Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

«Дачний відповідь»: проект «Вітальня з фіолетовим кантом» за участю Cosmorelax

«Дачний відповідь»: проект «Вітальня з фіолетовим кантом» за участю Cosmorelax

В рамках проекту «Вітальня з фіолетовим кантом» дизайнер Наталія Баженова переробляла вітальню складної форми для великої родини Богданович. Знайти компромісне рішення, що влаштувало всіх членів сім'ї героїв, допоміг яскравий павловопосадскіх хустку. Давайте уважніше розглянемо знахідку дизайнера.

Давайте уважніше розглянемо знахідку дизайнера

Планування приміщення залишилася практично без змін: їдальня як і раніше в еркері, а диванна зона - в ніші. Дизайнер допрацювала скошений кут кімнати, виправивши його і розмістивши там вітрину для зберігання посуду. Навколо облаштували барну стійку, сидячи за якої на високих стільцях Louix , Можна милуватися вогнем в каміні.

Дизайнер виділила функціональні зони за допомогою різних видів підлогового покриття і малюнків на стелі. Наприклад, в диванної зоні постелили приємний м'який килим Filbert з ненав'язливим орнаментом, а для оформлення зони навколо каміна вибрали керамічну плитку з візерунком, співзвучним малюнку на павловопосадскіх хустці. Килим підкреслює затишок диванної, а плитка в камінній зоні відповідає за безпеку і забезпечує плавний перехід від холодного за кольором камінного порталу до теплої дерев'яної обробці всієї іншої кімнати.

Працювати з приміщенням, які мають десять кутів, непросто: поділ на зони тут склалося самому собою, а ось над тим, щоб простір не розпадалося, а виглядало цілісним, дизайнеру довелося потрудитися. В якості основного кольору Наталя вибрала нейтральний відтінок бежевого кольору, це допомогло створити оптимальний фон. На об'єднання функціональних зон спрацював і лейтмотив цього інтер'єру - павловопосадскіх хустку: дизайнер вибрала хустку з бузкової окантовкою, і по периметру кімнати деякі елементи пофарбували саме в цей колір. Таким чином, вдалося поставити спільні кордони простору.

Таким чином, вдалося поставити спільні кордони простору

Стилістику цього інтер'єру можна позначити як еклектика з елементами стилю а-ля рюс: тут використані предмети і оздоблення, що відсилають до оздоблення князівських палат, наприклад дерев'яна обшивка стелі, дубовий паркет, напівкругла двері і віконниці на вікнах. Особливу роль в цьому інтер'єрі грає дерев'яне оздоблення, з її допомогою вдалося зробити приміщення більш теплим і затишним. Як акцентних дизайнер вибрала синьо-фіолетовий і помаранчевий відтінки (таке рішення пов'язане з кольоровою гамою павловопосадскіх хустки), і декоративні елементи кімнати - кронштейни і віконниці-шаттерси - були пофарбовані саме в ці кольори.

Як акцентних дизайнер вибрала синьо-фіолетовий і помаранчевий відтінки (таке рішення пов'язане з кольоровою гамою павловопосадскіх хустки), і декоративні елементи кімнати - кронштейни і віконниці-шаттерси - були пофарбовані саме в ці кольори

Павловопосадскіх хустку став головним мотивом цього інтер'єру, всього тут використано одинадцять хусток і хустинок. Дизайнер відвела їм роль оригінального текстилю.

Проект «Вітальня з фіолетовим кантом» - яскравий приклад того, як можна гармонійно поєднувати актуальні тенденції та російські традиції.

Проект «Вітальня з фіолетовим кантом» - яскравий приклад того, як можна гармонійно поєднувати актуальні тенденції та російські традиції

Розкажіть друзям

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама