Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Сатурн: домашня коптильня гарячого копчення

  1. Домашня коптильня Сатурн: комплектація і інструкція

Коптильня «Сатурн» - це одна з кращих коптилень, які тільки можна зустріти на вітчизняному ринку. І тут не дивно, адже продуктивність пристрою велика, матеріал, з якого вона виготовлена ​​- міцний і надійний. А копчення відбувається особливим чином.

Коптильня «Сатурн»

Домашня коптильня Сатурн: комплектація і інструкція

Зовні пристрій для копчення має циліндричну форму, кришка щільно сідає в корпус, але також є додатковий затискач. Висота коптильні становить 400 міліметрів, діаметр - 260.

Всередині є спеціальний піддон, куди збирається жир, камера тління і решітка для укладання продуктів копчення. Також є хрестовина, на яку також можна підвісити м'ясо або просто нанизати сало. У комплект також включена інструкція і книга рецептів. Для першого використання виробник комплектує набір упаковкою тріски .

Для першого використання виробник комплектує набір упаковкою   тріски

Харчовий метал, з якого виготовлена коптильня , Має товщину 2 міліметри. Термін служби пристрою становить приблизно десять років, хоча виробник дає гарантію на два роки.

У комплекті є інструкція користування і книга рецептів

З домашньої коптильнею «Сатурн» ви самі зможете готувати смачні страви, які раніше могли спробувати тільки в ресторані. Якість товару і приготованих продуктів гарантовано виробником, якщо все будете робити по рецепту.

Дана модель має безліч позитивних відгуків, так як вже досить таки багато часу успішно продається в інтернет магазинах Росії.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама