Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як зробити дерев'яний паркан своїми руками

  1. Чому саме дерев'яний паркан?
  2. Якими бувають паркани з деревини?
  3. Приступаємо до будівництва дерев'яного паркану

Дерев'яні паркани вже давно загубилися серед незліченної асортименту інших будівельних матеріалів

Дерев'яні паркани вже давно загубилися серед незліченної асортименту інших будівельних матеріалів. Навіть для сільських ділянок дерев'яний паркан - це рідкість, яку тепер можна зустріти не так часто. Але, тим не менше, дерев'яний паркан - це унікальне огорожу, яке дає можливість пуститися в політ фантазії і звести своїми руками все те, що вам прийде в голову. У цій статті ми поговоримо з вами про те, як правильно і швидко звести такий дерев'яний паркан, який протягом довгих років буде радувати господарів і привертати увагу перехожих.

Чому саме дерев'яний паркан?

Чому саме дерев'яний паркан

Той факт, що про дерев'яному паркані практично всі забули - несправедливий. Адже дерево - це дуже гарний, надійний, довговічний і, що найголовніше, натуральний матеріал, який не тільки буде багато років служити на охорону вашого будинку, але і доповнить ваше житло своїм шляхетним видом. Досить навіть невеликих зусиль для того, щоб звичайний паркан з дерева перетворився в маленьке прикраса для вашого будинку.

Якими бувають паркани з деревини?

Якщо ви не хочете встановлювати класичне огорожу з дерева, то ви можете використовувати цілий ряд інших унікальних конструкцій. Вони більш практичні, легкі в монтажі, але що найголовніше - більш красиві і оригінальні.

Отже, ось кілька найпоширеніших і оригінальних конструкцій дерев'яних огорож:

  • Забір-штахетник, який встановлюється на раму з металу. Може похвалитися незвичайним зовнішнім виглядом і збільшеним терміном служби. Найчастіше в сукупності з цим методом використовують бруси, які вставляються в землю і використовуються в якості стовпів. При бажанні, можна експериментувати з фарбою і відстанню між зазорами, щоб створити унікальне огорожу, аналогів якому не існує.
  • Огорожа "ранчо" може підійти власникам величезних територій, які не хочуть розоритися на зведенні огорожі, але при цьому хочуть отримати хоча б мінімальну привабливість своїх ділянок.
  • Звичайний тин з деревини. Найчастіше використовуються стругані дошки, які мають у своєму розпорядженні як вертикально, так і горизонтально.
  • Огорожа з горизонтально встановлених струганих дощок. Встановлюється на цегляні або дерев'яні стовпи. При щільній установці такий тип забору дозволяє створити глухе огородження, яке приховує ділянку від очей сусідів і перехожих.
  • Фігурний штахетник з рамою з металу. Надійний варіант огорожі, який також може піддаватися різним змінам.

Вам потрібна стругання дошка для забору? Купуйте її на сайті less41.ru

Приступаємо до будівництва дерев'яного паркану

Приступаємо до будівництва дерев'яного паркану

Перед тим, як приступати до роботи - запам'ятайте, що від якості використовуваної деревини буде залежати міцність і довговічність всієї конструкції. Замовляйте матеріали тільки у перевірених продавців і ретельно перевіряйте товар на наявність тріщин, відвологлих ділянок і грибків. Після того, як потрібний матеріал був закуплений, приступаємо до установки забору.

Всього кілька етапів цієї інструкції допоможуть вам:

  1. Виготовте каркас для майбутнього огородження. По всьому периметру установки забору викопайте ямки з глибиною близько 50 сантиметрів і відстанню 2,5 метра. Встановіть всередину гравійну подушку, після чого проведіть монтаж стовпів і залийте цементним розчином. Після цього до стовпів паралельно один з одним встановлюються дві дошки, які будуть служити кріпленням для паркану.
  2. Підготуйте матеріал огорожі до роботи. Перед тим, як кріпити деревину до основи, необхідно ретельно її обробити антисептиками. Після того, як вони висохли, необхідно нанести поверх шар грунтовки. Останнім етапом буде нанесення фарби з відповідними для ваших умов властивостями. Це можуть бути як лессирующие, так і пігментовані або укривние просочення.
  3. Проводимо монтаж огорожі. Останнім етапом буде проведення монтажу дощок на основу, встановлену на першому етапі. Ви можете встановлювати рейки забору як вертикально, так і горизонтально. У цьому ваша фантазія не має меж. Головне, щоб у вас були всі необхідні інструменти і досить саморізів, а все рейки були оброблені і абсолютно цілі.

Цікаві статті

Чому саме дерев'яний паркан?
Якими бувають паркани з деревини?
Чому саме дерев'яний паркан?
Якими бувають паркани з деревини?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама