Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Ключ Пляжний рай 2. Вокруг света скачати

Пляжний рай 2. Вокруг света Пляжний рай 2

Мріяли про свій власний острові, на якому ви б змогли зробити найкращий курорт в світі? Тоді нова гра - для вас.

Тепле море, ласкаве сонце білосніжний пісок - все це для вас. Ось тільки на острові багато клопоту і турбот. Адже для того щоб острів став популярним і приносив великі доходи необхідно вкласти багато праці і коштів.

Завантажуйте гру і дерзайте. Доведіть усім, що туристичний бізнес вам по плечу.

Ми пропонуємо вам безкоштовно ключ до гри Пляжний рай 2. Вокруг света для активації повної версії.

СКАЧАТИ ГРУ
123 Мб

опис

Вам надається унікальна можливість перетворити узбережжі ласкавого моря в унікальний курорт. Це місце дано облюбували відпочиваючі, ось тільки його треба довести до розуму, щоб відвідувачів стало ще більше.

На самому початку вашому помічником стане дідусь, який допоможе не тільки корисною порадою, а й допомагатиме у всіх ваших починаннях. Він в це сфері давно, тому на нього можна сміливо покластися і довіритися. А як тільки ви зрозумієте, що починаєте справлятися без нього, то зможете з дикого пляжу зробити райське місце для туристів.

Почніть з самих елементарних речей - це встановлення шезлонгів, щоб було зручно і приємно полежати і трохи відпочити після купання. Як тільки почнуть з'являтися гроші, то продовжите облаштовувати пляж. Побудуйте душові кабіни. Туристи і відпочиваючі це оцінять, що прихильно вплине на вашу репутацію.

особливості гри

Гра схожа з багатьма бізнес-іграми, але нюанси, про які ви дізнаєтесь під час проходження, підкреслять її оригінальність і унікальність.

Розумно витрачайте всі ваші доходи, адже бізнес, який побудований на обслуговуванні людей, завжди непередбачуваний і складний. Необхідно буде догодити кожному в його бажаннях.

Поради та підказки

Пам'ятайте, що зі збільшенням напливу людей на ваш острів, вимоги до сервісу стануть все більше і більше. Тому варто враховувати думку відпочиваючих. Не варто економити на ремонті будівель. Покращуєте і реставріруете все те, що вже потребує ремонту. Висаджуєте багато нових дерев, робіть більше майданчиків для відпочинку. А якщо буде потрібно нове місце, то скористайтеся будівельною технікою.

Чим якісніше буде ваш сервіс, тим більше ви зможете отримати позитивних відгуків. При відсутності негативних відгуків - збільшитися не тільки імідж вашого острова і ви отримаєте повагу у ваших постояльців, але і будете нагороджені гідними нагородами.

При відсутності негативних відгуків - збільшитися не тільки імідж вашого острова і ви отримаєте повагу у ваших постояльців, але і будете нагороджені гідними нагородами

Стати власником найпривабливішого і незвичайного пляжу на Землі.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама