Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Верстат для виробництва арболіту своїми руками

У даній статті ми пропонуємо скачати креслення, які допоможуть виготовити верстат для виробництва арболіту своїми руками. Чи не станемо розповідати байки, які частенько можна зустріти на просторах мережі: «верстат своїми руками виготовити просто», «так я сам зробив верстат для виробництва арболіту за пару днів» або «вам буде потрібно мінімум інструменту».

Звичайно, все це відверта маячня: верстат виготовити складно, потрібно певний інструмент, робота відніме час, «на коліні» зробити подібне ледь вийде Звичайно, все це відверта маячня: верстат виготовити складно, потрібно певний інструмент, робота відніме час, «на коліні» зробити подібне ледь вийде. Але найголовніше не ці нюанси, а сам факт відсутності якісних креслень. Давайте поміркуємо логічно: якщо людина шукає креслення для верстата, то він, швидше за все, має і інструмент, і час, і бажання для його виготовлення. Але не має найголовнішого - докладного креслення повністю робочого верстата. Можна спробувати придумати щось своє, можливо, вийде навіть якісніше. А можна звернутися за допомогою сюди і ми готові допомогти вам абсолютно безкоштовно.

Ми пропонуємо скачати безкоштовно креслення верстата в двох варіантах:

Варіант 1. Верстат для виробництва арболіту на один блок

Варіант 2. Верстат для виробництва арболіту на два блоки.

Вважаємо, що обидва типи можна зробити своїми руками. По крайней мере, це цілком посильно. Вважаємо, що обидва типи можна зробити своїми руками

На фото ви можете побачити, який зовнішній вигляд вони мають, а також для прикладу ми залишаємо тут фрагменти з креслень. Повну версію ви можете завантажити за посиланням в кінці статті.

Ми не надаємо рецепт суміші, не можемо вам дати рекомендацій більш докладних, але сам креслення повністю готовий і завантажити його ви можете як в форматі pdg, так і в jpg. Ми не надаємо рецепт суміші, не можемо вам дати рекомендацій більш докладних, але сам креслення повністю готовий і завантажити його ви можете як в форматі pdg, так і в jpg

один блок

два блоки

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама