Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Цитрусовий одеколон і ванільні картки: вибираємо аромат для вбиральні

  1. Саші
  2. парфумовані картки
  3. дифузори
  4. Ароматичні свічки
  5. Одеколони для білизни

Розбираємося, як і навіщо ароматизувати гардеробні і зберігаються там речі.

Ми вже не раз писали про зберігання в гардеробах і шафах і встигли обговорити здається, все: загальні секрети порядку, способи зберігання одягу, навіть типи вішалок-плічок. Час перейти до більш тонких матерій. Сьогодні ми поговоримо про те, чим - окрім нафталіну - може пахнути в шафі, а також як і навіщо ароматизувати гардероб.

Саші

Саші

Саші - мішечки з зашитими в них ароматичними травами або спеціями - раніше носили на одязі, а тепер часто використовують для ароматизації шаф. Це самий простий і демократичний спосіб додати запаху в гардеробну: саше можна не тільки купити (наприклад, класичні лавандоие є у L'Occitane за 620 р.), Але і зшити самому, наповнивши чим душа забажає.

парфумовані картки

парфумовані картки

Картки - ідеальний формат ароматизатора для гардероба. Вони не займають місця і підійдуть тим, хто втомився від натуральності та обмеженого діапазону запахів саше. Картку так і хочеться покласти в стопку одягу, але виробники не радять так робити. Краще повісити ароматизатор за стрічку на рейку в шафі. Купити парфумовані картки зараз можна у Zara Home за 1 199 р. В асортименті - шість запахів.

дифузори

дифузори

Дифузори - це просто флакончики з парфумерної композицією, аромат якої поширюється за допомогою тонких паличок. Запах можна знайти практично будь-який, тим більше, що серед виробників дифузорів - знамениті Dementer з їхніх колекцій із сотні моноаромати (купити один з них можна за 1 490 р.). Чим більше паличок ви поставите в посудину, тим сильніше буде ефект; для вбиральні цілком достатньо однієї. Тільки переконайтеся, що ви поставили дифузор туди, де він не перевернеться, і не забруднить одяг.

Ароматичні свічки

Ароматичні свічки

Ні, ми не пропонуємо вам запалювати свічки прямо в шухлядці комода, але поки ви не використовуєте їх за призначенням, цілком можна просто поставити свічки в куточок шафи: навіть не палаючі, вони будуть поширювати приємний аромат. Вибір великий, серед зарекомендували себе брендів - Diptyque, чиї свічки продаються за 30 - 60 $.

Одеколони для білизни

Одеколони для білизни

За допомогою спреїв і одеколонів можна швидко надати приємний і досить яскравий аромат стопці постільної білизни або рушників (в той час як запахи інших засобів можуть і не вбиратися в одяг). Знайти одеколони можна, наприклад, у знаменитого бренду J o Malone .

Парфуми для гардеробних шаф потрібен не тільки для того, щоб занурюватися в хмару приємного аромату кожен раз, як відкриваєш дверцята. Він може приносити і явну користь.

Допоможе заснути. Якщо вечорами вам складно заспокоїтися і розслабитися, допоможе ароматизоване постільна білизна. Класичним снодійним вважається лаванда, але м'ята, липа і ялівець теж здатні приспати вас. Можна поекспериментувати не тільки з запахами трав, але і з будь-якими ароматами, які можуть повернути вам безтурботний стан. Наприклад, легкий запах ванілі нагадає про мамину випічці і подарує відчуття захищеності.

Допоможе прокинутися. Майже ніхто з нас не може дозволити собі розкіш прокидатися коли захочеться. Від роботи до ранкового походу в музей - все в світі, створеному жайворонками, вимагає від нас вставати раніше. У ті ранку, коли особливо не хочеться відкривати очі, допоможуть цитрусові аромати. Найкраще просочити ними рушники, які ви використовуєте вранці. Крім цитрусових можна спробувати і аромати свіжості, мила, морського повітря, чистої постільної білизни - чогось протилежного теплим, затишним нічним запахів.

Чи захистить від молі. Звучить прозаїчно, але факт: якщо ви носите вовняні та хутряні речі, захищати їх від комах необхідно. Тут знову стане в нагоді лаванда: з неї виходять ароматні і довгограючі саше. Відлякають комах і апельсинові скоринки (їх теж краще зав'язати в акуратний мішечок, а не розкладати неохайно по полицях).

І наостанок - кілька ідей, як зробити саше для гардероба своїми руками.

  • Візьміть ароматні трави. М'ята, материнка, шавлія - ​​вибирайте те, що подобається. Можна посилити ароматну композицію, капнув в саше трохи ефірного масла.
  • Використовуйте прянощі. У саше можна покласти не тільки корицю або гвоздику, але і коріандр, мускатний горіх або аніс.
  • Здайте ароматну сіль. Покладіть в герметичну ємність велику морську сіль і додайте трохи ефірного масла. Через кілька днів, коли кристали просочаться запахом, зробіть з них саше.
  • Зробіть саше з кави в зернах або грубого помелу. Може бути, вранці вам замість чашки міцного напою буде достатньо його підбадьорливого запаху?
  • Використовуйте в якості саше шматочок ароматного мила, запах якого вам подобається, але яке ви чомусь не хочете використовувати за призначенням.

запахи, гардеробні, гардероб, зберігання

Може бути, вранці вам замість чашки міцного напою буде достатньо його підбадьорливого запаху?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама