Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Новини

Більше 9 000 відвідувачів прийшли на Flower Expo Ukraine 2019!

Flower Expo Ukraine, що проходила 16-18 квітня в Міжнародному виставковому центрі в Києві, відзначила своє 13-ти річчя. Виставку офіційно відкрив Посол Королівства Нідерландів Ед Хукс і його дружина Оділь де раніцах, почесний президент Flower Expo Ukraine Марина Кінах, президент Союзу українських квітникарів Ірина Слободянюк та керуючий директор Nova Exhibitions Куно Якобс.

Однією з особливостей тринадцятої виставки стали позитивні відгуки учасників і відвідувачів про розвиток українського квіткового ринку. Після багатьох років зниження рівня зарплат, купівельна спроможність майже 45 мільйонів споживачів постійно зростає, як і імпорт квітів і рослин, а також продукту місцевого виробництва.

Цього року у виставці взяли участь 97 компаній з 7 країн, і протягом 3 днів її відвідало 9 155 осіб.

Те, що українці дуже люблять квіти і рослини, не є несподіванкою. Квіти і рослини традиційно дарують на 8-е Березня, День Святого Валентина, День вчителя, День народження, і просто як подарунки в цілому без особливих подій або знаменних дат. Також все більшої популярності в Україні отримують західні свята, такі як, наприклад, День матері. Це означає, що попит на квіти зростає.

Реформи, проведені урядом в попередні роки, полегшують імпорт квітів і рослин в Україні. Крім того, цьому сприяє угода про вільну торгівлю з ЄС.

Родзинкою Flower Expo Ukraine 2019 була урочиста церемонія вручення сертифіката Марині Кінах про присвячення сорти гербери Lady Mara® від компанії Florist Holland; колективний павільйон розплідників; конференція «Зелене майбутнє вашого міста», в якій взяли участь 200 делегатів. Дуже яскраве демонстраційне програма з двома прекрасно організованими весільними шоу від FlowerFame і FlowerCircus зібрала величезну кількість глядачів.

Павільйон розплідників і конференція відбулися за фінансової підтримки Посольства Нідерландів в Києві і Royal Anthos: Королівської Tорговоі Aсоциации посадкового матеріалу і цибулинних квітів Нідерландів.

Організатори Flower Expo Ukraine зобов'язалися повернути тему муніципального озеленення, ландшафтного дизайну і розплідників на виставку, і події, які були організовані в цьому році, стали дуже позитивним першим кроком. Підтвердженням цьому є відгуки учасників павільйону розплідників, які відзначили, що дуже задоволені своїм першим участю в Flower Expo Ukraine.

Flower Expo Ukraine 2020 запланована на 7-9 квітня. Подія знову відбудеться в Міжнародному виставковому центрі в Києві.

06-05-2019

06-05-2019

Відвідайте стенд D 1 компанії «Асканія-Флора» !!!

Компанія «Асканія-Флора» - найбільший виробник троянд в Україні і провідний представник галузі в Європі. Підприємство засноване в 2000 році.

У тепличному комплексі площею 22 га працюють більше 600 чоловік. Сьогодні 35 сортів троянд вирощуються фахівцями Асканії-Флори на закритому ґрунті за новітньою голландською технологією c використанням комп'ютеризованої системи клімат-контролю, що передбачає:

- виробництво в теплицях висотою 5 метрів;
- вирощування на мінерально-ватним субстраті;
- крапельне зрошення і живлення рослин;
- системи фотосинтетичного освітлення;
- систему дозування вуглекислого газу;

Компанією використовуються біологічні способи захисту рослин від хвороб і шкідників.

У виробництві підприємство використовує посадковий матеріал провідних європейських селекційних компаній (Голландія, Німеччина, Франція).

Плідна робота підприємства неодноразово заохочувалися грамот, подяк і нагород, як національних, так і міжнародних. Асканія-Флора неодноразово ставала володарем сертифікатів за рекордні показники по зрізу.

01-04-2019

"Зелене майбутнє вашого міста" - Каролін Спаанс запрошує на конференцію!


29-03-2019

29-03-2019

«CERAMIKA DESIGN» на Flower Expo Ukraine 2019!

Компанія «CERAMIKA DESIGN» - велика виробнича компанія України, яка спеціалізується на інтер'єрної квіткової кераміки лаконічного європейського стилю.

В асортименті присутні, як універсальні, так і спеціалізовані горщики і кашпо (для кактусів, фіалок, орхідей, пальм, квіткових композицій). Колірна гамма: від пастельних до яскравих відтінків.

На ринку компанія вже 18 років. Продукція популярна в Україні, РФ, Молдові, Казахстані, Республіці Білорусь.

12-03-2019

12-03-2019

Розплідник «Ebben» візьме участь в Flower Expo Ukraine 2019!

Розплідник «Ebben» відомий як виробник дерев та інших рослин для використання в зелених проектах з 1862 року. На основі нашого зеленого бачення і підходу до вирощування дерев ми надаємо ідентичність домівках, промислової та житлової середовищі, створюємо атмосферу і сприяємо біорізноманіття. З незвичайною колекцією дерев і чагарників, ми знаємо, як перетворити ваш зелений проект на вражаюче відкритий простір. Розплідник «Ebben» також має на меті ділитися своїми знаннями для того, щоб сприяти широкому застосуванню зелених насаджень.

«Ebben» спеціалізується на багатоствольних деревах, деревах для алей і парків, деревах з характером і чагарниках. У нашому розпліднику ми вирощуємо всі види, форми і розміри, від малих чагарників до паркових дерев з окружністю стовбура не менше півтора метрів. У розпліднику Ebben Ви знайдете кращий вибір рослин в потрібному розмірі і кількості, щоб задовольнити всі Ваші вимоги.

На сьогоднішній день розплідник «Ebben» мало відомий в Україні, але ми активно працюємо і намагаємося змінити цю ситуацію. Ми сподіваємося, що в найближчому майбутньому в українських містах з'явиться якомога більше квітів, різних дерев і красивих ідей.

Під час Flower Expo Ukraine буде проведена міжнародна конференція «Зелене майбутнє вашого міста». Пан Лео Койман з розплідника «Ebben» також внесе свій вклад і поділиться своїми думками з озеленення міста на тривалий термін. Для ознайомлення з програмою та реєстрацією на конференцію відвідайте: https://www.flowerexpo-ukraine.com/en/conference/

Більш детальну інформацію про розплідник «Ebben» можна знайти на: www.ebben.nl

01-03-2019

Royal Flowers повертаються на Flower Expo Ukraine!

Організатори «Flower Expo Ukraine» щиро вітають одного з найбільших виробників з Еквадору Організатори «Flower Expo Ukraine» щиро вітають одного з найбільших виробників з Еквадору   Royal Flowers - учасника Flower Expo Ukraine 2019 Royal Flowers - учасника Flower Expo Ukraine 2019!

Компанія неодноразово брала участь у виставці. Організаторам дуже приємно, що Royal Flowers знову повертаються на шоу зі своїм власним стендом, щоб показати свої кращі сорти і новинки.

Заснована в 1991 році, Royal Flowers є одним з провідних світових постачальників високоякісних квітів зі складами в Кіто, Майамі і Нідерландах.

Їх господарства розташовані в двох окремих районах на Андских високогір'ях Еквадору. Відмінний і ідеальний мікроклімат дозволяє вирощувати яскраві і витривалі квіти в багатому поживними речовинами вулканічному грунті з чистою водою і довгим світловим днем ​​протягом всього року.

Royal Flowers має власну лабораторію тканинних культур, де відтворюють нові рослини без вірусів і бактерій, які згодом розводять в розплідниках Royal. Їх штат може обробляти сотні тисяч стебел щодня.

Платформа інтернет торгівлі Royal Flowers, що працює в режимі 24/7, демонструє майбутню продукцію і пов'язує її з онлайн-магазинами оптових клієнтів для бездоганної інтеграції.

Royal Flowers тісно співпрацює з провідними світовими розсадниками для того, щоб щорічно представляти нові сорти і залишатися на передових позиціях серед трендів індустрії і моди поп-культури.

Royal Flowers також має свою власну експедиторську компанію FreshLink Cargo, яка сприяє логістиці в усьому світі повітряним, морським і наземним транспортом, як швидкопсувних, так і не швидкопсувних товарів в Еквадор / з Еквадору.

Неодмінно відвідайте стенд Royal Flowers на виставці Flower Expo Ukraine 2019!

Більш детальну інформацію можна знайти на https://www.royalflowersgroup.com/

25-02-2019

Організатори Flower Expo Ukraine із задоволенням вітають StoKolex з Нідерландів! Організатори Flower Expo Ukraine із задоволенням вітають StoKolex з Нідерландів

StoKolex - це компанія, яка спеціалізується на вирощуванні та експорті цибулин тюльпанів для вигонки.

Вони знаходяться в Дірксорне (Нідерланди), де працюють над поставками продукції своїм клієнтам в Східну Європу. StoKolex має власні офіси продажів в Польщі і Україні.

Компанія поставляє продукцію високої якості за справедливими цінами для клієнтів і таким чином досягла конкурентного місця на ринку цибулинних рослин в Східній Європі. Їх найбільша сила полягає в тому, що вони самостійно виробляють більшу частину продукту на власних полях.

Багаторічний досвід вирощування цибулинних гарантує високу якість рослин. Компанія вільно ділиться своїм досвідом зі своїми клієнтами і допомагає їм максимально підвищити якість вирощуваних рослин в теплицях.

Тюльпани є основним експортним продуктом StoKolex, але вони також постачають нарциси, гладіолуси, гіацинти і іриси.

Детальніше на сайті www.stokolex.com

12-02-2019

Dekker Chrysanten знову приєднується до Flower Expo Ukraine!

Dekker Chrysanten голландська компанія, яка на міжнародному рівні вважається одним з найбільших в світі селекціонером і виробником живців хризантем.

Штат з 1200 співробітників дозволяє компанії відігравати важливу роль на квітковому ринку. Завдяки цьому Dekker Chrysanten впливає на весь процес, від схрещування до готового до продажу продукту. Компанія займається дослідженнями, селекцією, виробництвом черешків, вирощуванням хризантем, присутністю на ауціоне, маркетингом і підтримкою продажу. У Dekker Chrysanten також є свої лабораторії, тестові теплиці, партнери в сфері виробництва живців і селекційні підприємства.

Постійно оновлюючи асортимент, додаючи в нього нові привабливі сорти, компанія постійно тримає хризантеми в центрі уваги покупців. Dekker Chrysanten займається цим не тільки в Нідерландах, але і у всьому світі через дистриб'ютори і власні офіси продажів в Колумбії і Південній Африці. Завдяки виробничих майданчиків в Хенсбруке і Танзанії Dekker Chrysanten поставляє хризантеми клієнтам з багатьох країн.

Детальніше на: https://dekkerchrysanten.com/

14-01-2019

Bock Bio Science GmbH вперше бере участь в Flower Expo Ukraine!

Будучи піонерами в сфері In vitro розведення, Bock Bio Science GmbH вже сьогодні створює і поширює рослини, які зроблять своїх клієнтів щасливими завтра.

У Bock переконані, що природно красиві рослини продовжують наше життя.

Завдяки своєму науковому досвіду і пристрасті, вони вирощують емоції для вас, які продаються: сильні і динамічні, природно красиві продукти для ринку, розроблені, висаджені і культивовані у творчій і високопрофесійній команді.

Bock Bio Science GmbH є винахідником нових кольорів і форм, а також охоронцями древньої традиції розведення. Вони віддані своїм клієнтам і дотримуються свого слова, відстоюючи чистоту сортів, ганзейскую надійність і першокласне якість.

Bock Bio Science GmbH - це більш ніж 90-річний досвід розведення.
Це робить компанію особливою - робить її Bock.

Bock означає «виростити лідерів».
https://www.bockbioscience.com/en/

08-01-2019

08-01-2019

Kordes 'Söhne серед перших експонентів, які долучаються до виставки в 2019 році!

Kordes 'Söhne є одним з найвідоміших розплідників троянд (садових троянд, троянд на зріз і рослин троянд). Сорти їх роз представлені агентами і генеральними ліцензіатами в більш ніж 30 країнах, а в багатьох частинах світу відсоток Kordes на ринку дуже високий.

Ви знайдете троянди Kordes 'Söhne в багатьох приватних садах, громадських зелених просторах і ботанічних садах.

Виведення відбувається в їх основному філії в Північній Німеччині, де також знаходиться велика частина продукції садових троянд. Тут вирощують всі види садових троянд (climbers, shrub roses, hybrid teas, patio roses, shrub lets і floribunda). Але, крім того, у вище зазначеному місці, також вирощують троянди на зріз (відкритий і закритий грунт), і займаються виведенням нових рослин троянд.

2,5 млн троянд вирощують щорічно в основному філії, які доставляють приватним клієнтам і роздрібним торговцям протягом усього року - з відкритою кореневою системою, або в "Plant-o-fix-pots®" (закритою кореневою системою). Влітку контейнери з квітучими трояндами продають прямо в Kordes і доставляють своїм клієнтам.

Команда Kordes рада запросити вас на свій стенд на Flower Expo Ukraine 2019! Більше інформації можна знайти на: www.kordes-rosen.com

24-08-2018

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама