Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Весняна обрізка полуплетістие троянд

відносяться   полуплетістие троянди   до садової групі Шраби (Shrub) відносяться полуплетістие троянди до садової групі Шраби (Shrub). Їх декоративність постійна і висока, а догляд за ними мінімальний. Зазвичай, головна проблема для початківців квітникарів - це весняна обрізка троянд. Своїми порадами з ними ділиться популярний селекціонер троянд і квітникар Дельбара Галина Панкратов, голова товариства любителів троянд.

Полуплетістие троянди (шраби) - основні принципи обрізки.

Проблеми ці починаються з покупкою безіменного саджанця . Мається на увазі не стільки назва сорту, скільки його приналежність до садової групі. Незважаючи на всі її недоліки, класифікація троянд дає головний ключ до агротехніки, насамперед до обрізку. Але і така неоднорідна і складна група, що включає в себе дрібні почвопокривні троянди і потужні чагарники, володіє загальним принципом - помірністю в обрізку.

Види обрізки троянд: основна обрізка (весняна)

Багато з шрабов не вимагають частої і сильної обрізку при теплому кліматі, але вона необхідна у всіх випадках для постійної підтримки здоров'я і омолодження.

Лише за допомогою обрізки досягається рівномірність і компактність форми куща і, отже, максимальна декоративність. Необхідно враховувати при обрізанні ступінь розвитку і силу росту кожної рослини, а не тільки різних сортів.

Основна обрізка (початок вегетації, весна). При будь-яких умовах видаляються підмерзлі, хворі і пагони, спрямовані всередину куща. У високих сортах (від 1.3 м) коштує вкоротити основні втечі не більше ніж на третину (тобто висота куща, а не її залишок). Обрізати можна на половину, якщо висота сорти не більше 1.2 м. На дві третини можна обрізати довгі бічні гілки. Бічні пагони обрізають до 10 см., Якщо вони короткі. Деякі пагони слід вирізати дощенту, починаючи з 3-го року.

Види обрізки троянд: обрізка річна (підтримуюча)

Літня обрізка необхідна для підтримки стійкого цвітіння, суцвіття відцвілі обрізають на розвинену або зовнішню пророслу нирку.

Квіти троянди - є рослинами більш морозостійкими, ніж багато хто думає. Фахівці переконані - взимку троянди слід тримати в помірному холоді, а не в теплі (оптимальний інтервал температур для рослин в стані спокої -9 / -4оС) Снігові покрив служить природним матеріалом утеплювача.

Ми сподіваємося, що багатоликі шраби оселяться у вашому саду, довгим і барвистим цвітінням радуючи Вас.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама