Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Вибираємо брендовий спортивний одяг

Сьогодні в тренді здоровий спосіб життя - люди правильно харчуються, відмовляються від шкідливих звичок Сьогодні в тренді здоровий спосіб життя - люди правильно харчуються, відмовляються від шкідливих звичок. Стрімко зростає популярність спорту. Теж плануєте найближчим часом відвідати фітнес-центр? Тоді саме час подбати про екіпіровку. Допоможе з цим sport discount - відомий інтернет-магазин, який спеціалізується на фірмовому одязі для спорту та активного дозвілля. Він організовує доставку замовлень в Полтаву, Дніпро, Харків та інші населені пункти України. Якщо цікавить найк, адідас, рибок дисконт, то обов'язково заходьте на сайт магазину. Тут товари пропонуються з хорошою знижкою.

Приплив покупців компанії забезпечують:

  • низькі ціни;
  • багатий асортимент - в наявності є товари для чоловіків, жінок, дітей.
  • солідні знижки;
  • регулярне оновлення товарного ряду.

Дисконт центр адідас, найк і рибок поставляє в великих кількостях. Однак крім продукції цих брендів на сайті можна знайти товари від BLC, Maraton, New Balance, Salomon.

Заходьте на сайт sport-discount.com.ua і купуйте одяг, взуття, аксесуари. Магазин готовий запропонувати екіпіровку для спортсменів будь-яких напрямків. Тут є все для боксу, тенісу, футболу, плавання, важкої атлетики. Чи плануєте піти на фітнес або Кроссфіт, позайматися бігом або пограти баскетбол? На кожен випадок Sport Discount надасть комплект одягу по сезону, зручне взуття і супутні аксесуари. Є у продажу також снаряди - якісні м'ячі для різних видів спорту.

У деяких користувачів може виникнути питання, навіщо витрачатися на нову форму від відомого бренду, якщо можна займатися в будь-який зручний одяг? По-перше, в призначених для тренувань речах набагато комфортніше. Вони добре сидять, не заважають під час виконання вправ, відводять від тіла вологу, забезпечують вентиляцію. По-друге, виробники спортивного одягу вибирають зносостійкі тканини, які здатні витримати різні навантаження. Таким матеріалами також не страшні численні прання.

Особливу увагу треба приділити взуття - світові бренди створюють технологічні кросівки з особливими ефектами, які допомагають спортсмену під час тренувань, підвищують його результативність, вберігають від травм. Це анатомічна взуття з амортизаційними подушками в підошві, укріпленої носовою частиною і верхом, який добре фіксує щиколотку. Підошва не ковзає, що захищає спортсмена від падінь. На сайті https://sport-discount.com.ua/ користувач знайде такі прогресивні кросівки і черевики. Чи може бути адідас дисконт? Зрозуміло, компанія готова запропонувати якісні фірмові вироби зі знижкою.

Красива фірмова екіпірування - це чудовий мотиватор. Купивши форму, людина обов'язково захоче її надіти, а значить, точно не полінується відправитися на тренування.

Теж плануєте найближчим часом відвідати фітнес-центр?
Чи плануєте піти на фітнес або Кроссфіт, позайматися бігом або пограти баскетбол?
У деяких користувачів може виникнути питання, навіщо витрачатися на нову форму від відомого бренду, якщо можна займатися в будь-який зручний одяг?
Чи може бути адідас дисконт?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама