Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як підібрати паркан для дачної ділянки

  1. Дерев'яний паркан для дачної ділянки
  2. металевий паркан
  3. Гарний паркан з профнастилу для дачної ділянки
  4. Сітка рабиця
  5. Цегляні і бетонні паркани

Дачний будинок - це спосіб самовираження.

Для новенького дачного будиночка хочеться і огорожу підібрати відповідне. Здавалося б, підібрати паркан для дачної ділянки: що може бути простіше? Але ж це не тільки захист будинку. Це ще і його прикраса.

Дерев'яний паркан для дачної ділянки

Дерев'яний паркан для дачної ділянки

Що ще буде краще поєднуватися з дерев'яним будинком , Ніж дерев'яний паркан? Сучасні дерев'яні паркани - це не прозаїчний штахетник. З дерева можна створити шедеври забірного мистецтва.

Кому не хочеться похвалитися перед гостями красивим огорожею?

Стовпчики для такого паркану можуть бути дерев'яними, металевими, цегляними. Сам паркан може бути з візерунком, з елементами ковки. Можете пофарбувати або лакувати свій дерев'яний паркан для дачної ділянки.

Чим гарний паркан з дерева?

  • Таке огородження створює затишок і робить ваш ділянку оригінальним.
  • Натуральний паркан дихає, а це важливо для вашої ділянки.
  • Єдиний мінус такого огородження: його періодично необхідно підфарбовувати. Згодом паркан з дерева втрачає зовнішній вигляд, розсихається, вимагає заміни. Але в нашому світі все не вічне.

металевий паркан

металевий паркан

Кована огорожа - це привід показати сусідам красу своєї ділянки. Не забувайте піклуватися і про дачних злодюжок. Зробіть на паркані гострі наконечники, нехай порвуть свої штани.

Хто сказав, що паркан з профнастилу - це банально? Якщо до цього матеріалу підійти з розумом, паркан буде прикрасою всього дачного селища.

Гарний паркан з профнастилу для дачної ділянки

Гарний паркан з профнастилу для дачної ділянки

Обов'язково встановіть цегляні стовпчики. Відстань між ними необхідно розраховувати виходячи з розмірів профнастилу. Бажано, щоб між ними містилися повні листи. Наприклад, якщо має поміститися два листа, то необхідно скласти повну ширину аркуша і корисну.

Який покриття підібрати?

  • Для звичайного забору не потрібна особлива міцність покриття. Для огорожі вистачить покриття поліестер. Якщо покриття буде незвичайного кольору, наприклад, мідь або сріблястий, матеріал буде надійніше і дорожче. Профнастил з покриттям матовий поліестер а огорожу брати не варто: вся дорожня пил осяде на вашому паркані.
  • Якщо ви любите оригінальну текстуру, підбирайте для себе профнастил з малюнком під дерево або камінь.

Сітка рабиця

Відмінний і дешевий спосіб захистити себе від сусідів. Якщо хочеться захиститися від їх гострих очей, вплетені між прутів сітки смужки з оцинкованої сталі. Ширина смужки повинна бути рівна ширині осередку сітки. Таке огородження виглядає незвично. Відразу і не зрозумієш, з чого зроблений забір.

Цегляні і бетонні паркани

Цегляні і бетонні паркани

Бетонні паркани - надійний захист вашого дачної ділянки. Бетонний паркан не тільки міцний, але і красивий. Виготовляють паркан всього за кілька днів, змонтувати його нескладно.

Таке огородження виглядає красиво і капітально навіть в поєднанні з «рідними» стовпчиками з бетону. Якщо ж стовпчики зробити з цегли, то ваше огорожу стає шикарним.

Бетон фарбується будь-якими фарбами. Основна умова його міцності - якісний цемент, який використовується при його виготовленні.

Основна умова його міцності - якісний цемент, який використовується при його виготовленні

Цегляний паркан. Якщо вам не підходить жоден вид забору, найпростіше його побудувати з цегли. Про міцність огорожі можна не сумніватися, а над естетикою варто подумати.

Дуже важливо підібрати для забору гарний цегла. Білий цегла виглядає нудно і монолітно. Його необхідно "розбавляти" візерунками з цегли іншого кольору. Червона цегла за якістю гірше білого, тому його краще поєднувати з іншими видами цегли.

Огорожа з облицювальної цегли виглядає чудово на дачній ділянці. Тим більше, колір облицювальної цегли гармонує із стінами будинку.

Обов'язкова умова: кришки з металу на верхівку забору, щоб не затікав.

Друга проблема цегляної огорожі - висоли. Білі плями на цеглі позбавляють його декоративності. На жаль, з цим явищем важко боротися. Один із способів - спеціальна грунтовка для фасаду, але це додаткові витрати.

Але як красиво виглядають сучасні цегляні огорожі! подивіться шикарні фото в цій статті .

Звичайно, сучасні злодюжки здатні долати будь-які огорожі. Наші люди здатні і паркан по шматочках розібрати. Сучасні вчені ще не знайшли спосіб боротьби з цим явищем.

Автор: Бабушкіна Ірина

Здавалося б, підібрати паркан для дачної ділянки: що може бути простіше?
Кому не хочеться похвалитися перед гостями красивим огорожею?
Чим гарний паркан з дерева?
Який покриття підібрати?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама