Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Варення з ревеню - 5 смачних рецептів на зиму

  1. Як приготувати варення з ревеню
  2. Рецепт смачного варення
  3. Нам буде потрібно:
  4. Як зварити варення з ревеню з апельсинами
  5. Інгредієнти:
  6. Варення з ревеню з бананом на зиму
  7. Інгредієнти:
  8. Варення з ревеню і полуниці
  9. Нам знадобиться:
  10. Автор публікації
  11. admin

Добрий день друзі!

Сьогодні будемо, готуємо ароматне варення з ревеню. А, ви знаєте, що це за рослина?

Ревінь - багаторічна, потужне, розкішної краси, з дуже великими листям і сильним квітконосом трав'яниста рослина. Його батьківщина - Центральний Китай і Азія і на територію Росії він прийшов з Далекого Сходу.

Чемпіон за змістом мікроелементів і металів (калій, магній, селен, цинк), великої кількості вітамінів і кислот (яблучна, щавлева, бурштинова, аскорбінова, фолієва). Стебло містить 93% води, а решта грубі волокна. У 100 грамах рослини міститься добова доза вітаміну К, який впливає на згортання крові. Він має настільки смачний, кислий і корисний стебло, що люди навчилися його переробляти і заготовляти про запас.

Рецепти приготування варення з ревеню прості, найголовніше дотримуватися правильне співвідношення кількості плодів і цукру. З нього можна варити кисленький компот і кисіль, чудове варення і джем, використовувати в якості смачної начинки в знаменитих латвійських пирогах.

А ще його можна готувати в поєднанні з іншими фруктами і ягодами, наприклад з апельсинами і лимонами, яблуками і бананами, полуницею і смородиною, імбиром і ківі. У будь-якому поєднанні виходить дуже смачне, з різними відтінками смаку і аромату варення.

Зміст статті

Як приготувати варення з ревеню

Як приготувати варення з ревеню

Це варення в домашніх умовах можна приготувати двома способами:

1 спосіб. Плоди засипати цукром і витримати час, коли вони дадуть сік, а потім варити спочатку на слабкому вогні, а потім на більш сильному до повної готовності.

2 спосіб. Необхідно попередньо приготувати сироп. При цьому слід пам'ятати, що фортеця сиропу неоднакова для різних плодів і залежить від їх твердості. Чим твердіше плоди, тим довше їх треба варити і тим фортеця сиропу повинна бути менше.

3. Варення можна приготувати двома способами варіння: сесіями.

При одноразової варінні плоди змішують з сиропом і варять до готовності.

При багаторазовій варінні плоди заливають сиропом, доводять до кипіння, знімають з вогню і витримують до 8 годин, щоб сироп проник в м'якоть плодів. Варіння і вистоювання повторюють кілька разів. І фортеця сиропу буде підвищуватися поступово, при кожному варінні.

4. При варінні утворюється піна, яку треба безперервно знімати.

5. Для того щоб варення не зацукрувався, в кінці варіння необхідно додати чайну ложку лимонної кислоти на 1 кг цукру.

6. Якщо ягоди не спливають наверх, а рівномірно розподіляються в сиропі, робляться прозорими значить варення готове.

7. Зберігати варення треба в сухому і прохолодному місці.

Ви можете спробувати зварити варення двома способами, а потім зупиниться на тому, що Вам більше сподобається.

Рецепт смачного варення

Це дуже простий рецепт приготування, в ньому використовується всього два інгредієнти. Проте, виходить смачне і гарне варення за смаком схоже на яблучне з характерною кислинкою.

Нам буде потрібно:

  • ревінь - 1 кг
  • цукор-пісок - 1,5 кг

Покрокове приготування з фото:

Покрокове приготування з фото:

Беремо рожеві черешки ревеню, очищаємо від жорсткої шкірки. Шкірочка легко підчіплює і знімається стрічкою. Якщо черешки молоді, то їх можна не чистити.

Якщо черешки молоді, то їх можна не чистити

Нарізаємо на шматочки по 1-3 сантиметри.

Нарізаємо на шматочки по 1-3 сантиметри

Викладаємо нарізані шматочки в велику емальовану каструлю і пересипаємо 1/2 цукру. Варити варення можна не тільки на цукрі, а й на меду. Витримуємо не менше 8 годин, щоб ревінь виділив сік, за цей час цукор повністю розчиниться.

Витримуємо не менше 8 годин, щоб ревінь виділив сік, за цей час цукор повністю розчиниться

Потім сироп зливаємо, і доводимо до кипіння. Постійно помішуючи, висипаємо в нього решту цукру. Знову доводимо до кипіння, опускаємо в нього шматочки ревеню і доводимо до кипіння, кип'ятимо 1-2 хвилини. При варінні знімаємо пінку, щоб варення вийшло чистим і прозорим. Потім знімаємо з вогню і даємо постояти протягом години.

Потім знімаємо з вогню і даємо постояти протягом години

Потім знову доводимо варення до кипіння і кип'ятимо на повільному вогні 5 хвилин, постійно знімаючи пінку. Киплячим розливаємо в скляні стерилізовані банки. При цьому стежимо, щоб у банки не потрапили краплі води, і заливаємо по саме горло, не залишаючи місце повітрю. Закочує і перевертаємо кришками вниз. Накриваємо ковдрою і залишаємо до повного охолодження.

Зберігати банки в сухому, темному і прохолодному приміщенні з температурою не вище 18 градусів.

Варення з ревеню готове. Насолоджуйтесь чудовим ласощами всю зиму.

Як зварити варення з ревеню з апельсинами

За цим рецептом виходить шикарне густе варення, з добре просоченими прозорими шматочками, з кислинкою і пікантною ноткою імбиру.

Інгредієнти:

  • ревінь - 1 кг
  • цукор - 1,5 кг
  • апельсин - 2 штуки
  • корінь імбиру - 3 см

приготування:

1. Для приготування беремо стиглі стебла з красивим яскравим червоним або пурпурним кольором.

2. Черешки ревеню помити, почистити, нарізати шматочками і засипати цукром. Залишити годин на 8, за цей час ревінь дасть сік, цукор розчиниться, і кожен шматочок ревеню просочиться сиропом.

Варити варення можна не тільки на цукрі, а й на меду, який слід брати в тій же кількості, що і цукор. А можна брати навпіл цукор і мед.

3. Очистити апельсин від шкірки і нарізати на шматочки.

4. Ревінь з цукром ставимо на вогонь, додаємо шматочки апельсина, акуратно перемішуємо.

5. Доводимо до кипіння, варимо 5 хвилин на сильному вогні. При варінні варення утворюється піна, яку безперервно знімаємо. Сироп повинен бути чистим, як сльоза.

6. Додаємо корінь імбиру, натертий на дрібній тертці і на помірному вогні, доварювали ще 8-12 хвилин.

7. При такому способі варіння фортеця сиропу підвищується поступово, він краще проникає в м'якоть ревеню, зберігаючи його обсяг.

8. Готове варення остудити і розфасовуємо в чисті, сухі банки. Наповнені банки накриваємо пергаментним папером, обв'язуємо шпагатом. Зберігаємо в холодильнику.

9. Якщо готуємо варення на зиму, то киплячим розливаємо в скляні стерилізовані банки. Закочує і залишаємо до повного охолодження. Зберігаємо банки в сухому, темному і прохолодному приміщенні з температурою не вище 18 градусів.

Варення з ревеню з бананом на зиму

Незвичайне поєднання ревеню з бананом дають приголомшливе варення, зі смаком кисло-солодкого карамелі.

Інгредієнти:

  • очищений ревінь - 1 кг
  • банани без шкірки - 1/2 кг
  • цукор - 1 кг

Покрокове приготування:

  1. Черешки ревеню і банани помити холодною водою.
  2. З черешків зняти шкірку, а з бананів шкірку.
  3. Очищений ревінь нарізати шматочками 1-3 см. Засипати цукром і залишити на 1/2 години. Потім ставимо на вогонь, доводимо до кипіння, але не кип'ятимо. Знімаємо з вогню і залишаємо для настоювання на 6-8 годин. За цей час цукровий сироп повинен просочити кожен шматочок ревеню. Дати йому обсяг.
  4. Після цього ставимо на вогонь, доводимо до кипіння і кип'ятимо 1 хвилину.
  5. Банани нарізати невеликими кружечками, товщиною 1/2 см, і відправляємо в каструлю до ревеню, акуратно перемішуємо і залишаємо на 6 годин.
  6. І так повторюємо 2-3 рази. А в останній варінні, доводимо до кипіння і варимо 5 хвилин.
  7. У киплячому вигляді заливаємо в стерилізовані банки, закриваємо кришками, вкриваємо ковдрою і залишаємо до повного охолодження.

З таким варенням можна чаювати тривалими зимовими вечорами, а також використовувати його для солодкої випічки. Смачного!

Варення з ревеню і полуниці

Ревеневий варення зі смородиною

Ревеневий варення зі смородиною

Поєднання ревеню зі смородиною виходить дуже красивого насиченого кольору.

Нам знадобиться:

  • ревінь - 1/2 кг
  • смородина - 1/2 кг
  • цукор - 1 кг
  • вода - 400 мл

приготування:

  1. Попередньо приготуємо сироп і застосуємо одноразову варіння.
  2. Черешки ревеню помити і нарізати невеликими шматочками.
  3. Смородину перебрати і помити, дати стекти воді.
  4. Нарізаний ревінь і смородину засипати в киплячий сироп.
  5. Варити 20 хвилин на помірному вогні, постійно знімаючи піну.
  6. Варення готове, якщо крапля сиропу, вилита на блюдце не розпливається, зберігає свою форму.
  7. Зняти піну і гарячим розкласти в чисті сухі банки, закрити кришками або накрити пергаментним папером, обв'язати шпагатом, і дати повільно охолонути.
  8. Зберігати в сухому і прохолодному місці. Таке варення прекрасно зберігається на зиму.

Як приготувати варення з яблуками

Якщо ви знайшли в цій невеликій статті корисну для себе інформацію, буду рада. Мені б хотілося дізнатися вашу думку, яку ви можете висловити в коментарях.

Автор публікації

не в мережі 3 дні

admin

Коментарі: 577 Публікації: 363 Реєстрація: 04-09-2015

А, ви знаєте, що це за рослина?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама