Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Відео уроки - будівництво та ремонт | Записи в рубриці Відео уроки - будівництво та ремонт | Я - ТЕТЯНА Хочу все і відразу, і бажано вчора: LiveInternet - Російський Сервіс Онлайн-Щоденників

  1. Стіни та підлога.
  2. інші рішення
  3. Корисні поради
  4. Перехід до бездротової мережі для максимального ефекту.
Як заховати кабелі та проводи в квартирі

Коли мені доводиться робити такі буденні речі, як настінний монтаж телевізора, прокладка комп'ютерної мережі, інсталяція Hi-Fi, установка супутникової тарілки, або прокладка кабелю для додаткового стаціонарного телефону, я знову і знову проходжу через це. Як приховати дроти?


Споглядання проводів не дуже приємно для очей і в деяких випадках може навіть викликати порушення душевної рівноваги - не кажучи вже про безпеку мешканців будинку. Так що ж робити? Сховайте їх, якщо можна.


Отже, кілька порад загального плану, які допоможуть Вам приховати дроти, включаючи розміщення їх в стіні і в підлозі, застосування додаткових матеріалів і перехід до бездротових з'єднань.


Стіни та підлога.


Один з кращих з доступних методів приховування проводів в будинку це прокладка їх в стіні або ж під покриттям підлоги. Справедливості заради варто попередити, що є ризик травмувати Вашу дружину, яка може перехвилюватися, коли побачить Вас озброєним високо-оборотної дрилем, спрямованої на її прекрасний паркет. І, давайте дивитися правді в очі, якщо у Вас немає досвіду такої роботи, це може бути трохи складніше, ніж здається на перший погляд. Якщо підете цим шляхом, в першу чергу поговоріть спочатку з досвідченими людьми, ще краще - з фахівцем.


інші рішення


Якщо Ви сумніваєтеся у виборі методу прокладки кабелів всередині стін або підлоги (або якщо Ви хочете уникнути ці екстремальні роботи, адже вони тягнуть за собою пил, шум і подальший ремонт), пам'ятайте, що надія вмирає останньою. Є ще й зовнішні способи заховати дроти. Ці прийоми націлені на те, щоб прокласти кабелі максимально акуратно скромнішими способами.



  • Класика маскування. Розгляньте можливість приховати дроти без особливих зусиль. Кімнатні рослини перед кабелями, звисаючими від настінного ТВ, досить гарні для цієї справи. Високі монстери, драцени, що плетуться по спеціальній стійці плющ ... Тільки будьте уважні під час їх поливу. Ще варіант - пучок красивого високого сухого бамбука, який сьогодні не складно знайти в магазинах - і поїти не потрібно.

  • Трюки з меблями. Стратегічно розташовані крісла, софа, кушетки і стільці можуть допомогти заховати непривабливі дроти, що сполучають компоненти домашнього театру, комп'ютерної мережі та інші кабелі. Особливо це добре працює з меблями з низьким кліренсом, тобто, з малим просвітом від статі.

  • Обходимо двері. Щоб зробити кабелі менш помітними, прокладете їх навколо дверей і вздовж лиштви. Також подивіться, як падають в цих місцях тіні у Вас в кімнаті і скористайтеся особливостями освітлення. В цілому, цей метод добре працює, якщо потрібно заховати один кабель. Але на це також легко може бути накладено вето господинею будинку.

  • Під килим. Килимові покриття можуть заховати дроти, але будьте уважні: прокладати дроти потрібно по зовнішньому периметру, щоб уникнути складок і несподіваних спотикань про них.

  • Спеціальні рішення. Звичайно, світ вже все продумав і торгівля давно готова забезпечити Вас всім необхідним. Потрібно тільки знати що шукати. Труби, канали, кабельні короби призначені для порятунку чоловіків і сприяють їх місії по дому. При правильному використанні ці рішення дозволяють прокласти кабелі так, що це буде виглядати розумно і професійно, при цьому добре організовуючи кабелі, зберігаючи безпеку і прибираючи з поля зору. Ці пристосування часто є в асортименті кольорів, розмірів і, якщо постаратися, можна підібрати ідеальний варіант відповідно до загального дизайну приміщення. Сюди ж відносяться спеціальні плінтуса з жолобом для прокладки кабелів.


Корисні поради


Кілька додаткових порад, щоб надати особливу ауру успіху для будь-якого проекту проводки.



  • Маркування обох кінців кожного кабелю допоможе Вам через тривалий час після прокладки знайти потрібний кабель. Можна придумати щось підручний, але в продажу є і такі дрібниці.

  • Скрізь, де це можливо, кабелі передачі даних і сигнальні кабелі (комп'ютерна мережа, аудіо-кабелі, відео-кабелі тощо) прокладайте на відстані від кабелів живлення мережі змінного струму. Це зведе перешкоди (шум в колонках, брижі зображення, збої даних) до мінімуму.

  • Для аудіо- і відео-кабелю довжина є критичним параметром: чим менше довжина аудіо- і відео- кабелю, тим менше втрати сигналу і менше наведень зовнішніх полів на сигнал. Для HDMI кабелю теж: чим коротше, тим краще. Чим довше кабель аудіо-відео, тим вище повинна бути його якість. Довжина оптичного кабелю, в розумних межах, не грає ролі і впливає тільки на його вартість, але потрібно враховувати його погану гнучкість і високу крихкість.

  • Для кабелю комп'ютерної мережі "кручена пара" довжина не так важлива, тому краще зробити невеликий запас (один-два метри).

  • Кабель живлення (провід живлення) зайвої довжини ризикує бути передавленной ніжкою стільця, стола, каблуком, бути переламаним. Ізоляцію може пошкодити зубами домашня тварина або навіть дитина. Все це створює ризик ураження електричним струмом і потенційне джерело пожежі. Оптимально кабель живлення не повинен бути відкритим до самої розетки.

  • Уникайте кабелів з зовнішньою оболонкою у вигляді тканинної обплетення. Це виглядає дуже декоративно, але швидко втрачає охайний вигляд.

  • Бережіть мережеві комп'ютерні кабелі від флуоресцентного освітлення.

  • Будьте обережні в місцях вигину кабелю. Внутрішня обплетення кабелю може лопнути, Ви це навряд чи помітите, але це створить проблеми, причину яких буде важко визначити.


Перехід до бездротової мережі для максимального ефекту.


Щоб зробити роботу з прокладання кабелів максимально легкими, розроблені і є у продажу бездротові рішення. Якщо мова про комп'ютерну мережу, то тут існують Wi-Fi Рутер і система передачі даних по побутової електричної мережі, яка використовує вже приховані дроти живлення в будинку. Є бездротової «подовжувач» для стаціонарного телефону і аналогічні системи для домашнього кінотеатру. Це лише кілька прикладів використання бездротових технологій передачі сигналів і даних, які можуть скоротити кількість проводів у Вас в будинку.


Що стосується мережі живлення побутової апаратури, то в цьому напрямку за останні роки також стався значний зсув. Уже продемонстровані діючі моделі бездротових підставок під ТВ та аудіо-апаратуру, телевізори, які можливо живити без проводів. Були представлені моделі мобільних телефонів, здатні заряджати акумулятори без зарядного пристрою за тими ж принципами бездротової передачі електроенергії. Можливо, на той час, коли Ви будете читати цю статтю, такі моделі вже будуть в торговій мережі. Але навіть при такому вирішенні проблеми приховування проводів, провід прокладати все-таки доведеться - швидше за все, по периметру кожної кімнати. Саме від цього периметра буде відбуватися випромінювання енергії для всього електрообладнання всередині кімнати.


Якщо Ви, прочитавши статті в інтернеті щодо шкоди бездротових (Wi-Fi) технологій, переживаєте за своє здоров'я і здоров'я своїх близьких, візьміть до уваги також те, що звичайні дроти змінного струму, які оточують вас по всіх стінах вздовж і впоперек, зовсім не такі вже нешкідливі, як може здатися. Крім того, незалежно від того, чи будете Ви інсталювати в будинку бездротове обладнання чи ні, обсяг вашої середовища проживання вже насичений щільним потоком електромагнітних полів мережі, супутникових систем, систем навігації, охоронних систем, радіо, телебачення, мікрохвильові печі сусідів і т . Д. і т.п.


1. Планується для укладання проводу
1
2. Кольорові короба

3. Планується з кабелем

4. Установка плінтуса

5. Декоративна маскування

6. Декоративні скоби

7. Укладання кабелів на столі

8. Спіральна трубка для організації кабелів

9. Підвіска для подовжувача

10. Кольорові короба

Як приховати дроти?
Так що ж робити?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама