Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Технологія виготовлення керамзитобетонних блоків. Плюси і мінуси керамзитобетонних блоків.

  1. Технологія виготовлення керамзитобетонних блоків. Плюси і мінуси керамзитобетонних блоків. Технологія...
  2. Плюси і мінуси керамзитобетонних блоків.

Технологія виготовлення керамзитобетонних блоків. Плюси і мінуси керамзитобетонних блоків.

Технологія виробництва керамзитобетонних блоків полягає в процесі вібропресування декількох складових, а саме цементу, води і керамзиту Технологія виробництва керамзитобетонних блоків полягає в процесі вібропресування декількох складових, а саме цементу, води і керамзиту. Змішані в певній пропорції матеріали надходять на формування, де і набувають свою форму і розміри, завдяки обладнанню для виготовлення керамзитобетонних блоків, а саме Вібропресуюче і камері затвердіння. Після ні хитрих маніпуляцій, сформованим і затверділим блокам дають просохнути і укладають на піддони, на яких він і зберігатися на складах до моменту придбання.

Не варто плутати технологію виготовлення керамзитобетонних блоків з блоками з пінобетону. Їх так само часто використовують при будівництві котеджів, але ці два матеріали не мають між собою нічого спільного. Пінобетон може бути і хороший, але не для нашого клімату і в порівнянні з ним, технології виробництва керамзитобетонних блоків дозволяють випускати на ринок якісний і екологічно чистий товар, не схильний до утворення конденсату через різницю температур всередині приміщень і вулиці. Крім цього, керамзитобетонні блоки, самі по собі зберігають комфортну температуру всередині приміщень, а стіни котеджів з пінобетону приходити додатково утеплювати, що веде до додаткових фінансових витрат на будівництво. Через перепад температур (від -30 взимку до +30 влітку) і рівня вологості, пінобетон починає обсипатися. Керамзитобетонні блоки з легкістю витримують всі капризи погоди наших широт.

Керамзитобетонні блоки, налагоджують вологовміст повітря в житловому приміщенні. Всі споруди з керамзитобетонних блоків в основному вічні і не потребують особливого догляду. Матеріал не гниє, не горить і не іржавіє, що мають одночасно позитивні якості дерева та каменю.

Переваги керамзитобетонних блоків перед цеглою:

  • Відокремлений вага;
  • Значно менше вміст цементу;
  • Один блок в змозі замінити семи цегли;
  • Протягом доби реально укласти обсяг в три рази більше, в порівнянні з цеглою;
  • Екологічні властивості нічим не поступаються;
  • Відмінна теплоізоляція.

Устаткування для керамзитобетонних блоків в основному представляє собою бетономішалку, і спеціальний верстат, для утворення потрібної форми. Керамзитобетонні блоки і обладнання для їх виготовлення повинні відповідати всім технічним і санітарним вимогам.

Для виготовлення керамзит блоків розчин бетону, слід готувати за нижченаведеними пропорціям: пісок - 3 порції, вода приблизно від 0,8 до 1 порції, цемент - 1 порція і 6 порцій керамзиту. Все це змішується і поміщається в спеціальну форму. Для того щоб блок був щільним, поки суміш не застигла, її поміщають на вібростіл, за допомогою якого позбуваються від зайвих повітряних бульбашок. Після всіх цих маніпуляцій сформувався блок виймається з форми і переноситься в камеру, в якій під впливом температури знаходиться близько 2 діб.

Основне питання, що виникає при будівництві будь-якої будівлі, пов'язаний з вибором матеріалу, його якістю та вартістю. Будівництво будинків з керамзитобетонних блоків все більше застосування в зв'язку з характеристиками цього будівельного матеріалу.

Актуальність будівництва з керамзитобетонних блоків обумовлена ​​значним зниженням витрат, пов'язаних з процесом зведення будівлі і його експлуатації. Разом з тим, матеріал має безліч переваг, таких як вологостійкість, тепло і звукоізоляція, надійність, паропроникність, малу вагу.

Ще однією перевагою будівництва будинків з керамзитобетонних блоків є досить висока швидкість кладки, в порівнянні з будь-якими іншими видами матеріалів, що дозволяє економити час при зведенні будівлі.

Споруда стін і перегородок з керамзитобетону не вимагає особливих інженерних рішень, у зв'язку з цим будівництво з керамзитобетонних блоків знижує трудовитрати забудовника. Матеріал добре поєднується з металоконструкціями, залізобетонними виробами, має невелику вагу, що значно спрощує процес закладки фундаменту. При цьому, будинок з керамзитобетонних блоків не втрачає функціональні і естетичні властивості.

Керамзитобетон має високий ступінь паропроникності. У зв'язку з цим, в будинку створюється сприятливий мікроклімат і забезпечується нормальна вологість повітря.

Завдяки морозостійкості матеріалу, будинок з керамзитобетонних блоків не вразливий перед низькими температурами. Це одне з головних достоїнств керамзитобетону. Для забезпечення нормального збереження тепла в приміщенні, досить укладання блоків з зовнішньої сторони будівлі в один шар.

Плюси і мінуси керамзитобетонних блоків.

Вони активно використовуються в будівництві, проте, як і більшість інших будматеріалів, не позбавлені як достоїнств, так і недоліків.

Керамзитобетонні блоки плюси:

  • При виробництві блоків використовуються натуральні природні матеріали, тому це досить екологічний будматеріал.
  • Висока міцність.
  • Теплопровідність і звукоізоляція значно вище, ніж у бетону, а вартість при цьому - нижче.
  • Вологостійкість - залишаються міцними навіть при хімічному впливі і агресивним навколишнім середовищі.
  • Вага блоків значно знижений за рахунок досить дрібного гравію, що входить до складу.
  • Фізичні та механічні властивості виробів з керамзитобетону в рази перевищують характеристики блоків, виготовлених з пористого бетону.

Мінуси керамзитобетонних блоків:

Такі блоки більш крихкі в порівнянні з цеглою і мають пористу структуру, отже, звідси випливають інші мінуси керамзитобетонних блоків, такі як зниження міцності і морозостійкості. Проте, керамзитобетонні блоки масово застосовуються в будівництві малоповерхових будівель.

колектив компанії
«Оранж Буд»

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама