Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

За зберігання машини в особистому гаражі доведеться платити втридорога

Фото: Сергій Іванов

Ставите своє авто в особистий гараж або на власне машино-місце в теплому підземному паркінгу? Як зручно - не потрібно прогрівати і зчищати з машини взимку сніг, завжди є місце для стоянки і ремонту, та й злодюжкам зайва перешкода для викрадення. Але ще трохи, і сусіди перестануть вам заздрити.

Черговий спосіб поповнити бюджет країни руками автовласників придумали наші політики. Так, лідер ЛДПР Володимир Жириновський виступив з ініціативою сильно підвищити вартість страховки для тих, хто не часто використовує свої транспортні засоби.

Іншими словами, покарати рублем і без того не здатних на витрати, пов'язані з щоденної експлуатацією автомобіля, росіян.

Сюди за умовчанням потрапляють «Проліски» , Серед яких досить багато пенсіонерів, які змушені їздити на машині виключно в літній період часу на дачу, щоб хоч якось прогодувати себе вирощеними овочами-фруктами.

Також взимку відмовляються від використання машин малодосвідчені водії, які віддають перевагу повільне пересування по сухому асфальту в теплу пору року . Втім, проблеми індіанців шерифа не хвилюють.

- У гаражах припадають пилом тисячі машин. Це мертвий капітал, і його потрібно виводити на ринок, - проявивши свою байдужість і до тих, і до інших, заявив пан Жириновський.

Свою ідею законотворець виклав в Держдумі прямо на парламентських слуханнях з приводу тарифної реформи ОСАГО , Де крім іншого було запропоновано провести її в кілька етапів. У їх числі - розширення тарифного коридору, скасування низки коефіцієнтів і введення полісів з різними лімітами і термінами дії.

14889

14889

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама