Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Який матеріал підібрати для будівництва дачного будиночка?

  1. етапи будівництва
  2. Матеріали для будівництва каркасного дачного будиночка

Багато з нас мріють про заміський будинок, затишному, комфортному, деякі - розглядають перспективу переселитися в дачний будиночок назовсім. Як правило, питання, з якого матеріалу будувати дачний будинок, вирішується з урахуванням фінансових можливостей власника ділянки.

Але сьогодні, щоб звести сучасну дачу, не обов'язково витрачати величезні суми. Особливо якщо ви звернете увагу на будівництво каркасних будинків.

етапи будівництва

Будівництво дачі можна розділити на кілька етапів: Будівництво дачі можна розділити на кілька етапів:

  • Створення проекту. існують типові проекти дачних будинків, але можна замовити ексклюзивні варіанти. Стандартний проект буде дешевше, але доведеться миритися з усіма заздалегідь певними особливостями.
  • Підбираємо матеріали для будівництва дачного будинку. Досить часто дачі будують з дерева. Але використовують і бетонні, газосиликатні, пінобетонні блоки.
  • Вибір технології. Будівництво дачного будинку по каркасному, каркасно-панельному варіанту відбувається набагато швидше, ніж при використанні інших методик. Дана технологія зручна тим, що основний каркас збирається частково або повністю в заводських умовах, монтується на ділянці. Якість будинку і швидкість зведення вражають.
  • Спорудження фундаменту. Якщо ваша дача з дерева, раціонально використовувати стовпчастий фундамент. Він міцний і довговічний, готуватися на будівельному майданчику, складається з опорної плити і залізобетонних стовпів.

Матеріали для будівництва каркасного дачного будиночка

Якщо ви купили готовий проект, то необхідні матеріали, їх кількість вказуються розробниками. При створенні індивідуального проекту матеріал для дачного будинку вам доведеться вибирати самостійно.
Для фундаменту використовується готовий бетон або розчин готується безпосередньо на будівництві.
Якщо ви купили готовий проект, то необхідні матеріали, їх кількість вказуються розробниками Для даху і каркаса монтують стропи з бруса хвойних порід, просочені антипіренами, антисептиками.
Кріплення: шурупи, анкера, з'єднання самого різного призначення, кронштейни.
Зовнішні стіни зашиваються плитою OSB, для обробки стін всередині знадобляться гіпсокартон, тонка стружкові плити. Зовнішня стіна покривається захисною плівкою. Як утеплювачів використовують мінеральну вату, скловату, інший матеріал, який укладають між несучих балок.
Покрівельний матеріал, гідроізоляція під нього вибирається будь-яка - руберойд, натуральна або штучна черепиця і т.д.
Правильний вибір матеріалу допоможе створити затишний, раціональний, гарний дачний будиночок. Компанія "АРТМЕТАЛЛ УКРАЇНА" працює тільки з якісними і прогресивними видами матеріалів. Звернувшись до нас, ви отримаєте сучасний, зручний дачний будинок.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама