Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Виробництво і продаж арболітових блоків в Калінінграді. ТОВ "ГАРАНТБУД".

  1. Виробництво арболітових блоків, і офіс з їх продажу розташовується в Калінінграді, вул. Туруханський...
  2. Зразки готових арболітових блоків на нашому виробництві:
  3. Ціни на арболітові блоки в Калінінграді, за якою ціною купувати:
  4. Що таке арболит, і арболітові блоки?
  5. Екологічна чистота арболита:
  6. Чим арболітових блок вигідно відрізняється від піноблоку або керамічного блоку?
  7. Наш персонал, який працює безпосередньо в цеху з виробництва арболітових блоків:
  8. Де купити арболітові блоки в Калінінграді?
  9. Відповіді на типові запитання про Арболіт і арболітових блоки:
Виготовлення, оптовий і роздрібний продаж арболітових блоків.Доставка по Калінінграда і Калінінградської області.

Виробництво арболітових блоків, і офіс з їх продажу розташовується в Калінінграді, вул. Туруханський 1А, що в районі кільця на Гурьевск, можна купити безпосередньо на виробництві:

Зразки готових арболітових блоків на нашому виробництві:

Ціни на арболітові блоки в Калінінграді, за якою ціною купувати:

Ціна одного арболітових блоку - 120 рублів.

Ціна одного кубометра арболітових блоків - 4440 рублів

При оптовій купівлі арболітових блоків від 50м3 ціна обговорюється.

Розміри арболітових блоків - 400х200х300 (37 штук в кубометрі).

Що таке арболит, і арболітові блоки?

Арболит (древоблок, древобетон) - ГОСТ 19 222-84 - це будівельний матеріал, різновид легкого бетону, основними складовими якого є органічний заповнювач - деревна тріска (до 80% обсягу арболітових блоку), сполучна - високосортних цемент і затверджувач. Внаслідок великого вмісту деревної тріски в складі арболита - арболітові блоки мають багато позитивних якостей деревини - низьку теплопровідність, високу звукоізоляцію. А плюсом мінералізації тріски є абсолютна негорючість арболита.

З арболита можна зводити будівлі до 3 поверхів, - тобто можлива споруда з арболітових блоків не тільки гаражів, складів, заборів - але і житлових будівель

Арболит розроблений в 1960-і роки і був сертифікований в СРСР, де було побудовано більше 100 арболітових заводів. В основному використовувався для будівель в екстремальних умовах - як жилі приміщення для військових, геологів, і навіть дослідників Антарктиди - 4 будівлі антарктичної станції Молодіжна були побудовані з арболітових блоків товщиною всього 30 см. Всі ці споруди досі зберігають хороші експлуатаційні якості.

Арболит є довговічним екологічним будівельним матеріалом, який славиться високими теплозберігаючі якості. Теплопровідність арболита становить 0,08-0,17 Вт / (мК), ніж перевершує керамзитобетон в 2,5-3,5 рази, цегла - в 4-5 разів. Для обігріву приміщень зі стінами з арболіта товщиною 30 см потрібно в два рази менше енергоносіїв, ніж для приміщень зі стінами з цегли завтовшки 75 см (три цегли)
Арболітові блоки застосовуються для зведення несучих стін і перегородок, а також в якості теплоізоляційного і звукоізоляційного матеріалу в стінах, перегородках і покриттях будівель різного призначення
Арболит не схильний до гниття, ураження грибками і мікроорганізмами
Арболит не горить - по вогнестійкості перевершує багато популярні матеріали
Блоки з арболіта мають крупнопористой структурою, що забезпечує прекрасний повітрообмін і регуляцію вологості в приміщенні
Арболітові блоки легко піддаються механічній обробці - пиляння (завжди можлива точна і акуратна підгонка блоку до потрібного розміру), свердління, рубці. Добре тримає шурупи і цвяхи
Коефіцієнт звукопоглинання стінових блоків з арболіта від 0.17 до 0.6 (при частотах звуку 125-2000 Гц), в той час як у цегли при 1000 Гц звукопоглинання менш 0.04, а у дерева 0.06-0.1
Особлива поверхню арболітових блоків забезпечує якісне зчеплення з бетоном і штукатуркою без додаткового армування
Стінові блоки з арболіту мають вагу значно менший, ніж у багатьох інших конструкційних будівельних матеріалів, дозволяючи використовувати дешевий полегшений фундамент і значно знижуючи складність і вартість будівельно-монтажних робіт
При перевищенні максимально допустимих навантажень арболит не розтріскується, як практично всі бетонні будівельні матеріали, а стискається, згодом відновлюючи свою форму - що дозволяє без пошкоджень переживати усадку будівлі

Екологічна чистота арболита:

Арболит (Аероблок) майже цілком складається з деревної тріски (80-90%), портланд цементу марок 400 або 500 (7-15%), і невелика кількість хімічними добавок (хлористий кальцій, розчинне скло, вапно гашене, сірчанокислий алюміній). Найкращі з них - сірчанокислий алюміній або хлористий кальцій. Ці добавки збільшують міцність арболітових блоків, і переводять цукру, що містяться в деревині - в нешкідливе стан.

Чим арболітових блок вигідно відрізняється від піноблоку або керамічного блоку?

Кладка з арболітових блоків, на відміну від піноблоків або керамічних блоків - не вимагає застосування утеплювача (враховуйте вартість кріплення утеплювача і ціну робіт по утепленню), не вимагає пояса армування, і нанесення штукатурної сітки.
По теплозахисних якостях арболітові блоки в 2-3 рази перевершують керамзитобетон і в 4-5 разів цегла.

Наш персонал, який працює безпосередньо в цеху з виробництва арболітових блоків:

Де купити арболітові блоки в Калінінграді?

місто Калінінград, вул.

Відповіді на типові запитання про Арболіт і арболітових блоки:

- Де купити арболітові блоки в Калінінграді? - Наш офіс знаходиться на вулиці Туруханской в ​​Калінінграді, на початку сайту є інтерактивна карта з його позначенням.

- Чим відрізняються арболітові блоки від пінобетону? - Складом. Арболітові блоки майже повністю складаються з деревної тріски і багаття льону; в той час як пінобетон майже повністю складається з бульбашок повітря. Набагато ізоляційні і експлуатаційні властивості арболітових блоків і блоків пінобетону збігаються, проте арболит відрізняється ще й більш низькою ціною.

- Де можна подивитися на будови з арболітових блоків? - Ми не можемо розміщувати на сайті адреси наших замовників - проте плануємо найближчим часом розмістити фотографії будівель з арболіту.

- Можлива доставка партії арболітових блоків для будівництва дачі, або обов'язково приїжджати за ними в ваш офіс? - Зрозуміло, можлива доставка по області - ціна доставки визначається розміром партії і пробігом транспорту. Однак Вам все ж таки доведеться відвідати наш офіс на вул. Туруханской - для укладення договору і оплати партії арболита і послуг з доставки. Ви також можете поспостерігати за навантаженням купленої Вами партії арболітових блоків в транспорт.

- Ви багато говорите про достоїнства арболита - у нього що, зовсім немає недоліків? - Є, зрозуміло, як і будь-якого будівельного матеріалу. Але недоліки арболита в порівнянні з іншими блоками незначні, і цілком компенсуються перевагами. Головний недолік арболітових блоків в порівнянні з блоками з пінобетону або газосилікатних блоків - неідеальна геометрія, що іноді вимагає при кладці стін з арболіта збільшувати шви до одного або півтора сантиметрів. Це може привести до промерзання кладки по швах, втім, це відноситься і до блокам з пінобетону. Однак при промисловому виробництві і акуратною доставці арболітові блоки мають досить акуратну форму, і шви можуть бути значно менше. Другий недолік арболита - проветриваемость. Тобто, при сильному вітрі можливо просочування зовнішнього повітря в приміщення. Тому для стін з арболітових блоків бажано нанесення тонкого шару штукатурки. Втім - нанесення штукатурки вимагають поверхні стін з будь-якого матеріалу, включаючи пінобетон і газосиликатні блоки. Але для останніх буде потрібно ще і теплоізоляційний шар, і армування стін.

Разом з арболітові блоки калінінград часто шукають панелі блоки арболітові блоки ціна стройекоблок арболит арболітові блоки купити арболітові блоки недоліки арболит ціна за куб арболітові блоки відгуки екодревпродукт місці з арболітові блоки купити арболітові блоки недоліки арболітові блоки що це арболітові блоки ціна арболит ціна за куб арболітові блоки ціна арболітові блоки ціна арболітові блоки ціна Піноблок ціна, де купити піноблок в Калінінград Піноблок, ціни і фото, де купити піноблок в Калінінград. Блоки газосиликатні, піноблоки за недорогою ціною в У Калінінграді купити газосиликатні блоки. Купити дешеві піноблоки в Калінінграді купити недорогі піноблоки в Калінінграді. Купити піноблоки в Калінінграді, ціни на піноблоки в ... пінобетонні блоки Піноблоки купити в Калінінградській області Калінінград Піноблоки в Калінінградській області. Купити блоки можна як з доставкою, так і самовивозом. Блоки пінобетонні в Калінінграді, ціни на замовити піноблоки стінові в калінінград. ... Калінінград. Калінінград - Обладнання для виробництва пінобетону Виробники піноблоків, купити піноблоки пінобетонних блоків в місті Калінінград - Купити піноблоки в Калінінграді в Калінінграді. Калінінград. Разом з піноблоки купити в Калінінграді часто шукають газосиликатні блоки в Калінінграді газосиликатні блоки в Калінінграді купити піноблоки в Калінінграді ціна Аероблок калінінград ціна газобетонні блоки калінінград Екоблок калінінград калінінград блок перегородковий ціна калінінград

Що таке арболит, і арболітові блоки?
Чим арболітових блок вигідно відрізняється від піноблоку або керамічного блоку?
Чим відрізняються арболітові блоки від пінобетону?
Ви багато говорите про достоїнства арболита - у нього що, зовсім немає недоліків?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама