Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Дизайн клумб і квітників перед будинком

  1. Варіанти клумб і квітників

Нарешті ми з чоловіком переїхали жити в приватний будинок. І нехай він не дуже великий, зате ділянку просторий і сонячний. Але найбільше мені подобається територія перед будинком!

Я довго думала, що ж мені таке цікаве зробити, щоб створити затишну атмосферу навіть на прибудинковій території, але побачивши ідеї, які представили на садовій виставці голландські ландшафтні дизайнери, я точно зрозуміла, який квітник мені б хотілося створити.

Всі варіанти просто чарівні! При цьому велику частину з них під силу втілити навіть того, хто ніколи не займався садівництвом.

При цьому велику частину з них під силу втілити навіть того, хто ніколи не займався садівництвом

Редакція «Так Просто!» Пропонує тобі ознайомитися з 14 ідеями, як оформити клумби у дворі приватного будинку або дачі, щоб настрій завжди було казковим. Обов'язково покажу чоловікові № 7, адже це саме те, про що я так довго мріяла!

Варіанти клумб і квітників

  1. Важливим моментом є те, що гармонійно оформлена клумба може виконувати завдання не тільки прикраси, але і приховувати архітектурні похибки і дефекти, а це корисно.

    Для цього краще вибрати клумбу з різними видами квітів будь-яких розмірів. Так ти створиш садову композицію, яка стане окрасою палісадника.

  2. Квіти є найважливіший елемент ландшафтного дизайну, тому, перш ніж розсаджувати дерева і овочі на ділянці, варто подумати, де залишити місце для квітника.

    Квіти є найважливіший елемент ландшафтного дизайну, тому, перш ніж розсаджувати дерева і овочі на ділянці, варто подумати, де залишити місце для квітника

  3. Палісадники і різноманітні клумби пожвавлять територію. Не варто відразу братися за складні композиції.

    Найпоширенішою геометричною фігурою є коло і овал. З них складають красиві квіткові композиції, що починаються від контуру конструкції і набирають силу до центральної частини.

  4. Нехай вибачать мене шанувальники важких пишних троянд та інших чарівних квітів, але краще гортензії на дачній ділянці може бути лише ще одна гортензія!

    Вирощування гортензії в саду - це художній творчий процес, коли відчуваєш себе творцем райського саду і творцем його величності краси.

  5. А це обов'язково покажу моїй подрузі - знаю, вона точно буде в захваті від цих ніжних кущів рожевих троянд у поєднанні з білим парканчиком.

    А це обов'язково покажу моїй подрузі - знаю, вона точно буде в захваті від цих ніжних кущів рожевих троянд у поєднанні з білим парканчиком

  6. А ось і вона - ідея моєї мрії. Прекрасні квіти і місток - що може бути краще!

    Прекрасні квіти і місток - що може бути краще

  7. Ідея для тих, у кого зовсім мало місця перед будинком, або для любителів мінімалізму!

    Ідея для тих, у кого зовсім мало місця перед будинком, або для любителів мінімалізму

  8. Бордюрна стрічка для грядок: красиво, зручно і просто чудово виглядають клумби з доріжками. При цьому низькорослі рослини розсаджують біля стін або уздовж доріжок.

    При цьому низькорослі рослини розсаджують біля стін або уздовж доріжок

  9. Перш ніж приступити до посадки квітів, рекомендується накреслити і розмітити проект на папері. Форма конструкції підбирається в залежності від стилю будівлі і навколишнього ландшафту.

    Ділянка вибирається так, щоб рослини отримували освітлення не менше п'яти годин на день. Краще вибрати сонячне місце без протягів. З цієї ділянки треба прибрати газонну траву і бур'яни.

  10. Ще одна незвичайна і дуже креативна ідея!

    Ще одна незвичайна і дуже креативна ідея

  11. Прийнявши рішення розбити красиву клумбу на ділянці, варто пам'ятати, що квітником можна об'єднати всі елементи ландшафтного дизайну в одне ціле.

    Прийнявши рішення розбити красиву клумбу на ділянці, варто пам'ятати, що квітником можна об'єднати всі елементи ландшафтного дизайну в одне ціле

  12. На перший погляд здається, що створити гарну клумбу - це дуже просто, достатньо лише посадити квіти на грядці звичайним способом.

    Однак доведеться потрудитися і проявити свою фантазію. Зате потім можна отримати приголомшливий результат, клумба буде радувати око і створювати гарний настрій.

  13. Стильно і зі смаком!

    Стильно і зі смаком

  14. А можна зробити квітник з будівельних блоків. Залежно від того, як пофарбовані блоки, ти зможеш створити абсолютно різні конструкції: від строго чорних до забавної кольорової мозаїки.

    зробити квітник

Залежно від того, як пофарбовані блоки, ти зможеш створити абсолютно різні конструкції: від строго чорних до забавної кольорової мозаїки

Не бійся втілювати самі незвичайні садові ідеї в життя, і тоді ти зможеш реалізувати себе і перетворити свій квітник в казкове місце.

Розкажи своїм друзям про ці ідеї в соцмережах, можливо, комусь із них вони зараз знадобляться!

Автор статті

Анастасія Давиденко

Настя займається йогою і обожнює подорожі. Мода, архітектура і все прекрасне - ось до чого прагне серце дівчини! Анастасія займається дизайном інтер'єрів, а також робить неповторні прикраси з квітковою тематикою. Мріє пожити у Франції, вчить мову і жваво цікавиться культурою цієї країни. Вважає, що людині потрібно все життя вчитися чомусь новому. Улюблена книга Анастасії - «Їж, молись, кохай» Елізабет Гілберт.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама