Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Водохресні ворожіння. Прикмети на хрещення

І знову про тему   ворожіння

І знову про тему ворожіння . Ідуть останні дні з, коли ще можна це зробити. Попереду Хрещення, а разом з ним Водохресні ворожіння.

Хрещення - це свято з глибоким сенсом для всіх і для кожного окремо. Згідно з легендою, коли Ісусу виповнилося 30, він прийшов до річки Йордан, щоб Іоанн Предтечі охрестив його. Під час хрещення відкрилися небеса і, у вигляді голуба, з'явився Святий Дух, і сам Бог назвав Ісуса своїм сином.

В ніч з 18 на 19 січня віруючі люди мають унікальну можливість «оновитися», «змити з себе гріхи», поринаючи в ополонку. У цю ніч вода вважається святою. Довгі черги біля церкви з ранку 19 січня справа звична. Люди стоять за святою водою, за водою, яка лікує, вселяє надію, очищає житло, покращуючи його енергетику.

Водохресні ворожіння самою церквою забороняються, тому що подібні «ігри» з потойбічним вважаються гріхом і мають язичницьке коріння. Однак виявляють цікавість до цієї теми чимало. Цікавість, як то кажуть, не порок, особливо коли справа стосується майбутнього.

Ворожіння на Водохреща багато в чому схожі з Різдвяними ворожіннями . Все так же більшість з них допомагають «довідатися» про майбутнього чоловіка. Також кидають чобіт за ворота, в водохресну ніч у першого зустрічного чоловіка дізнаються ім'я, яким і буде зватися майбутній чоловік; також в водохресну ніч навпроти один одного ставлять два дзеркала, сподіваючись побачити в нинішньому коридорі майбутнього нареченого. Але також є і спеціальні ворожіння на Хрещення. Наприклад, водохресне ворожіння на бажання:

- На 12 листочках написати свої бажання і на ніч покласти їх під свою подушку. Вранці навмання витягти три з них - вибрані бажання збудуться в цьому році.

Ворожіння на судженого, як уже було сказано, такі ж, як і на Різдво .

Кажуть, сили потойбічного світу активізуються в лазні, на порозі, біля дверей, на перехресті. Ворожіння в цих місцях обертаються найнесподіванішим чином. Багато дівчат, наприклад, гадаючи в лазні по дзеркалу, замість заповітного красивого нареченого, бачать риса. Тому, якщо присутній страх, подібних методів ворожіння краще уникати, хіба мало що ...

Свято Хрещення багато може розповісти про майбутній урожай ...

- якщо 19 січня піде сніг великими пластівцями, то рік видасться врожайним

- якщо буде похмуро, чекай хлібів вдосталь

- зоряна Водохресний ніч скаже про багатий врожай горіхів і ягід

- повний місяць в Водохресну ніч - чекати велику воду

- якщо під час висвітлення води піде сніг, то бджоли будуть добре роїтися, а хліба колоситися

Ось такий він, свято Водохреща! Гарного вам свята!

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама