Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Утиліта CLCL - просунутий журнал буфера обміну Windows

З огласно загальним уявленням, буфер обміну Windows - це область оперативної пам'яті, в якій зберігаються вирізані чи скопійовані об'єкти. В цілому це так, але працює буфер обміну вибірково, коли дані копіюються з якоїсь програми, скажімо текстового редактора, то вони в незмінному вигляді зберігаються в ОЗП, якщо ж в буфер копіюються файли з Провідника, то в пам'яті зберігається лише відомості про об'єкт.

А ще буфер обміну Windows «одноразовий», якщо в нього скопіювати нові дані, все збережене в ньому раніше повністю стирається. Щоб мати можливість переглядати його історію, необхідно використовувати сторонні інструменти. Одним з них є CLCL - маленька утиліта, що представляє собою альтернативу стандартному буферу обміну і має перед ним ряд переваг, дозволяючи отримувати доступ до раніше скопійованих або вирізаним в буфер об'єктів.

Установки утиліта не вимагає. Після запуску CLCL «поселяється» в системному треї і починає відстеження роботи буфера обміну. При копіюванні або вирізання будь-якого об'єкта, дані про нього записуються в журнал утиліти, доступний для перегляду в лівій частині вікна. Якщо в буфер копіюється текст, в журналі він відображається в початковому вигляді, а якщо файл, то утиліта показує тільки його ім'я і метод запису в буфер. Основні дані відображаються в правій здебільшого вікна утиліти в шістнадцятковому і текстовому уявленнях.

Основні дані відображаються в правій здебільшого вікна утиліти в шістнадцятковому і текстовому уявленнях

CLCL також підтримується копіювання об'єктів безпосередньо з журналу, імпорт збережених даних в формат DAT, зміна порядку проходження записів і їх видалення. У CLCL є багато налаштувань, але більша частина з них настільки специфічна, що навряд чи викличе інтерес у рядового користувача.

Завантажити програму можна з сайту розробника www.nakka.com/soft/clcl/index_rus.html . Поширюється утиліта на безкоштовній основі, мова інтерфейсу має російську.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама