувачі.

Повні, вузькі блоки (їх 2 шт.) Вібрують 4-6 секунд.

3). При вібрації піднімається верстат, а блоки залишаються на майданчиках.

III етап: просушка і складування готових блоків

III етап: просушка і складування готових блоків

Сушка для будівельних блоків

Використовуючи УПД завершення блоки потрібно прибрати з майданчика і перекласти на склад через 6-7 годин. Чи не використовуючи УПД - через 48 годин. Після закінчення цього часу блоки не розпадаються, за умови дотримання технології їх виробництва і пропорцій бетону.

Класти на склад завершений блок дозволяється в пірамідальні штабелі. В один блок на 3-4 см, з простором між блоками, які потрібні для подальшого висихання бічній грані.

У кожній з таких пірамід - 110 штук блоків. Кожна піраміда повинна бути промаркована датою і часом виробництва фінального блоку. Це необхідно для реалізації. На 5, 6 день блоки відвантажуються.

Устаткування для виробництва блоків

Автоматична лінія для виробництва блоків являє собою сучасну комплектацію техніки для виготовлення повного списку різних видів будівельних виробів:

Автоматична лінія для виробництва блоків являє собою сучасну комплектацію техніки для виготовлення повного списку різних видів будівельних виробів:

будівельний блок

Автоматизовані лінії виробництва блоків
виготовляють такі види блоків:

  1. стінові: розміри 195 * 195 * 395 мм, 190х195х395 мм або 205х205х405 мм:
  • пескобетона;

б) цокольні і фундаментні: розміри 195 * 195 * 395 мм, 190х195х395 мм або 205х205х405 мм:

в) перегородкові: розміри 95 * 195 * 395 мм:

г) перегородкові розміри: 105 * 195 * 395 мм:

  • пескобетона;
  • керамзитобетонний;
  • бетонний;
  • арболітових;
  • полістіролбетонних;

д) перегородкові розміри 145 * 195 * 395 мм:

д) перегородкові розміри 145 * 195 * 395 мм:

арболітових блок

  • піскобетонні;
  • керамзитобетонні;
  • бетонні;
  • арболітові;
  • полістіролбетонниє.

Піддони не потрібні, а все матриці входять в комплект.

Формувальний комплект лінії для виробництва блоків призначається для роботи з будь-яким цементом, навіть з найнижчою якістю. Також є можливість застосування будь-якого виду піску і наповнювача. Добре переробляється будівельний відхід.

Комплектація:

Комплектація:

Полістиролбетонна блок

  1. Вібропресс.
  2. Комплекти для виготовлення тротуарної плитки.
  3. Бетонозмішувач.
  4. Стрічковий транспортер з приймальним бункером.
  5. Бункери-дозатори на один вибропресс.

Вартість автоматизованого обладнання досить невисока. Лінії з виробництва блоків, ціна яких близько 250 000 рублів, є дуже рентабельним обладнанням і користуються великим попитом у виробників різного роду блоків.

стінові блоки

Лінія виробництва будівельних блоків вимагає спеціального приміщення

Стінові блоки на сьогоднішній день є найзручнішим будівельним матеріалом для побудови приватних будинків та інших споруд. Стінові блоки виробляються на цементі, який стає сполучною з будь-яким видом наповнювачів:

  • піщаногравійна суміш (ПГС);
  • зола;
  • керамзит;
  • відсів щебеню;
  • шлак;
  • полістирол (крихта);
  • тирса.

Матеріали для виготовлення стінових блоків Цемент Заповнювачі Вода Хімічні добавки до бетону

цемент

Для стінових блоків цемент стає найкращим сполучною. Цемент має досить велику швидкістю затвердіння, яка забезпечує високу надійність і стійкість до вологи. Для виробництва блоків можна застосовувати всі види цементу, марка міцності яких від 450 до 550.

заповнювачі

Як заповнювач, як правило, використовується:

  • пісок;
  • щебінь;
  • шлаки;
  • зола;
  • керамзит;
  • тирса;
  • деревна тріска
  • інші інертні матеріали та їх комбінації.

У заповнювачах має бути відсутня пил, так як її зазвичай надмірна кількість. Також м'яке глиниста включення, лід, смерзшимся брила. Щоб розморозити смерзшийся шматок заповнювач в його постійному сховищі необхідно помістити його в теплій зоні приміщення або забезпечити вихідним люком бункера з пристроєм парового підігріву. Даний підігрів сприятиме якнайшвидшому затвердінню бетону в холодний сезон року.

Даний підігрів сприятиме якнайшвидшому затвердінню бетону в холодний сезон року

Щебінь один з кращих наповнювачів для будівельних блоків

Дрібні заповнювачі, крім золи по гранулометричному комплекту, необхідно відносити до груп «середній» і «великий». Використовують наповнювачі меншою крупності, при цьому допускають поєднання з великими заповнювачами. Не допускається в піску наявність зерен розміром вище 11 мм. Кількість пилоподібних, глинистих, мулистих частинок в самородному піску не повинно перевищувати 4%. Дрібні заповнювачі необхідно складувати в бункері, який є закритим від атмосферних опадів. У зимовий період він повинен оснащуватися підігрівом заповнювач.

Дослідженнями показано, якщо тріска або стружка дуже довгі (більше 45 мм), тоді погіршується характеристика міцності на стиск. Якщо стружка або тирса дрібні це означає різке погіршення характеристик міцності на вигин. Дерево ставати наповнювачем, не несучи, при цьому ніякої користі і не покращує матеріал.

Заповнювачі, як правило, поділяються на два типи:

  1. Дрібні.
  2. Великі.

Дрібний заповнювач

Дрібний заповнювач для бетону

Має розмір зерна від 0,02 до 2,1 мм. Рядовий пісок - це особливо широко застосовуваний дрібний заповнювач. Маленьке зміст мулу, суглинків або глини в піску можна, але якщо їх кількість не перевищить 11% від загальної ваги. Відходами щебеневого виробництва є: дрібна частка граніту, доломіт, мармур, зола, невеликий союз шлаку. Дрібні заповнювачі забезпечують еластичність домішок, зменшують кількість ущелин в продукції і роблять їх площину максимально гладкою. Все ж залишок дрібних заповнювачів, а саме пилоподібного що становить, знижує довговічність продукції.

крупні заповнювачі

Крупний заповнювач для бетону

Крупним заповнювачем є сировина, яка має розмір зерна 6 і більше міліметрів. У складі бетонної суміші великі заповнювачі необхідні, щоб створити просторову раму всередині продукції. Від її міцності залежить довговічність продукту. Як правило, недостатньо міцне виріб пояснюється недостатньою кількістю крупний заповнювач у бетоні. Надлишок великого союзу заповнювач в домішки гарантує отримання пористих граней нерівній форми на поверхні виробу. При транспортуванні готової продукції, в крупному заповнювачі додається кількість бою. З розширенням обсягу зерна великих заповнювачів довговічність продукції зростає вдвічі.

вода

Вода для бетону має спеціальні добавки

У воді, яка використовується для виготовлення бетону, має бути відсутня суміш деяких масел, кислоти, потужних лугів, органічної речовини, виробничі відходи. Прийнятною вважають воду питної якості, а також воду з побутових водопроводів. Вода гарантує схоплення (гідратацію) цементу. Будь-яка домішка в воді може дуже знизити твердість бетону, а також створити передчасну, небажану і сповільнену градацію цементу. Також брудна вода може утворити плями на поверхні готового продукту. Температура води повинна бути не нижче 16 ° С, тому що знижена температура призведе до множення часу гідратації бетону. Воду рекомендують подавати в змішувачі через перфоровані труби.

Хімічні добавки до бетону

Хімічні добавки до бетону має різні кольори в залежності від призначення

Останнім часом, вітчизняне виробництво досягло значного прогресу в сфері досліджень різної хімічної присадки до бетонної суміші. Вона використовується для зменшення витрати цементної суміші, для збільшення темпу його градації, для скорочення тривалості теплою і вологості обробки продукції. А також для посилення здатності бетону укріпляти в зимовій період, для збільшення його морозостійкості і твердості.

Хлористий кальцій (СаСl) застосовують як у вигляді розчину, так і в сухому вигляді. У сухому вигляді його додають в заповнювач, у вигляді розчину ж його вносять в воду, яка призначена для приготування суміші, при цьому зберігаючи сумарна кількість води в суміші. Додавання хлористого кальцію трохи збільшує ціну на вихідні матеріали. Однак, швидкий набір твердості гарантує виробникові будівельної продукції економію електроенергії на обігрів території. Виріб повинен вилежатися перед відвантаженням клієнту. Це значно перевищує витрата на хлористий кальцій, проте, зменшує кількість бою продукту при транспортуванні.

Велика перевага лінії для виробництва блоків дає вживання воздухововлекающей добавки:

Верстат для формування блоку

  • деревна запилення смола (СДО);
  • нейтралізована повітровтягуюча смола (СНО);
  • теплової пековий клей (КТП);
  • сульфітнодрожжевая бражка (СДБ).

Повітровтягувальна добавка покращує активність суміші в заповненні матриць вибропресса, підвищуючи при цьому якість площині вироби, і мінімізує кількість бою. Основною перевагою воздухововлекающей добавки є велика морозостійкість бетону. Ефект збільшення морозостійкості пояснюється надлишком бульбашок повітря в порах бетону, це мінімізує випадки потрапляння в них води. А також перешкоджає появі руйнівного напруження в бетоні при охолодженні капілярної води через демпфуючого стягування бульбашок повітря.

Виробництво стінових блоків і лінії для їх виготовлення використовують піддонний або альтернативний метод, за допомогою цементного пов'язує і будь-якого виду наповнювача. Блоки виходять з прямокутною порожнечею.

Дане обладнання при невеликому розмірі, невисокою ціною, ідеально підходить для приватних забудовників.

Комплектація:

  1. Вібратор на 180 ват (220 вольт) з рівнем вібрації, який не регулюється. Потужність даного вібратора: 1,4 кН. Розмір блоку на виході: 395х195х190 мм.
  2. Пустотоутворювач з параметрами: 85х115 мм (знімний).

Пустотоутворювач призначається для форміровкі порожнечі в блоці. Це дозволить заощадити бетонну суміш на третину. Порожнеча також необхідна для збільшення теплоізоляції споруд. Пустотоутворювач і встановлена ​​накладка на пуансон, яка входить в комплект формують повнотілі, фундаментні блоки.

Пустотоутворювач і встановлена ​​накладка на пуансон, яка входить в комплект формують повнотілі, фундаментні блоки

Лінія нарізки блоків

Лінії з виробництва блоків, ціна яких ніколи не перевищує заплановану підприємцем суму, має в наявності дуже важливу техніку для виробництва. А саме притискну верхню планку формування пуансона (верхня площина блоку). За рахунок нього виготовляється блок має необхідну геометрію з усіх боків, це дуже спростить і зробить роботу якісною. Пуансон (притиск планки) реалізовується вручну. Продуктивність лінії: 155-305 блоків за зміну. Час, який необхідно для форміровкі одного блоку, і переустановлення обладнання для форміровкі наступного блоку складає 35-45 секунд, з моменту завантаження бетону в приймальний лоток. При потребі може бути в роботі як формувальний, так і расформовочних вибростол. Він необхідний для виробництва цокольній і тротуарної плитки, відливів, облицювального каменю.

Повна маса обладнання становить 21 кг. Маса лінії, яка піднімається оператором при зніманні і перестановці, без верхніх притисків, становить 15 кг. Параметри упакованої для експлуатації лінії становлять: 655 Х 650 Х 400мм (ДхШхВ).

Реклама партнерів

Відео: Устаткування для виробництва блоків

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама