Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Ідеї ​​оформлення ванної кімнати в східному стилі. фото

Це вибір сміливих людей, які люблять розкіш і яскраві кольори Це вибір сміливих людей, які люблять розкіш і яскраві кольори.

Східний стиль - ідеальне рішення для ванних кімнат. Воно прекрасно підходить ексцентричним людям, які люблять оточувати себе яскравими речами. Втім, східний стиль не такий простий, як може спочатку здатися. Так, існує чимало різновидів цього стилю. Можливо, одна з них прекрасно підійде саме для вашого будинку.

Арабська стиль. Розкіш - ось як можна його характеризувати. Ванна, оформлена в такому стилі буде нагадувати справжнісінький палац. Для арабського стилю характерні дзеркала, ковані світильники з вітражними стеклами, червоний і бірюзовий кольору.

Індійський стиль. Традиційно для цього стилю використовують золотий, червоний і бірюзовий. Дерев'яна підлога і зображення слонів в якості принта також прекрасно вписуються в такий інтер'єр.

Єгипетський стиль. Щоб перенестися в Єгипет, необхідно задіяти у ванній кімнаті піщано-сонячні відтінки, колір охри. Доречними будуть зелений і синій. Золоті деталі і мозаїчна керамічна плитка також підкреслюють всю розкіш цього стилю.

Турецький стиль. Тут акцент роблять на знаменитих турецьких лазнях. У них зазвичай використовують мозаїчну кладку і хитромудрі візерунки. При цьому стеля зазвичай залишається білим. Колірна гамма може бути самою неймовірною.

Читайте також: Оригінальні ідеї для маленької ванної кімнати. фото

Японський стиль. Це найменш викликає східний стиль, якому характерний мінімалізм і максимальна функціональність. У приміщенні присутні японські мотиви - кімоно, квітуча сакура, віяло.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама