Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

дачні басейни

  1. Продукція Інтекс в магазинах «Острівець» і «Чудо Остров» в Тамбові А так же ХІМІЯ ДЛЯ ОЧИЩЕННЯ І...
  2. Надувні БАСЕЙНИ.
  3. ДИТЯЧІ БАСЕЙНИ.
  4. Надувні ЛІЖКА
  5. Жилети, надувні круги, нарукавники, матраци для плавання
  6. Великі і маленькі надувні іграшки
  7. МАСКИ, ТРУБКИ, ОЧКИ
  8. Аксесуари та супутні товари для бассеин.
  9. Фільтруючі насоси для басейнів
  10. Засоби для очищення води
  11. Насоси
  12. Сходи для басейнів
  13. Кришки, підкладки для басейнів

Продукція Інтекс в магазинах «Острівець» і «Чудо Остров» в Тамбові

А так же ХІМІЯ ДЛЯ ОЧИЩЕННЯ І ДЕЗІНФЕКЦІЇ ВОДИ в плавальних басейнах

Ласкаво просимо в магазини

«Острівець»

і «Чудо Остров»

Ми раді запропонувати Вам товари для відпочинку: надувні басейни, каркасні басейни для дітей і дорослих, ігрові майданчики з яскравими надувними іграшками, батути, сухі басейни та ігрові центри, товари для плавання - плавальні круги, нарукавники, м'ячі, жилети, "наїзники" для плавання верхи, плоти і матраци, надувні ліжка і багато іншого.

Продукція Intex проводиться з якісних сучасних, екологічно чистих матеріалів, проходить випробування на міцність, довговічність, екологічність, і відповідає всім міжнародним стандартам якості і безпеки (сертифікат ISO 9000). Особлива увага приділяється безпеці самих маленьких. Вся продукція Intex сертифікована в Росії.

А для того, щоб вода у вашому басейні завжди залишалася кришталево чистою ми пропонуємо засоби по догляду за водою. Необхідною умовою збереження первісної свіжості і чистоти води є правильний вибір хімічних засобів.

Ми пропонуємо препарати для очищення, дезінфекції, освітлення води в плавальних басейнах. Наша продукція рекомендована ГОСТом №53491.1 - 2009 (777.048К)

У нас Ви знайдете:

  1. Препарати для комплексного обслуговування басейну
  2. Препарати для регулювання ph води басейну
  3. Препарати для дезінфекції басейну
  4. Ми Вам запропонуємо препарати і на основі хлору (консервативний метод обробки води), і препарати на основі активного кисню (один із сучасних напрямків водопідготовки).

  5. Препарати для видалення водоростей і профілактика їх появи.

Зараз ми поговоримо про те, які різновиди надувних і каркасних басейнів надає компанія «Intex», а так само розглянемо всі переваги даного виробника басейнів і приділимо трохи уваги всіх асортиментах Интекс.

КАРКАСНІ БАСЕЙНИ

КАРКАСНІ БАСЕЙНИ

Каркасні збірно-розбірні басейни Интекс дозволяють стаціонарно встановити справжній басейн в своєму заміському доме.Сборние каркасні басейни зможуть подарувати Вам та Вашій родині море задоволення на свіжому повітрі. Чому саме збірні басейни користуються такою великою популярністю? Вся справа в їх зручність і переваги. Таких, наприклад, як:

  • Установка збірних басейнів не вимагає багато сил і часу. Вам буде потрібно максимум 30 хв. і можна вже пірнати.
  • Збірні басейни від компанії Интекс надійні і безпечні. Завдяки верствам, що складається з вінілу і поліестеру поверхню басейну стійка до механічних впливів, яким, так чи інакше, піддається басейн. Додатковий захист басейну забезпечує жорсткий каркас з антикорозійним сталі високої міцності. Басейни для дачі довговічні при правильному використанні. Зверніть увагу, дуже велике значення має правильне зберігання в зимовий час-тільки в теплому приміщенні. У літню пору для догляду за басейном досить підтримувати його в чистому вигляді і тримати від басейну подалі колючо-режущін предмети (і тварин).
  • Intex збірні басейни, можуть мати різну площу і об'єм, що дозволяє робити вибір на користь басейнів, здатних розмістити в себе по кілька чоловік. Особливо задоволені будуть діти, адже вони зможуть влаштовувати в ньому змагання з друзями. Що може бути цікавіше, цікавіше і радісніше?

Отже, для того щоб встановити у себе на дачі збірний басейн, нам не потрібно володіти будь - якими спеціальними знаннями, не потрібно будувати підводи, інженерні комунікації. Крім того, збірні каркасні басейни не тільки прості в збірці і використанні, вони ще й доступні в ціні. Каркасні басейни Intex - це вироби високої якості. Все більше і більше покупців в Росії роблять свій вибір на користь каркасних басейнів Интекс.

Надувні БАСЕЙНИ.

Надувні БАСЕЙНИ

Басейни надувні - Easy set - реальна альтернатива збірним металевим басейнам. Басейн легко і швидко встановлюється без застосування технічних засобів (викрутка знадобиться тільки для установки фільтра і сходи). Процес складання до наповнення займає від 10 до 45 хвилин. Технологія SUPER-TOUGH дає стінкам басейну потрійну міцність. Стінки зроблені з трьох окремих шарів: два шари щільного вінілу і один - зовнішній - поліестр для особливої ​​міцності.

Борти басейну підтримуються надувним кільцем, яке, у міру заповнення басейну, піднімається разом з рівнем води, розправляючи стінки. Фільтр забезпечує очистку води та рідкісну її заміну, а використанні спеціальних засобів для дезінфекції води, дозволить вам взагалі не міняти воду в плавальному басейні. Зручний зливний клапан приєднується до садового шлангу. Таким чином, воду можна злити в будь-який зручний місце або, наприклад, полити сад.

Бувають ситуації, коли будівництво стаціонарного басейну абсолютно недоцільно, і навіть покупка збірно-розбірного каркасного басейну не буде оптимальним рішенням (наприклад у випадках коли дача відвідується досить рідко, і на час відсутності господарів є необхідність прибрати басейн). У таких випадках єдиним вірним рішенням стане придбання надувного басейну Intex.

Особливістю таких басейнів є відсутність будь-якого силового каркаса. Стійкість басейну забезпечується за рахунок його спеціальної форми у вигляді конуса, коли верхня окружність менше діаметром ніж нижня, і вода, налита в басейн, працює за принципом природної розпірки. Надувний же елемент в таких басейнах єдиний, це борт басейну. Борт надувається повітрям, дозволяючи з комфортом здійснювати вхід і вихід з басейну. Незважаючи на гадану простоту такої конструкції, надувні басейни Интекс набули широкого поширення в Росії, ставши досить популярними. Установка надувного басейну Интекс є простою справою, що не вимагає будь-яких спеціальних знань або зусиль.

За рахунок відсутності каркаса, чашковий пакет і інших збірних елементів, вартість надувних басейнів досить низька, що так само не можна не брати до уваги одним з переваг.

ДИТЯЧІ БАСЕЙНИ.

ДИТЯЧІ БАСЕЙНИ

Дитячі басейни Intex можуть бути, як найпростішими у вигляді звичайного маленького тазика, як і в вигляді цілого міні аквапарку з різними гірками, надувними пальмами, тентами, кульками і іншим. Для дітей старшого віку ми пропонуємо моделі «солідніше» глибиною від 50 см, в загальному, що стосується вибору, то вона величезна. Басейни Intex дитячі мають багатющу колірну палітру, стінки бортів цих басейнів можуть бути надувними або каркасними. Вода в таких басейнах прогрівається досить швидко.

Відмінним варіантом для відпочинку на природі стануть басейни для дачі дитячі. Правильно підібравши такий басейн, він порадує малюка, і вдало впишеться в ландшафт вашої дачі. Всі надувні вироби виготовлені з використанням екологічно чистих барвників, тому якщо ви вирішили купити басейн своїй дитині, не сумнівайтеся ні секунди - він буде абсолютно безпечний.

У плані безпеки сімейний басейн має дуже високі показники. Хоч стінки басейну і надувні, але вони досить міцні і можуть витримати не тільки дітей, а й дорослих. Тому сімейний басейн стане відмінним місцем, де можна весело провести час невеликою компанією.

Надувні ЛІЖКА

Надувні ЛІЖКА

Надувна ліжко є універсальною річчю, яку обов'язково повинна мати в своєму будинку кожна господиня. Надувна ліжко - ненав'язливий атрибут комфорту: нагрянули гості, а Ви у всеозброєнні! Спальне місце для гостей готове за лічені хвилини! Зібралися на дачу в спекотні вихідні? Немає нічого изумительнее ночівлі в саду під спів птахів! І тут надувне ліжко прийде Вам на допомогу! Знімаєте житло і не маєте можливості перетягувати з квартири на квартиру громіздкий диван? Наша відповідь - надувна кровать.Ето унікальний виріб надувається і здувається за кілька хвилин спеціальним насосом, який може входити в комплект або продається окремо. А після використання може бути компактно складено і прибрано до наступного разу. Характеристики:

  • оптимальна підтримка спини гарантує якісний сон
  • поверхню ліжка не допускає ковзання по ній постільної білизни, що створює додатковий комфорт

Варто відзначити ще ряд переваг надувного ліжка intex:

  • У складеному вигляді не займає велику кількість простору;
  • Легко пересувається і складається;
  • Не залишає відчуття, що спите на надувному матраці;
  • В рази економічніше покупки традиційної ліжка для гостей;
  • Чи не скрипить.

Незважаючи на свою видиму простоту, надувне ліжко - це складна конструкція з декількох камер. При дотриманні правил експлуатації вона прослужить вам довгі роки, стане незамінним помічником вдома, на дачі і навіть на пікніку.

Побалуйте комфортним сном себе і своїх гостей!

Жилети, надувні круги, нарукавники, матраци для плавання

Жилети, надувні круги, нарукавники, матраци для плавання

Якщо ви зібралися на пляж з дитиною вам по максимуму необхідно убезпечити дитину на воді і мати все необхідне для розваги малюків на березі. Пристосування для навчання плаванню Intex допоможуть перших кроків на воді вашої дитини. Нарукавники для плавання, коло або жилет допоможе і доставить багато позитивних емоцій дитині в басейні або на річці.

Багато хто не уявляє пляжний відпочинок на морі, річці або озері без надувного матраца, на якому можна і поплавати, і позасмагати на пляжі, і просто полежати в тіні.

Асортимент надувних матраців широкий. Пляжні надувні матраци Intex різних кольорів і розмірів підійдуть для плавання одного або двох чоловік, а привабливі забарвлення формують позитивний настрій.

Великі і маленькі надувні іграшки

Великі і маленькі надувні іграшки

Надувні іграшки не можуть залишити байдужим НІКОГО - ні дорослого ні дитини!

МАСКИ, ТРУБКИ, ОЧКИ

МАСКИ, ТРУБКИ, ОЧКИ

Для любителів підводного плавання INTEX пропонує величезну різноманітність масок, окулярів, трубок і ласт, розрахованих на дітей різного віку і дорослих.

Аксесуари та супутні товари для бассеин.

При купівлі певної продукції не завжди в комплект входять аксесуари, створені для комфортного використання, в побутових умовах, на дачі, пляжі. Так набуваючи надувний басейн, надувні меблі, дитячі ігрові центри, матраци вам буде не обійтися без насоса (ручного, ножного). Для басейнів з аксесуарів радимо придбати насос-фільтр, тент, набір для чищення басейнів, сходи для басейну і т.д.

Фільтруючі насоси для басейнів

Фільтруючі насоси для басейнів

Хто захоче плавати в брудній воді? А, адже, надувні і збірні каркасні басейни, як правило, знаходяться на відкритому повітрі, і в воду постійно потрапляє пил, комахи і всяке сміття.

А, адже, надувні і збірні каркасні басейни, як правило, знаходяться на відкритому повітрі, і в воду постійно потрапляє пил, комахи і всяке сміття

Для того, щоб вода у Вашому басейні завжди була чистою і прозорою, фірма Intex випускає цілу серію насосів-фільтрів і картриджів. Чим більше Ваш басейн. Тим могутніше насос-фільтр Вам потрібно.

Засоби для очищення води

Засоби для очищення води

Зберігати в чистоті воду в басейні допоможуть спеціальні набори для чистки басейнів, що включають сачки, вакуумні насадки, скімери, пилососи. Сачком можна виловити плаваючий на поверхні води велике сміття.

Сачком можна виловити плаваючий на поверхні води велике сміття

За допомогою вакуумних насадок і пилососів звільняють дно і стінки басейну від забруднення. Скіммер збирає плаваючий сміття і приєднується до фільтрувальної установки, через яку проходить вода для подальшого очищення. Також як і сачок, скіммер призначений для звільнення води від щодо крупного сміття на поверхні.

Насоси

Насоси

Насоси Intex незамінні для здування і надування надувних матраців, ліжок, крісел, човнів, басейнів. Насоси торгової марки Intex підрозділяються на ручні насоси, ножні і електричні. У кожній конструкції насоса Интекс є свої переваги, при цьому до насосів прикладені насадки-перехідники, універсально підходять під всі надувні речі цієї торгової марки.

У кожній конструкції насоса Интекс є свої переваги, при цьому до насосів прикладені насадки-перехідники, універсально підходять під всі надувні речі цієї торгової марки

Всі насоси торгової марки Інтекс характеризуються сучасними продуманими гідродинамічними характеристиками: всі вони виконують корисну роботу по здування і надування речей при поступальному і зворотному русі. Тобто можна сказати, що насоси Інтекс вдвічі швидше накачують надувні речі, ніж звичайні насоси.

Сходи для басейнів

Сходи для басейнів

Сходи Інтекс для басейнів каркасних і надувних призначена для зручного користування каркасними і надувними басейнами. Встановлюється легко і швидко, має досить широкий кут між сторонами, щоб не зачіпати стінки басейну і без праці забиратися в нього. Сходи для басейнів зроблена з легкого металу. Сходинки виготовлені з міцного пластику. Ніжки сходи мають спеціальне покриття, яке не шкідливу дно басейну.

Кришки, підкладки для басейнів

Кришки, підкладки для басейнів

Щоб в басейн не потрапляли пил і сміття, рекомендуємо купувати тент. У накритому басейні вода буде довше зберігати тепло.

Читайте також:

БАСЕЙНИ ДЛЯ ДАЧІ, ЇХ ПЕРЕВАГИ І ДЕ КУПИТИ


Чому саме збірні басейни користуються такою великою популярністю?
Що може бути цікавіше, цікавіше і радісніше?
Зібралися на дачу в спекотні вихідні?
Знімаєте житло і не маєте можливості перетягувати з квартири на квартиру громіздкий диван?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама