Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Циклювання і шліфування дерев'яних підлог і паркету

  1. Укладання підлог

Мета циклювання (шліфування) дощок підлоги - це не довести кожну мостину до бажаної чистою поверхні Мета циклювання (шліфування) дощок підлоги - це не довести кожну мостину до бажаної чистою поверхні.

А безпосередньо усунути всі огріхи монтажу, адже з ідеальною боку покриття повинне бути повністю рівним.

До цього робочого етапу необхідно уважно оглянути місця, де саморізи були вкручені з лицьового боку дошки.

"Неутопленние" головки є загрозою для матеріалів та інструментів для шліфування.

Рекомендується використання стрічкових і дискових шліфувальних машин на основній частині приміщення, а в важкодоступних частинах (в кутах, по краях і вздовж стіни) краще скористатися ручними або спеціальними кутовими шліфувальними машинами.

Циклювання підлог, паркету це завершальний етап роботи, після якого підлогу знаходить закінчений вигляд.

Застосування стрічкових шліфувальних машин необхідно здійснювати у напрямку укладання статевого покриття, завдяки абразивної стрічці.

Завершальну шліфування найкраще робити за допомогою дискової шліфувальної машини, завдяки абразивним колам.

Дуже важливим є те, що використовуючи матеріали для шліфування по черзі, не варто переступати більш ніж через 1 типорозмір шкали зернистості, в іншому випадку буде втрачено якість відшліфованого покриття.

Шліфування буде виконано якісно в тому випадку, якщо для того, щоб досягти ідеальної поверхні, сумарний з'їм деревини з покриття не перевищуватиме 1 мм.

Укладання підлог

Закінчивши шліфування можна приступати до укладання першого шару.

  1. По-перше, покриття не тільки надає деревині привабливість, але і запобігає проникненню вологи і механічного пошкодження на її поверхню.
  2. По-друге, завдавши покриття на розкриту шліфуванням структуру деревини, можна отримати кращу адгезію завдяки більш глибокому проникненню покриття в пори.

Перед тим, як наносити захисно-декоративне покриття або тонуючий склад, необхідно повністю позбавити приміщення від пилу і бруду.

Для того, щоб досягти бажаного результату при використанні лаків , Буде потрібно застосування проміжного шліфування дискової машиною.

Після закінчення робіт потрібно встановити плінтуса, які додадуть підлозі закінчений вигляд.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама