Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Вироби з пластикових пляшок для саду своїми руками

  1. Як прикрасити сад за допомогою пластикових пляшок
  2. Оригінальні ідеї виробів для саду з пластикових пляшок
  3. Вироби з пластмасових пляшок для зимового саду

Люди, які живуть за містом, повинні постійно доглядати не тільки за будинком, а й за своїм садом, клумбами, городом Люди, які живуть за містом, повинні постійно доглядати не тільки за будинком, а й за своїм садом, клумбами, городом. Адже фасад в цілому - це візитна картка ділянки. По ньому судять про порядок і красу в будинку. В основному території біля будівель прикрашають пишними садами. Одні висаджують фруктові дерева, інші люблять чагарники і їли. Але практично у всіх садах присутні квіти різних відтінків і сортів. Однак через кілька років навіть найкрасивіший квітник набридає.

Не секрет, що дизайнери вже давно використовують додаткові аксесуари для оригінального зовнішнього вигляду клумб. Для таких випадків існує безліч садових статуеток, фонтанів і інших елементів декорування. Однак є секрет, який дозволить заощадити бюджет господарям, але при цьому привнесе чарівність і оригінальність в квітковий сад. Він полягає у використанні для декорацій пластикових пляшок. Прості ємності, з яких ви п'єте або зберігайте в них воду або інші рідини, можна не викидати.

Крім того, переробити таку сировину дуже складно, а на клумбі для нього завжди знайдеться місце. Гнучкість пластикових пляшок дозволяє надавати їм будь-які форми, загортати і видозмінювати, фарбувати і вкопувати в землю. При цьому все це реально зробити для саду своїми руками.

Читайте також: Як на ділянці правильно укласти тротуарну плитку

Як прикрасити сад за допомогою пластикових пляшок

Прикраса саду - завдання, яке вимагає багато часу і сили, а також творчих здібностей Прикраса саду - завдання, яке вимагає багато часу і сили, а також творчих здібностей. Існує безліч різновидів декорацій, які можна купити в спеціалізованих магазинах. Однак сад, прикрашений своїми руками, має власну енергетику і особливу чарівність. Тим більше для такої затії досить буде пластикових пляшок. Такі предмети завжди під рукою у будь-якої господині. Для прикраси саду потрібно підготувати:

  1. Самі ємності.
  2. Кілька пробок від пластикових пляшок.
  3. Ножиці.
  4. Фарби.
  5. Намисто, бісер, ґудзики.
  6. Інші елементи декору, за побажанням.

Одним словом, знадобляться найпростіші і недорогі матеріали. Однак з них реально зробити шикарні вироби. Штучні клумби, сонце, млини, веселка, птиці, пальми, квіти, метелики, тварини, гноми, казкові персонажі - своїми руками створити можливо все. Для того щоб правильно змайструвати вироби, потрібно подивитися спеціально розроблені інструкції, точніше сказати, фото з приписами до дій.

Також є відео, на якому відображені покрокові етапи спорудження декорацій з пластикових пляшок. Завдяки таким фотографій і відео зробити вироби своїми руками не складе ніяких труднощів. А знайти їх можна практично на будь-якому спеціалізованому сайті в Інтернеті. Варто сказати, що за допомогою пластикових пляшок можна перетворити навіть город. Робота серед таких прикрас завжди буде йти легше і веселіше.

Оригінальні ідеї виробів для саду з пластикових пляшок

Своїми руками можна втілити безліч ідей для власного саду Своїми руками можна втілити безліч ідей для власного саду. Найпоширеніші з них: метелики, квіти, г
але ми. Знайти подібні зразки можна в Інтернеті. На сайтах докладно показано за допомогою фотографій або відео, як втілити ту чи іншу задумку. Але не на кожному ресурсі будуть виставлені оригінальні ідеї. Виділяють такі цікаві і гідні уваги вироби:

  • викладена огорожа для клумби з пластмасових пляшок яскравого кольору - виглядає яскраво і незвично (досить буде просто вкопати їх до середини, послідовно і близько один до одного);
  • чапля, зроблена з білих пластмасових пляшок - оригінальне і символічна прикраса;
  • фігура слона, зроблена з п'ятилітрових пластикових пляшок, виглядає незвично;
  • їжачок - улюблений звір, який так доріг не тільки для дитячого сприйняття, але і для дорослої людини;
  • скорпіони - виглядають дуже реалістично, краще робити з коричневих пляшок;
  • пальми перетворять будь-яку клумбу в тропіки;
  • поїлка на дерево для птахів або білок - акуратне і благородне винахід;
  • годівниця - тільки для маленьких птахів;
  • висять горщики для квітів - зручно і практично.

Одним словом, зробити можна практично будь-якого персонажа, рослина і комаха. І все це своїми руками. Необхідні лише бажання, фантазія і трохи часу, щоб в саду виріст незвичайний світ. Адже вироби з пластикових пляшок виглядають барвисто, реалістично, а витрати на них мінімальні.

Вироби з пластмасових пляшок для зимового саду

Взимку, здавалося б, вельми складно прикрасити свій сад Взимку, здавалося б, вельми складно прикрасити свій сад. Однак святкова атмосфера бере своє і навіть серед снігу можна проявити фантазію. Більшість не забуває про прикрасу власного саду. Так, дуже популярна ідея створення різдвяного янгола, якого можна зробити своїми руками всього лише з пластикових пляшок і повісити на будь-яке дерево або в альтанку. Для його виготовлення знадобляться такі складові:

  • дволітрова пляшка;
  • ще одна будь-яка пляшка;
  • обгортковий біла, срібна або золота папір;
  • старий CD-диск;
  • серпантин;
  • непотрібний ялинкову кульку;
  • фарби і волосінь.

З двох пластикових пляшок велика потрібна для тіла. З другої необхідно своїми руками вирізати два крила і прикріпити їх до першої, щоб вони виглядали природно. Далі розпишіть кулька таким чином, щоб вийшло особа. Приклейте його до тулуба. Обгортковий папір вирізують так, щоб вийшов конус, який без праці вийде надіти на тіло, - це одяг ангела. Для крил роблять окремі отвори.

Далі покрокові інструкції вимагають приклеїти до голови серпантин, щоб вийшли волосся. Можна пофарбувати крила в білий колір, але легше з самого початку використовувати білі пляшки. В кінці приклейте до конструкції з пластикових пляшок диск під нахилом, щоб вийшов німб, а до нього - волосінь, за яку можна вішати такі вироби до будь гілці. Таким чином, навіть своїми руками вам вдасться створити незвичайний декор для саду, відповідний зимовій тематиці.

Не менш просто зробити своїми руками ліхтарики. Досить вибрати будь-яку невелику пляшку і зробити в ній фігурні прорізи. Кришку попередньо прибирають. Всередині на клей або за допомогою шпильки кріпиться свічка. Якщо не прибрати пробку, то ризикуєте закоптити і навіть підпалити ліхтарик. А так стінки будуть надійно захищати від протягів і вітрів саду. Можна покрити поверхню пластикових пляшок блискітками, тоді вони будуть переливатися в темряві.

Читайте також: Покрокова інструкція по зведенню ставка на ділянці

З п'ятилітрових ємностей роблять своїми руками годівниці. Тут отвори потрібні в кожній стінці, великі і високі. Деякі птахи мають досить значні розміри і не зможуть пролізти в маленькі дірки. В цілому залишають тільки каркас: дно, кілька смуг для утримання конструкції і верх, щоб було за що кріпити. Але у дна повинен залишатися невисокий поріжок, щоб зерно не висипалося при поривах вітру. Такі вироби не просто стануть прикрасою саду, але і допоможуть птахам пережити зиму.


Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама