Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Садові меблі з дерева під старовину: відео-інструкція по монтажу своїми руками, ніж обробити, креслення виготовлення з розмірами, фото і ціна

  1. Як підібрати садові меблі для дачі
  2. Основні елементи садово-паркових меблів
  3. Вибір і підготовка матеріалу
  4. Рекомендації по самостійному виготовленню
  5. висновок

Всі фото зі статті

Однією з основних завдань, яке необхідно вирішити в процесі освоєння власного заміського ділянки та благоустрою присадибної території, є грамотне облаштування відповідного місця для спокійного відпочинку на свіжому повітрі в колі сім'ї або компанії друзів.

У кожного власника дачі або заміського будинку може бути свій підхід до вирішення цього питання: кому-то досить рівною галявини в затишному місці внутрішнього двору, а хтось прагне побудувати для цього окрему альтанку, веранду або відкриту літню терасу.

Всі фото зі статті   Однією з основних завдань, яке необхідно вирішити в процесі освоєння власного заміського ділянки та благоустрою присадибної території, є грамотне облаштування відповідного місця для спокійного відпочинку на свіжому повітрі в колі сім'ї або компанії друзів

Оригінальний дизайн дачних меблів.

Як підібрати садові меблі для дачі

Незалежно від обраного способу благоустрою присадибної ділянки, одним з ключових моментів облаштування зони відпочинку є вулична садово паркові меблі з дерева, яка при грамотному підході до технічного виконання і зовнішньому вигляду, зможе стати оригінальним доповненням до загальної концепції ландшафтного дизайну.

Для того щоб будь-який власник заміського будинку зміг більш детально розібратися з подібним питанням, далі в статті буде представлена ​​коротка оглядова інструкція, яка допоможе читачеві правильно підібрати матеріал і технологію виготовлення вуличних меблів для дачі.

Переносний садовий обідній гарнітур.

Основні елементи садово-паркових меблів

Перш ніж почати вивчати детальні креслення садових меблів з дерева з розмірами для самостійного виготовлення, а також перед покупкою готових виробів необхідно розуміти, що всі предмети вуличної садових меблів можна умовно розділити на кілька видів.

  1. Вона може бути як легкою і переносний, так і мати стаціонарну конструкцію на товстих опорних стовпах, вкопаних в землю.

Легкі і функціональні лавки зі спинкою.

  1. має більш складну конструкцію, а також відрізняється великими розмірами і вагою, тому нерідко виготовляється в стаціонарному виконанні.
  2. можуть мати переносну, розбірну або стаціонарну конструкцію, яка вибирається в залежності від кількості присутніх гостей і конкретних умов використання.

Комплект саморобної меблів з котушок від кабелю.

  1. Для невеликої компанії, в цілях економії матеріалів і місця на ділянці, можна використовувати, в яких обидві лавочки об'єднані однією несучою конструкцією, консольно закріпленої з двох сторін до вертикальних опорних ніжок столу.

На фото показаний недорогий, але місткий розбірний стіл з лавочками.

Зверніть увагу! Практично вся представлена ​​тут дерев'яні садові меблі своїми руками може бути виготовлена ​​без особливих зусиль в умовах невеликої домашньої майстерні, з використанням недорогих і доступних пиломатеріалів.

Вибір і підготовка матеріалу

З огляду на те, що всі предмети вуличних меблів в більшості випадків будуть залишатися під відкритим небом протягом усього року, при її виготовленні слід приділити особливу увагу правильному вибору матеріалу.

Крім того, під час її виготовлення і монтажу необхідно подумати про те, чим обробити садові меблі з дерева для захисту від руйнівного впливу погодних факторів (дощ, сніг, вітер, сонце, мороз і ін.).

  1. З недорогих і широкодоступних матеріалів для виготовлення дачних дерев'яних меблів можна порекомендувати добре просушені бруски і дошки з деревини сосни, оскільки вона по всій товщині просякнута природного смолою, яка якийсь час зможе захищати її від впливу вологи.

Обідня гарнітур з масиву дуба.

  1. Як більш дорогого альтернативного варіанту можна використовувати пиломатеріали з деревини модрини або дуба. Завдяки дуже щільною внутрішньою структурою волокон, вона має високу міцність і практично не схильна до руйнування в умовах підвищеної вологості, а крім того має насичений колір і красиву яскраво виражену фактуру природного малюнка.
  2. Особливо міцним, але досить дорогим матеріалом прийнято вважати деревину екзотичної гевеї або тика, які абсолютно не бояться вологи, тому не руйнуються і не змінюють своїх розмірів навіть після тривалого прямого контакту з водою.

Набір вуличних меблів з деревини тика.

Порада! Незалежно від того, який матеріал був обраний для виготовлення дачних меблів своїми руками, все дерев'яні деталі перед остаточною збіркою необхідно, як мінімум два рази ретельно обробити з усіх боків антисептичним просоченням на масляній або водній основі.

Рекомендації по самостійному виготовленню

Розглядаючи складальні креслення садових меблів з дерева своїми руками, слід віддавати перевагу стаціонарним або розбірним масивним конструкцій, які досить прості у виготовленні, але при цьому зможуть прослужити не один десяток років.

При цьому потрібно звернути увагу на кілька дуже важливих моментів:

  1. Для самостійного виготовлення вуличної дачних меблів можна застосовувати тільки пиломатеріали, виготовлені з суцільного або клеєного масиву натурального дерева.
  2. Не допускається використання для цих цілей шаруватих матеріалів або деревоволокнистих панелей, наприклад, невологостійкі фанери, а також плит ДСП, ДВП, МДФ та ін.

Масивний стіл і лавки з розпиляних колод.

  1. В якості підстави стаціонарних столів і лавок можна використовувати обрізки товстих колод, великі пні, масивні дерев'яні колоди або інші відходи лісопильного виробництва.
  2. На цьому сайті нескладно знайти докладні креслення виготовлення садових меблів з дерева, в основі яких лежать використані типові євро піддони для будівельних матеріалів або старі дерев'яні котушки від товстого електричного кабелю.

Просте і оригінальне рішення з використанням євро піддонів.

висновок

На завершення необхідно відзначити, що грамотно продумана і якісно виготовлена ​​в домашніх умовах, садові меблі під старовину з дерева ні в чому не поступається, а в деяких випадках навіть перевершує за якістю магазинні зразки подібної продукції. До того ж, як правило, вона виготовляється в єдиному екземплярі за індивідуальним ескізом, тому володіє унікальним і неповторним дизайном.

Більш детальні особливості виготовлення подібних виробів можна вивчити в запропонованому відео в цій статті або подивитися в інших пропозицій інструкціях на нашому сайті.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама