Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Що являє собою дачний умивальник з підігрівом

  1. Мойдодир в гостях на дачі
  2. село Самоделкино
  3. Воростойкій агрегат

Навесні всі птахи повертаються в рідні краї, а дачники повертаються на дачі

Навесні всі птахи повертаються в рідні краї, а дачники повертаються на дачі. Процес переїзду займає багато часу: привезти предмети першої необхідності, розсаду, домашніх вихованців ... Усього й не перелічиш.

Їдучи з упорядкованих міських квартир, багато хто хоче зі зручністю проводити час на дачі. Одним з кроків на шляху до комфорту є дачний умивальник з підігрівом. Ми використовуємо гарячу воду для того щоб більш ефектно видалити бруд і жир з різних поверхонь. На дачі це питання вкрай актуальне, бо багато незручностей приносить нагрів води в чайниках або інших ємностях, розбавлення її до потрібної температури, відсутність проточної струменя.

Мойдодир в гостях на дачі

Правильно підібраний дачний умивальник з підігрівом легко вирішує ці проблеми. При виборі слід звернути увагу на розмір наливної бака і потужність нагрівального елементу - основні характеристики товару. Всі якісні моделі мають функцію підтримки постійної температури.

За своєю конструкцією дачний умивальник з підігрівом нагадує всім відомого Мойдодира з казки Корнія Чуковського, тому що раковина кріпиться на тумбу накладними або врізним способом. У комплект входять:

-тумба, матеріал виконання зазвичай залізо, зустрічаються пластикові варіанти;
-умивальнік, найчастіше використовується нержавіюча сталь, хоча можна зустріти ударостійкий пластик;
-ємність під воду - сталь або пластик;
-водонагревательний елемент.

Умивальник з нержавіючої сталі з підігрівом, який має в своєму складі пластикові деталі, значно легше, ніж той, у якого складові - бак і тумба - виготовлені зі сталі. Але якщо пластик неякісний, незабаром буде потрібно ремонт або заміна цих деталей.

село Самоделкино

Єдине, про що варто подумати самостійно - це злив води. Найпростіше рішення - встановити під зливом відро і регулярно його спорожняти. Більш конструктивний варіант - змонтувати шланг або трубу, пустивши стікати воду в канаву. Якщо ви встановлюєте умивальник з нержавійки з підігрівом на літній кухні, то це самий кращий варіант, адже в процесі приготування їжі не завжди згадуєш простежити про наповненість відра.

Для людей, що дружать з інструментом, є можливість виготовити умивальник з нержавійки з підігрівом своїми руками. За своїм зовнішнім виглядом він буде поступатися своїм заводським побратимам. При виборі нагрівального елементу краще вибирати ті моделі, які регулюють температуру води і можуть підтримувати задану величину нагріву. Це допоможе уникнути википання води і згоряння нагрівача.

Воростойкій агрегат

Воростойкій агрегат

Умивальник для дачі з підігрівом легко збирати і розбирати. Завдяки своїй невеликій вазі (від десяти до тридцяти кілограм), його зручно транспортувати на дачу і назад. По закінченню дачного сезону його легко розібрати і відвезти в місто до весни і зберігати в гаражі або будинки .

Обережно - ток!
З огляду на те, що умивальник для дачі з підігрівом працює від електрики, слід дотримуватися правил електротехнічної безпеки, щоб мінімізувати можливість загоряння і отримання удару електричним струмом.

При монтажі на вулиці необхідно подбати про пристрій навісу і ретельної гідроізоляції провідних елементів. Якщо умивальник з підігрівом води встановлений в будинку, то проводка повинна бути розрахована на додаткове навантаження. Не дозволяйте дітям бавитися з приладом, це може призвести до нещасного випадку або поломки.

Купити умивальник з підігрівом можна в спеціалізованих магазинах товарів для дач або сантехніки. Як і у виборі домашніх умивальників, ви можете провести багато часу, порівнюючи моделі і вибираючи з них підходить для вашої дачі.

Ігор Серба, член редколегії Власкор інтернет-видання AtmBud Ігор Серба, член редколегії Власкор інтернет-видання "AtmBud. Будівельний вісник"



Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама