Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Облицювання газобетону: зовнішня обробка будинку з газобетону

Облицювання будинку з газобетону здійснюється за допомогою цегли, плитки, а також штукатурки. Штукатурні суміші повинні бути спеціальними і розраховані на застосування до газобетонним блокам (наприклад, штукатурка AEROC ). Вимога до штукатурних сумішей для газобетону - це здатність пропускати пар для запобігання намокання блоків. Принцип роботи при такому варіанті обробки газоблоку включає установку сітки для штукатурки, дотримання режиму температури, підготовка поверхні газобетону і нанесення штукатурної суміші. Облицювання будинку з газобетону здійснюється за допомогою цегли, плитки, а також штукатурки

Варіант покриття газобетону фарбою після нанесення штукатурки дозволяє поєднувати одночасно 2-3 відтінки (з окремою забарвленням потрібних вам елементів будинку). Фарба для пористого бетону мати паропроникність. Після завершення оздоблювальних робіт, газобетонні стіни обробляються гидрофобной просоченням, яка буде захищати їх від вологи.

Для облицювання блоків газобетону можна використовувати декоративні панелі. Спочатку потрібно монтувати каркас кріпильної конструкції і тільки потім встановити декоративну панель. На будівельних ринках сьогодні продають готові універсальні кріпильні конструкції для всіх видів газоблоків.

Цегляна облицювання будинку з газобетону є найдорожчим варіантом. Підійде пустотіла і силікатна цегла (наприклад, М 150). Облицювальну цеглу для газобетонних стін буде створювати додаткове навантаження на фундамент, що необхідно враховувати при проектуванні будівлі. Причому, фундамент роблять з відступом в 0,5 метра від передбачуваної зовнішньої стіни з автоклавного бетону до цегляної облицювальної кладки. Товщина кладки даної обливання становить 1 цегла. Вимоги, які потрібно дотримуватися в процесі кладки: рівність рівня, чіткість вертикальності, рівномірність нанесення розчину.

Між цегляною облицювальної стіною і газобетоном прийнято залишати простір 4-5 см для подальшого заповнення його мінеральною ватою, перлітом або іншими видами утеплювача. Ще потрібно правильно виконати кріплення самої цегляної кладки до стін пористого бетону. Для цієї мети підходять міцні металеві прути, які кладуть між рядами блоків з розрахунком їх виступу на 10 см (щоб вони могли увійти в кладку цегли). Другий спосіб об'єднання облицювання і зовнішніх стін - монтаж металевих стрижнів (на відстані 1 метра один від одного) в уже викладену стіну з газобетону з їх вільним виступом в 10 см. Подальшою кладкою цегли вони перекриваються і зміцнюють всю конструкцію

Оздоблення газобетону плиткою, вважається бюджетним варіантом покриття газосилікатних стін, але досить ефективним. Використовують клінкерну і керамогранітних плитку. Вона здатна на високому рівні захистити газобетон від впливу атмосферних опадів, а її вага не викличе зайвого навантаження на фундамент.

Вона здатна на високому рівні захистити газобетон від впливу атмосферних опадів, а її вага не викличе зайвого навантаження на фундамент

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама