Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Каркасні будинки в Самарі - будівництво під ключ по проектам

  1. Будівництво каркасних будинків під ключ
  2. Вартість будівництва каркасних будинків?

Каркасний будинок - це реальний шанс стати щасливим володарем власного будинку для тих, хто шукає бюджетний варіант вирішення житлового питання, а також прекрасна альтернатива іпотечної кабали.

Каркасний будинок

Завдяки каркасною технологією, маючи на будівництво порівняно скромний бюджет, можна досить швидко звести теплий, затишний, міцний будинок, з хорошим плануванням і привабливим зовнішнім виглядом.

Не так давно будівництво будинків по каркасних технологіях було новітнім методом. Минув час, і цей спосіб набув популярності. Це сталося через швидкості і якості, легкості і надійності даного способу. Компанія «Марійський будинок» займається будівництвом каркасних будинків в Самарі. Весь процес будівництва займає близько двох тижнів.

Будівництво каркасних будинків під ключ

Якщо Ви хочете відзначити новосілля в сучасному, чудовому, а головне облаштованому будинку, то звернувшись до нас, у Вас з'явиться ця прекрасна можливість. Каркасний будинок «під ключ» - включає в себе всі роботи з будівництва, починаючи з фундаменту і закінчуючи обробкою приміщень. Сюди входить прокладка комунікацій і скління. Будівництво каркасних будинків фахівцями нашої компанії виробляється на найвищому рівні. Перш ніж приступити до виконання робіт, обмовляється проектна кошторис із замовником, при цьому враховуються всі моменти. Після здачі об'єкта, можна відразу приступати до заселення.

Вартість будівництва каркасних будинків?

Ціна на каркасні будинки найрізноманітніші, адже все залежить від проекту і того капіталу, який у Вас є, а кількість поверхів: одноповерховий або двоповерховий.

Ми також готові запропонувати вам послуги з будівництва каркасно-щитових будинків в Самарі. Їх ціна за один квадратний метр набагато менше, ніж на будинки з оциліндрованих колод . Проекти на ці будівництва виходять досить дешевими. Все завдяки тому, що відбувається економне розподіл і розкрій матеріалів, а також оптимізація виробництва.

Всі елементи пристрою необхідні для робіт робляться з екологічно чистих та природних матеріалів - це деревина і цемент.

Проекти та ціни каркасних будинків під ключ

Вартість будівництва каркасних будинків?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама