Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Купити Циркулярна пила (дискова) MAKITA 5604RK в інтернет-магазині СІТІЛІНК, ціна на Циркулярна пила (дискова) MAKITA 5604RK (688506)

Конструкція ручна Потужність 950 Вт Число оборотів 5000 об / хв Розмір посадкового місця пилкового диска 20 мм Діаметр пильного диска 165 мм Максимальна глибина пропила (90 °) 54 мм Максимальна глибина пропила (45 °) 35 мм Можливість підключення пилососа Так Жорсткий кейс в комплекті є Довжина інструмента 320 мм Вага 3.6 кг Гарантія 12 міс. Сайт виробника www.makita.com.ru Країна виробник Китай Опис Циркулярна пила (дискова) MAKITA 5604RK

Висока потужність циркулярної пилки (дискової) MAKITA 5604RK і частота обертання ріжучого диска, яка може сягає 5000 оборотів в хвилину, дозволяють їй швидко розпилювати дерево і пластик. Глибину пропилу при цьому можна встановлювати в межах від 35 до 54 мм. Це значення безпосередньо залежить від кута нахилу, який виставляється за допомогою шкали з повзунком. Точно управляти приладом під час роботи дозволяють його невелика вага і зручна рукоятка. Завдяки наявності в конструкції циркулярної пилки (дискової) MAKITA 5604RK не тільки ріжучого, але і расклинивающего ножа при застряванні диска в матеріалі ймовірність його зупинки виключається. Розташований над ріжучим диском кожух забезпечує безпеку користувача. Для зручності зберігання дана модель комплектується жорстким кейсом.

Не знайшли потрібної інформації? Задайте питання експерту

Задати питання експерту

Ruslan

жорстка і проста конструкція.Небольшой вага, працює тіхо.Есть зручний викид тирси, легко з'єднання ...

весь коментар

Тільки авторизовані користувачі можуть додавати фотографії.

Не знайшли потрібної інформації?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама