Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як вести себе на весіллі нареченій. Вчимо виглядати гідно

  1. Що потрібно передбачити нареченій
  2. Ранок нареченої
  3. Поведінка нареченої на весіллі

Наречена - центр уваги на весіллі

Наречена - центр уваги на весіллі. У цей день вона найкрасивіша з присутніх, в чудовому сукнею, з палаючими від щастя очима. На власному весіллі потрібно бути в гарному настрої, розслабленої після косметичних і спа-процедур, веселою і життєрадісною. І тоді в цей день ви будете світитися від щастя і радості, від важливості такого сакрального моменту.

Що потрібно передбачити нареченій

Щоб полегшити психологічно важкий день, потрібно домовитися зі свідком про те, які обов'язки вона візьме на себе, тому що велика роль на весіллі відводиться саме їй. Вона стежить за тим, щоб наречена була організована, нічого не забула.

Свідок відповідає за документи, стежить за макіяжем і одягом нареченої під час урочистостей Свідок відповідає за документи, стежить за макіяжем і одягом нареченої під час урочистостей. Щоб наречена не відлучалася кожні кілька хвилин в дамську кімнату, свідок їй повинна говорити, як вона виглядає.

Заздалегідь потрібно запитати візажиста і перукаря приїхати до вас додому, щоб не турбуватися про дорогу. Щоб не запізнитися в ЗАГС, вчасно зустріти нареченого після викупу, треба заздалегідь домовитися про час, який буде витрачено на створення образу.

Також заздалегідь потрібно підготувати плаття нареченої . Щоб вранці не довелося в метушні приводити його в порядок.

А ще бажано заздалегідь обговорити з тамадою в які саме конкурси вас можна залучати, інакше можуть бути дуже неприємні моменти, які зіпсують враження від свята.

Ранок нареченої

Ранок нареченої має розпочатися добре. Навіть якщо настрою з ранку немає, здолали сумні думки, їх слід прогнати геть і підняти собі настрій усіма можливими способами.

З ранку потрібно обов'язково поїсти. Для гарного настрою краще приготувати найулюбленіша страва на сніданок. Не варто нехтувати цим прийомом їжі, тому що потім ще довго не буде де перекусити. Навіть через страх забруднити плаття вам не захочеться зайвий раз щось їсти.

Після цього можна починати робити   зачіску   і   макіяж Після цього можна починати робити зачіску і макіяж . Коли образ буде завершено, потрібно одягатися: плаття, аксесуари, красива взуття!

Все це обов'язково підніме вам настрій.

Залишилося тільки дочекатися нареченого, потом і кров'ю прокладає до вас шлях, що долає всі каверзні питання і завдання викупу , Підготовленого свідком.

Поведінка нареченої на весіллі

Незважаючи на те, що багато обов'язків перекладено на плечі свідка, та й батьки на підхваті, треба дотримуватися деяких правил етикету, хорошого тону.

Потрібно замислитися над питанням як нареченої ведуть себе на весіллях і налаштуватися на виконання таких тонкощів:

  1. Намагатися бути спокійною, тримати себе в руках. Звичайно, момент одруження в ЗАГС е настільки зворушливий, що мало кому вдається стримати сльози. Трошки поплакати можна собі дозволити. Однак не варто допускати ридань, тривалої істерики. Не варто також зловживати спиртним, нехай навіть і з метою заспокоїтися. Все ж наречена - втілення цнотливості, мудрості і краси. А алкоголь може все зіпсувати.
  2. Всі гості повинні отримати трошки уваги від нареченої. Буває, що наречена і наречений приділяють уваги тільки гостям зі свого боку, але це не правильно. Навіть ті, кого ви бачите вперше повинні бути удостоєні уваги. Не обов'язково розмовляти з кожним із запрошених. Буде достатньо поспілкуватися з групою гостей, постаратися залучити їх в конкурси і вікторини. Варто бути доброзичливою. А якщо хтось провокує наречену на конфлікт, потрібно постаратися уникнути його розвитку і залишатися милою і усміхненою. Якщо вже хтось грунтовно вирішив затіяти бійку або гаряче посперечатися, потрібно попросити свідка або когось із чоловіків спокійно залагодити конфлікт.
  3. Потрібно приділити увагу нареченому. Весілля - свято двох люблячих сердець. Буде дуже сумно, якщо згадуючи цей день, ви зрозумієте, що разом толком і не були, що загальних спогадів і теплих моментів в пам'яті немає. Іноді дівчина настільки переживає, що все весілля дорікає свого нареченого в якихось дрібницях. Треба постаратися не робити цього, щоб не затьмарити своїй половинці свято.
  4. Потрібно іноді виходити з-за столу. Наречена повинна бути на виду, спілкуватися з гостями, танцювати, брати участь в конкурсах і сміятися. Наречена може потанцювати і з іншими гостями, наприклад, з батьком нареченого. Є прикмета, що той, хто удостоївся честі потанцювати з нареченою, набуває удачу і щастя. Не ображайте гостей, танцюйте не тільки зі своїм чоловіком.

Наречена повинна бути прекрасна у всьому. Не тільки в своєму образі милої і красивої дівчини в приголомшливому плаття, з ідеальним макіяжем і зачіскою. Поведінка має відповідати красі і невинності.

Від того, як веде себе наречена на весіллі, залежить загальне враження запрошених, батьків та інших родичів по обидва боки. Щоб після весілля про вашу сім'ї не говорили поганого, в день торжества потрібна бути бездоганною.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама