Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Що таке сімейні традиції

  1. Міняємо навколишній світ: зателефонуйте батькам
  2. Традиційні свята: відзначаємо разом
  3. Майбутній господині на замітку: створюємо власні сімейні традиції
  4. Як складають сімейний календар
  5. З хорошого міста, гарної породи
  6. Перший млинець не грудкою: влаштовуємо сімейні посиденьки
  7. "Новенькі" москвичі
  8. Суздаль на новорічні канікули
  9. Терміни виплати "опікунської допомоги"
  10. 18 років. Дуже потрібні поради.
  11. Поділіться ідеями, які подарунки дітям дарують у Д / Саду на Д.Р ,?
  12. Ненавиджу сімейні свята
  13. Як відзначити день народження? 14 років все таки!
  14. Сімейні традиції
  15. Новий рік - сімейне свято?
  16. Святкові сімейні традиції
  17. Традиції
  18. Сімейні традиції
  19. сімейні традиції
  20. Традиційна страва моєї сім'ї
  21. Сімейні традиції: опитування
  22. Сімейні традиції. Навіяно темою про сімейні вечерях.
  23. Сімейні традиції

зміст:

Сім'я - це натхнення, творення, взаєморозуміння. Новий день, в якому чекають обійми теплих рук, закоханий поцілунок чоловіка, ніжність материнського голосу. "Без моєї сім'ї я ніщо", - це твердження не потребує доказів, як і необхідність формувати і берегти сімейні традиції.

До змісту

Міняємо навколишній світ: зателефонуйте батькам

Спілкування з рідними часто сприймають як необхідний ритуал. На ділі це одна з непорушних основ повноцінного життя, незрима нитка, що зв'язує покоління.

Потрібно знаходити час для спілкування з близькими людьми. Вони вчать мудрості, терпінню, передають досвід і сімейні традиції. Старші привносять в сучасне життя підвалини, на які спирався не одне покоління, на чию долю випали тяжкі випробування. Вони вистояли, бо були Сім'єю.

До змісту

Традиційні свята: відзначаємо разом

Міцна сім'я переймає порядки від старших. Звичаї формувалися сотні років. Актуальність сімейних уз не стає менш значущою зі зміною відносин в суспільстві. Сім'ї збираються разом по таких святах:

  • . Справжнє сімейне свято. Зазвичай виїзд планують заздалегідь, тому що купити квитки напередодні нереально. Домашні збираються у старших членів сім'ї, готують 12 пісних страв і відзначають Святвечір.
  • Великдень. Навіть майбутній захист проекту або важлива відрядження не завадять знайти час, щоб побути з родиною і зустріти з близькими світлий день надії на воскресіння, оновлення, віри в диво.
  • Афоризми з "Іронії долі ...", бризки шампанського, чарівна ніч в колі рідних - що може бути прекрасніше сімейного Нового року?
  • Про важливі сімейні цінності нагадує - чоловічий день, коли приємно приділити знаки уваги сильній половині сім'ї.
  • Напередодні весняних робіт здорово поніжитися під час першої вилазки на дачу 8 березня. Чудовий настрій гарантовано!
  • На травневі, коли весняні роботи в розпалі, просто необхідно зібратися разом і обговорити плани на літо.

Список можна продовжувати довго - літо рясніє святами. Особливі дні є і восени. Як їх провести - вибір за вами.

До змісту

Майбутній господині на замітку: створюємо власні сімейні традиції

знаменується не тільки початком ведення домашнього господарства і крутими змінами. Це вірний сигнал до того, що прийшла пора продовжувати сімейні традиції і звичаї, заведені батьками. Паралельно придумайте нові:

  • святкування дня;
  • заручення - особлива подія, гідне окремого торжества;
  • можливі сімейні свята, звичайно ж, очолює дата одруження - вважайте спочатку місяці, потім роки і десятиліття;
  • день першої сварки гідний увійти в сімейну історію - хто сказав, що повинні бути шановані тільки окультурені торжества? Це сильно - відзначити щось, що виходить за рамки буденності.

До змісту

Як складають сімейний календар

Не завжди традиції сформовані старшим поколінням. Значить, саме вам належить закладати основи. Як це зробити:

  • згадайте і обговоріть з батьками (бабусями, дідусями) значущі дати і події;
  • напишіть собі пам'ятку - календар, в якому не забудьте вказати день першого кроку свого малюка, або чому твоя мама на день народження дарує сестрі букет тюльпанів - це може бути важливо;
  • після того як зроблений "реєстр" торжеств і звичаїв, варто його розіслати всім причетним для ознайомлення - раптом щось упущено?

До змісту

З хорошого міста, гарної породи

Наступність поколінь важлива. Якщо вдається зберігати вірність рідній домівці, чому б не зробити родинний маєток частиною звичаїв:

  • збагачувати власну історію легко - знайдіть зв'язок між міськими пам'ятками і своєю сім'єю;
  • зніміть невеличкий фільм про те, який внесок ваші рідні (а може, і ви самі!) внесли в розвиток міста.

Чим глибше знання про своє коріння, тим міцніше узи, що зв'язують близьких людей. Збереження сімейних цінностей і традицій - вдячна робота. Навіть якщо ваша родина там, де поезія - вугілля або метал, все одно знайдеться, про що розповісти. Нехай під рукою не перо, а клавіатура, не забувайте записувати миті життя - вони безцінні і будуть дороги нащадкам.

До змісту

Перший млинець не грудкою: влаштовуємо сімейні посиденьки

Час невблаганно. Воно відбирає близьких, віддаляє рідних. Цього не можна допустити! Якщо сім'ю поділяють тисячі кілометрів, все одно шукайте можливість збиратися разом.

Тормошив братів і сестер, скликає всіх на ювілей улюбленої бабусі. Самодержавство залишилося в історії, але іноді не заважає побути імператрицею у власній родині.

Багато століть розвиток суспільства спиралося на підвалини, успадковані від попередніх поколінь. Затверджувалися принципи моральності, народжувалися общинні традиції і легенди. І як і раніше немає нічого важливішого і священного, ніж сімейні узи.

огляд

x

Вам сподобалася стаття?

Оцініть статтю

Коментувати можут "Що таке сімейні традиції"

"Новенькі" москвичі

Конференція "Сімейні стосунки" "Сімейні стосунки". Розділ: Робота і сім'я (Переїзд до Москви з сім'єю, життя в Москві). "Новенькі" москвичі. Давним-давно створювала я тему [посилання-1] Спасибі всім які підтримали!

Суздаль на новорічні канікули

Жінці подарунок допоможіть вибрати. Ювілей. 80 років.

Свята та подарунки. Організація свят: аніматори, сценарій, подарунок. 80 років. У всіх жінок в моєму роду в цьому році ювілеї. може плеєр або як його там, куди аудіокниги накачати можна? а ще можна фоторамку і туди багато сімейних фото загрузіть.будет очей ...

Терміни виплати "опікунської допомоги"

Як відпроситися дитину зі школи?

Виховання дитини від 10 до 13 років: освіту, шкільні проблеми, відносини з однокласниками, батьками і вчителями, додаткові заняття, дозвілля і хобі. Розділ: - посиденьки (бланк заяву щоб дитину відпустили додому за сімейними обставинами).

18 років. Дуже потрібні поради.

Зовсім скоро у сина буде день народження - 18 років. Звичайно, хотілося б, щоб цей день він і запам'ятав назавжди і провів так, як сам того хоче. А хоче він запросити на свято своїх друзів, від десяти до п'ятнадцяти чоловік. У мене вже тиждень болить голова: куди їх подіти?

Поділіться ідеями, які подарунки дітям дарують у Д / Саду на Д.Р ,?

А на які свята ви даруєте подарунки дітям? Крім ДР і НГ? У мого молодшого ДР 5 січня, отримає зараз купу подарунків, а Дівчатка, хотілося б поділитися які подарунки нам подарував батьківський комітет на Новий рік. я РК, подарували дітям звичайні солодкі подарунки ...

Ненавиджу сімейні свята

Ненавиджу сімейні свята. За 12 років шлюбу зненавиділа майже всі свята: день народження, Новий рік, 8 березня, 23 лютого. Виняток становлять лише дні народження дітей, моїх батьків, і, як не дивно, день весілля.

Як відзначити день народження? 14 років все таки!

14 років все таки!. Канікули, дозвілля. Підлітки. Виховання і взаємини з дітьми Оскільки друзів зараз немає, бо літо - то треба зробити сімейне свято, а з друзями Тут можна вибрати найрізноманітніші програми, атакож провести саме свято в одному з ...

Сімейні традиції

Що таке сімейні традиції. Навіщо потрібен календар свят власної сім'ї. Вигонка до зими з цибулин чогось квітучого - гіацинтів і / або тюльпанів, кілька штук.

Новий рік - сімейне свято?

Новий рік - сімейне свято?. Відносини. Старше покоління. Догляд за літніми родичами, взаємини, лікування, доглядальниці, конфліктні Не хотілося б витрачати найпрекрасніший свято в році "бездарно" (відносини у нас рівні, в минулому складні).

Святкові сімейні традиції

Святкові сімейні традиції. Як відзначати: ідеї, поради .. Святкові сімейні традиції ... Чи є вони у вас? А може саме час в новому 2007 році створювати їх на довгі тисячоліття? Чи замислювалися ви коли-небудь, як ви проводите свята або все, що. ..

Традиції

Я мрію про сімейний чаї, але тато вистачає свою чашку і йде до комп'ютера. 18.12.2006 22:21:41, лляні і бобрик. І у нас таке є у нас в основному всі традиції на святах базуються. вечері сімейного поки немає, так як дітей я годую окремо, а з чоловіком ми потім ...

Сімейні традиції

Сімейні традиції. Серйозне питання. Про своє, про дівоче. Обговорення питань про життя жінки в родині, на роботі, стосунки з чоловіками. Скажіть, а які традиції існують у Вашій родині? 06.03.2006 16:17:45, Дальневосточніца. 6 коментарів.

сімейні традиції

сімейні традиції. - посиденьки. Дитина від 1 до 3. Виховання дитини від року до трьох років: загартовування і розвиток, харчування і хвороби, режим дня і Ще у чоловіка традиція бурчати з приводу горщиків з квітами на підвіконнях і в інших (невідповідних, на його думку) місцях .. .

Традиційна страва моєї сім'ї

Що таке сімейні традиції. Традиційні свята: відзначаємо разом. Традиційний сімейний обід: як зробити цю подію особливо привабливим для дітей і дорослих, а також кілька апетитних рецептів.

Сімейні традиції: опитування

Сімейні традиції: опитування. Народ! Тут така справа. Попросили статтю написати про сімейний традиції, в дитячо-батьківський журнал. Під таким кутом: які де традиції - раз, і два - момент, коли людина входить у велику родину з багатими, усталеними ...

Сімейні традиції. Навіяно темою про сімейні вечерях.

Навіяно темою про сімейні вечерях. Давайте поговоримо про сімейні традиції. У сім'ї батьків єдині традиції пам'ятаю - це спільний прийом їжі, (в своїй родині це вдається реалізувати тільки по вихідних і то не всім) та ще відпустку мої батьки завжди ...

Сімейні традиції

Дівчата, які у Вас є сімейні тради

Обговорення питань про життя жінки в родині, на роботі, стосунки з чоловіками. У нас зараз формуються нові традиції, так як дитина з'явилася, але одна залишилася з найромантичнішого періоду (коли ми тільки почали жити разом) - готувати разом вечерю.

Р ,?
Може плеєр або як його там, куди аудіокниги накачати можна?
У мене вже тиждень болить голова: куди їх подіти?
Р ,?
А на які свята ви даруєте подарунки дітям?
Крім ДР і НГ?
Як відзначити день народження?
Новий рік - сімейне свято?
Новий рік - сімейне свято?
Чи є вони у вас?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама