Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Металевий сайдинг блок-хаус

  1. Металевий сайдинг блок-хаус або сайдинг під колоду, що випускається ТМ САНТАЙЛ відмінно імітує традиційна...
  2. Переваги металевого сайдингу «БЛОК-ХАУС»:

Металевий сайдинг "Блок-Хаус"

Металевий сайдинг блок-хаус або сайдинг під колоду, що випускається ТМ САНТАЙЛ відмінно імітує традиційна колода.

Фасадні профілі представляють собою панелі з тонколистової оцинкованої сталі із захисним полімерним покриттям, службовці для зовнішнього облицювання будівель. Цей матеріал ідеально підходить для будівництва і реконструкції. Металлосайдинг - це облицювальні панелі з гарячеоцинкованої стали холодного прокату, до 1 мм завтовшки і шириною до 550 мм, на які нанесено спеціальне полімерне покриття з поліестеру / пурала / пластизола. При бажанні купити металевий сайдинг в першу чергу варто виходити з характеристик його полімерного покриття і колірних рішень, що мають масу варіантів за шкалою RAL.

Характеристики металевого сайдингу: Характеристики металевого сайдингу:

  • Товщина металу: 0,40-0,45 мм
  • Габаритна ширина: 361 мм
  • Монтажна ширина: 335 мм
  • Максимальна довжина: від 0,50 до 6 м

Сфера застосування металевого сайдингу досить широка. Найчастіше його застосовують, як при забудові нових об'єктів, так і при реконструкції старих, з успіхом використовують, як при зовнішній, так і внутрішній обробці приміщення. Цей матеріал користується популярністю при заміському будівництві дач, котеджів, оздоблення громадських будівель: магазинів, торгових центрів, кафе і промислових підприємств. З огляду на підвищених термостійких і вогнетривких характеристик, металлослайдінг активно експлуатується при будівництві об'єктів з підвищеними вимогами до пожежної безпеки.

Панелі металевого сайдингу оснащуються замками-засувками, що полегшують їх установку. Панелі можуть бути перфоровані: з наявними отворами для цвяхів і саморізів або гладкі, коли отвори просверливаются на місці. Завдяки цій конструкції, можна збирати панелі в секції будь-яких розмірів.

Для оформлення карнизів, кутів будівлі, відливів існують спеціальні добірні елементи - планка старт / фініш, кут зовнішній, кут внутрішній, планка стикувальна Н-образна, планка зовнішня укосу вікна, виготовлені з тих же матеріалів, завдяки чому обробка має гармонійний і завершений вигляд.

Переваги металевого сайдингу «БЛОК-ХАУС»:

  • відносно невисока вартість,
  • швидка і легка установка,
  • тривалий термін експлуатації,
  • незважаючи на те, що панелі металосайдингу екологічно безпечні, вони здатні протистояти різним агресивних хімічних сполук, механічних пошкоджень, не схильні до корозії,
  • з його допомогою легко приховати практично всі вади будівництва,
  • добре витримує перепади температур від -50 до +80 С, володіє низьким коефіцієнтом температурного розширення,
  • сайдингову фасадний профіль не вимагає ретельного вирівнювання основи.

Вартість металевого сайдингу блок-хаус значно дешевше, ніж натурального колоди. При цьому він позбавлений недоліків, властивих дереву:

  • не боїться комах шкідників;
  • не вимагає регулярного фарбування;
  • не схильний до гниття.

Відмінний зовнішній вигляд і прекрасні експлуатаційні властивості виділяють фасад сайдинг серед інших матеріалів. До того ж, весь догляд за блок хаусом зводиться до обробки і протирання панелей за допомогою вологої губки і миючого засобу не частіше ніж один раз на рік.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама