Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Духи акація купити в магазині ексклюзивної парфумерії Exparfum.ru

Акація багата ефірними маслами, які в минулі часи отримували з метеликових кольорів, використовуючи метод екстракції за допомогою органічного розчинника. Сьогодні добути ефірну олію акації можна тільки за допомогою хімічного впливу. Масло акації часто використовують в ароматерапії, входить до складу духів групи східних ароматів. Також його використовують в лікувальних цілях і як отдушку в процесі виробництва лікеро-горілчаної та харчової продукції.

Відомо більше 700 видів акації. Виростає вона, як правило, в тропіках і субтропіках. Найбільш часто зустрічається в Індії та Австралії. У промислових цілях акацію стали вирощувати в кінці 19 - початку 20 століття. Тоді в південній частині Франції були посаджені перші плантації Acacia franeziana. Перші ефірні масла з тих плантацій були отримані в 1918 році. Для екстракції використовувався петролейний ефір, потім проводилася обробка етиловим спиртом.

За прикладом Франції, з 1947 року поставляти ефірні масла акації став і Єгипет. Масло акації має темно-жовтий колір і має яскравий стійким запахом. В середині 50-их років минулого століття масло акації стали отримувати за допомогою хімічного синтезу. Складовими масла є анісовий і бензойний альдегіди, гераніол, метілсаліцітат, бензиловий спирт і фарнезол. Дорожнеча ефірного масла акації і складний метод його отримання роблять цей компонент привабливим для елітних французьких парфумів, які в кінцевому вигляді набувають східний характер. Запах акації схожий з ароматом іланг-ілангу і фіалки.

В оздоровчих цілях масло акації використовують для зняття нервозності, підвищеній збудливості, нервового виснаження, депресії, стресу. Також масло акації допомагає при лікуванні фригідності. Крім цього, його додають в косметичні засоби по догляду за шкірою. Це унікальне масло, яке одночасно є протиревматичні, інтексіцідним, бальзамуючим, асептичним і збудливим.

Легкий, м'який і делікатний аромат акацієвого масла можна використовувати як самостійний парфум, запах якого підійде зрілим жінкам і чуттєвим дівчатам. Всього пара крапель цього масла - і шлейф дорогого парфуму буде супроводжувати вас весь день. 2-3 краплі олії можна додати в ванну. Це допоможе розслабитися і подолати депресію і втому.

З різного виду акацій і масло виходить інше, кожне з яких має свою назву. Наприклад, масло Фарнезского або солодкої акації називають кассіевим, білуваті або сріблясту акацію називають австралійської мімозою, а римську акацію - італійської каси.

Фарнезского акацію можна побачити в Єгипті, Франції, Марокко та Алжирі. Саме цей вид акації використовується для отримання ефірного масла для престижних французьких парфумів. Білувата акація росте в Мексиці, Австралії та Африці.

У стародавніх міфах про олію акації йдеться, як про що володіє магічними властивостями. Його називали маслом богів Зевса, Ра і Басти. В одному з переказів говориться, що в Стародавньому Єгипті на могилі Осіріса росла срібляста акація. І в наші дні вважається важливої ​​ролі масла акації в очищенні і помазання. Його втирають в свічки, які використовуються в культових обрядах для створення зв'язку з померлими. Жителі Сходу вірять, що масло акації допоможе їм очистити будинок від злих духів і подарує радість і щастя.

У деяких народів акація вважається символом вічного життя. Також воно уособлює дружбу, любов, чистоту і невинність.

У парфумерії акація зустрічається досить часто. Зазвичай вона входить до складу квіткових і східних композицій. Ось деякі з них.

Eau de Cartier Essence dOrange Limited Edition 2011 - один з множествафланкероваромата Eau de Cartier, випущеного в 2001 році. Це видання було випущено навесні минулого року і орієнтоване воно як на чоловічу, так і на жіночу аудиторію. Пірамідку цитрусово-квіткового і деревно-амбрового характеру склали апельсин, бергамот, листя фіалки, кедрова деревина, амбра і пачулі.

Alchimie Rochas - аромат, який може бути використаний з будь-якого приводу. Він не прив'язаний до певного стилю одягу або зовнішності. Звучить він стримано і інтелігентно, але в той же час в ньому є чуттєвість, яскравість і ніжність, відчувається магічна сила спокуси. Цей аромат схожий на чаклунського зброї. Ноти головної героїні сьогоднішньої розмови - акації - звучать в центральному сплетінні, де вона межує з кокосом, жасмином, геліотропом, конвалією, Вістерії і трояндою.

Tilleul DOrsay - аромат-загадка. Він увібрав запахи залитих сонцем полів і останніх теплих днів. По весні цей аромат переносить свою володарку в атмосферу літа, а навесні звучить ностальгічно. в ньому є свіжість і молодість, яскраві і радісні тони, що пробуджується природа і перші квіти. У цьому виданні ноти акації звучать лише у фінальній частині, виступаючи в компанії з бджолиним воском і сіном.

Une Fleur de Cassie Frederic Malle - аромат з більш ніж десятирічною історією, що не втратив своєї актуальності і сьогодні. Він, немов прибулець з інших часів, розквітає розкішним запахом найдорожчих нот, популярних в свій час і несправедливо забутих сьогодні. Композицію склали ноти мімози, білої акації, троянди, жасмину, гвоздики, ванілі і сандала.

А які аромати з запахом акації подобаються вам?

А які аромати з запахом акації подобаються вам?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама