Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Оздоблення дачних будиночків

  1. Що врахувати при виборі внутрішнього декору
  2. Оздоблення стін штукатуркою
  3. ПВХ панелі усередині садового будинку
  4. натуральна оздоблення
  5. Прикраса дачі плиткою

Щоб у Вас з'явилася дача, потрібно просто її побудувати Щоб у Вас з'явилася дача, потрібно просто її побудувати. Каркасний будинок обійдеться недорого, вишикується швидко, а служити буде довго. Років сто, як мінімум. Правда, щоб відпочивати за містом можна було б з комфортом, необхідно зробити симпатичну внутрішню обробку дачного будиночка.

Що врахувати при виборі внутрішнього декору

І тут слід визначитися, чи станете жити на дачі постійно, або ж це буде літній будова. У першому випадку створити інтер'єр можна відповідно до Вашої фантазією і фінансовими можливостями з будь-яких матеріалів. Адже заміські будинки сьогодні мало чим відрізняються від міських. І там, і там має бути красиво і затишно.

А ось якщо збираєтеся робити неопалювальну дачу, яку відвідайте всього кілька разів в холодну пору, тоді відсутність сезонного нагріву будівлі потребують при виконанні обробки дачного будиночка внутрііспользованія морозостійких матеріалів.

Справа в тому, що взимку без опалення неморозостійкі матеріали просто деформуються. Тому обов'язково дивіться на маркування і не ігноруйте цей показник. Другим фактором, що впливає на довговічність внутрішньої обробки дачного будинку є вологість. Зрадницькі краплі конденсату накопичиться на стінах, якщо станете періодично включати опалення (наприклад, електрообігрівач) при нечастому відвідуванні заміського садового будиночка . Це пов'язано з тим, що повітря прогріється швидше будівельних конструкцій, а значить, на них утворюється конденсат. Просочена вогкістю обробка обов'язково стане деформуватися після висихання.

Уникнути такого явища можна, виконавши обробку стін за допомогою вологостійких матеріалів. Або постійно опалюючи будинок. Третього не дано. У цьому випадку найчастіше використовують такі види оздоблення стін і стель:

  • штукатурку;
  • ПВХ панелі;
  • оброблену натуральну вагонку (блок хаус);
  • керамічну плитку.

Оздоблення стін штукатуркою

Штукатурку відносять до самим традиційним видам дачної обробки Штукатурку відносять до самим традиційним видам дачної обробки. І нехай Вас не бентежить її досить груба структура. Фінішні покриття допоможуть перетворити дачні стіни і видасть Його особливу красу. У штукатурку входять полімерні добавки, які захистять стіни від морозів і вологи. А багатобарвність барвників, що додаються в фінішну обробку, дозволить вибрати відповідний колір (і навіть з переходом напівтонів.

! При замовленні штукатурних робіт зверніть увагу, що навіть незважаючи на всілякі добавки, що входять до складу матеріалу, працювати при температурі менше + 10 градусів будівельники не повинні!

Крім того, не забувайте, що шпаклівка і побілка теж бояться вологи, тому для фінішного покриття завжди вибирайте морозостійкі найменування.

ПВХ панелі усередині садового будинку

ПВХ панелі виконані з полівінілхлориду і тому абсолютно підходять для приміщень з перепадом температур ПВХ панелі виконані з полівінілхлориду і тому абсолютно підходять для приміщень з перепадом температур. Крім естетичного зовнішнього шару панель складається з листового утеплювача, за допомогою якого значно поліпшуються тепло - і звукоізоляційні властивості матеріалу. Простота монтажу, цікавий зовнішній вигляд ПВХ панелей роблять їх чи не найпопулярнішим видом внутрішньої обробки для неопалюваних дач. Ні конденсат, ні морози їм не страшні, зате можна створити унікальний інтер'єр. Але тільки варті ПВХ ламелі набагато дорожче штукатурки, хоча служити будуть десятки років.


натуральна оздоблення

Деревина як внутрішнього оздоблення завжди вважалася справжнім дизайнерським шиком Деревина як внутрішнього оздоблення завжди вважалася справжнім дизайнерським шиком. Від брусів на стелі (в приміщеннях з інтер'єром в альпійському стилі) до блоку хауса, без якого просто немислимий російський або лубковий стилі, деревина завжди робить дачу всередині вишуканою і розкішним.

Оброблені протипожежними сумішами пиломатеріали не представляють ніякої загрози в плані загоряння, зате виглядають просто чудово. Особливо цікаво виглядають стіни, де в якості декору використовують канати з джусу, льону або пеньки з красивим плетінням. Такі мотузки застосовують для герметизації стиків, але крім того вони дуже привабливі як декор.

Прикраса дачі плиткою

Ну, і звичайно, останнім найпопулярнішим матеріалом для обробки в   заміському дачному будинку   є плитка Ну, і звичайно, останнім найпопулярнішим матеріалом для обробки в заміському дачному будинку є плитка. Принаймні обробка підлоги коридору, кухні та інших часто відвідуваних приміщень майже завжди виконується керамікою. А вже стіни у ванній і басейні декорують за допомогою плитки взагалі в переважній більшості.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама