Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як прикрасити дитячу площадку своїми руками?

  1. Об'єкти з колод, дерев'яних стовпчиків
  2. Елементи дизайну з покришок
  3. Вироби з пластикових пляшок
  4. Розфарбовування каменів

Щоб дітям було комфортно перебувати на створеної для них майданчику, її потрібно правильно оформити. Причому це оформлення повинно не тільки викликати у малюків радість і інтерес, але і сприяти їх розвитку. Як прикрасити дитячу площадку своїми руками красиво і з користю? Для цього можна пустити в справу різноманітні матеріали.

Об'єкти з колод, дерев'яних стовпчиків

Відомо, що дітям властиво постійно рухатися. Вони обожнюють стрибати, бігати, долати перешкоди. Тому кілька вкопаних стовпчиків, різних по висоті, неодмінно припадуть до смаку дітлахам:

Розфарбовані в вигляді чоловічків пеньки будуть радувати око дітвори, а намальовані цифри допоможуть швидше навчитися грамотному рахунку.

Ігровим і декоративним елементом стане веселий паровоз:

Ігровим і декоративним елементом стане веселий паровоз:

Колоди-вагончики встановлюються на розташовані поперек «колеса», в спеціальні виїмки. Прилаштовується труба. І, звичайно, потрібно не забути намалювати паровозу забавну мордочку. Скільки дітвори зможе вміститися на такому чудовому «локомотиві»!

до змісту ↑

Елементи дизайну з покришок

Цей матеріал широко використовується для облаштування дитячих територій. Гума хороша тим, що її можна різати і гнути. Зручна і кругла форма покришок. Вона дозволяє створювати фігури різних тварин, наприклад конячок:

Для виготовлення звіряток також буде потрібно випиляти з дерева хвіст і голову з шиєю. Ці елементи слід добре закріпити, для чого в гумі проробляються прорізи.

А ось яку пісочницю можна зробити з різнокольорових половинок покришок:

А ось яку пісочницю можна зробити з різнокольорових половинок покришок:

Фарбувати деталі зручно з балончика. «Пелюстки» з'єднуються між собою дротом або вкопуються в землю. У такій оригінальній пісочниці гра буде подвійно цікавіше!

Незмінно гарний настрій даруватиме всім учасникам майданчики сонечко:

Крім покришки для його виготовлення знадобляться пластикові пляшки - можна взяти порівну маленьких і великих або використовувати ємності одного розміру. Личко потрібно вирізати з того, що є під рукою: пластика, фанери; підійде і лінолеум.

Основа сонечка закопується в землю. По лінії окружності з однаковим кроком кріпляться саморізами відкручені кришки від пляшок, потім в них вкручуються і самі ємності. В результаті виходять промінчики. Личко теж прикручується саморізами. Сонечко розфарбовується.

до змісту ↑

Вироби з пластикових пляшок

Відповідь на питання, як можна прикрасити дитячу площадку своїми руками, дають народні умільці. Вони пропонують перетворювати непотрібні пляшки в справжні творчі шедеври. Для дитячого майданчика з такого матеріалу виходять дивовижні квіти - ромашки, дзвіночки, а також різні тварини ... І, звичайно, невимовний захват викличуть у дітвори ці, немов живі, пальми:

Конструкція дерев складається з каркаса, для якого використовуються металеві прути, і насаджених на нього деталей - розрізаних певним чином пляшок.

до змісту ↑

Розфарбовування каменів

На майданчику можна відвести місце і валунах. З них виходять гарні декоративні обрамлення, для чого камені розфарбовуються в різні кольори. Валуни непогано і «оживити», розмалювавши їх у вигляді тварин. Наприклад, відмінно буде виглядати невеликий штучна водойма, на краю якого розташуються веселі камені-рибки. Біля паркану можна поселити згорнулася клубочком кішку - теж розмальований камінь. Весела сімейка сонечок також порадує дітей:

Таким чином, існує маса способів красиво прикрасити дитячу площадку. І малюки неодмінно оцінять старання дорослих!

Як прикрасити дитячу площадку своїми руками красиво і з користю?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама