Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Starprint | Лазерна порізка та гравірування Київ

Лазерне гравірування акрилу в широко застосовується для виготовлення підставок, табличок, призів, сувенірів, вивісок, номерків, а також, ексклюзивних подарунків і нагород.

Акрил міцний, екологічно чистий матеріал, що дозволяє створювати цікаві вироби. Вироби з цього матеріалу застосовуються в офісах, кафе, дитячих, лікувальних і торговельних установах, як вуличної реклами. Одним з найбільш затребуваних методів обробки акрилу на сьогоднішній день є гравірування лазером. За допомогою цієї технології можна наносити зображення різного рівня дозволу, що з успіхом застосовується для виготовлення сувенірів, корпоративних і брендових предметів, рекламної

Гравірування акрилу - настільна табличка

продукції. Висока якість малюнка, естетична привабливість і довговічність - ось основні особливості виробів зроблених за допомогою лазерного гравіювання.

Лазерне гравірування акрилу (оргскла) дозволяє створювати не просто тиражують вироби, а красиві, оригінальні речі, які прикрасять інтер'єр приміщення. Адже використовується цей метод не тільки для виготовлення всіляких підставок, табличок, призів, сувенірів, вивісок, номерків, а й для створення ексклюзивних подарунків і нагород.

Лазерне гравірування акрилу в Києві використовується в різних сферах. Послугу можна замовити в рекламно-сувенірному виробництві Starprint (м.Київ). Ціни на лазерне гравіювання акрилу залежать від виду матеріалу, глибини нанесення і кута нахилу променя. Завдяки зміні глибини і нахилу лазера можна надавати написів ефект тіні, дзеркала або об'ємність, що дуже добре виглядає на вивісках для фасадів, вуличних табличках. Також від того, який тип акрилу буде обраний для роботи, залежить і те, як в кінцевому підсумку буде виглядати річ. Наприклад, екструдований акрил дасть в результаті зернистість і жорсткість структури. Якщо Вас цікавить ціна на лазерну різку акрилу або Ви хочете отримати консультацію по підготовці макета, звертайтеся до менеджерів нашого виробництва.

Дивіться також: « Лазерне різання акрилу »

Ми також проводимо лазерне гравіювання дерева , фанери , Гравіювання малюнків на склі , пластика і оргскла , тканини і джинси , шкіри , Самоклеючих плівок і гравіювання сувенірів з цих матеріалів або з їх використанням.

<< Повернутися на сторінку "Лазерне гравіювання"

дивитися розділ «Лазерна порізка»

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама