Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Будинок Сад Огород.Міні теплиця з пляшки

  1. Для створення міні-теплиці і посадки потрібно:
  2. Ось кілька легких кроків, для виготовлення міні-теплиці:

Весна і літо найкращий час для посіву насіння і на отримання саджанців різноманітних трав (наприклад: шавлія, лаванда, розмарин) і декоративних рослин (геліотроп, герань, безсмертник)

Весна і літо найкращий час для посіву насіння і на отримання саджанців різноманітних трав (наприклад: шавлія, лаванда, розмарин) і декоративних рослин (геліотроп, герань, безсмертник). Іноді для такого варто спробувати використовувати старі пет-пляшки або пластикові лоточки. У цій статті розглянемо один із способів, як зробити міні-теплицю з пластикової пляшки.

Виготовлення міні-теплиці з пластикової пляшки цікаве і захоплююче заняття для дітей і батьків. Крім того це ще й наука. Під час роботи дітям цікаво і вони зосереджуються на занятті, а таке рідко можуть спостерігати батьки 3-4-х річних дітей. Для того щоб використовувати міні-теплицю, пропоную посадити в ньому розсаду, але можна посіяти і насіння.

Для створення міні-теплиці і посадки потрібно:

Для створення міні-теплиці і посадки потрібно:

Ось кілька легких кроків, для виготовлення міні-теплиці:

  1. У пляшці вирізаємо прямокутний отвір, яке буде дверцятами теплиці.
  2. Вигинаємо дверцята для легкого доступу в тепличку.
  3. На дно викладаємо гравій або будь-який інший дренаж.
  4. Тепличку наповнюємо субстратом, легко прихлопувати і підливати.
  5. Тепер в міні-теплицю можемо висадити, раніше підготовлені, саджанці.
  6. Дверцята закриваємо і приклеюємо клейку стрічку - ми їх відкриємо після вкорінення саджанців (або проростання насіння).
  7. У висновку завжди підписуємо саджанці.

Ну ось міні-теплиця з пластикової пляшки і готова, сподіваюся Ваші діткам і Вам сподобалося. Гарного врожаю.

«Будинок сад город» www.zagorodacha.ru

Якщо стаття здалася вам цікавою, проголосуйте за неї, будь ласка, за допомогою вашої соціальної мережі, а якщо є що додати, обов'язково залиште свій коментар на сайті >>>

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама