Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Дерев'яні вікна зі склопакетами: повернення від металу і пластика до природного матеріалу

  1. Матеріали і конструкція дерев'яних склопакетів Масове переселення російського середнього класу на...

Матеріали і конструкція дерев'яних склопакетів

Матеріали і конструкція дерев'яних склопакетів

Масове переселення російського середнього класу на природу і ажіотажний екологічний бум повернули до життя багато забутих природні матеріали і конструктивні елементи елітних заміських будівель. Пластикові та металеві профілі зі склопакетами залишилися в запорошених містах, душа знову зажадала рідних дерев'яних вікон, тільки зовсім на іншому якісному рівні.

Пристрій типового дерев'яного вікна:

  1. основний віконний профіль;
  2. однокамерний або двокамерний склопакет;
  3. дерев'яний штапик;
  4. безбарвний силіконовий герметик;
  5. поліуретановий ущільнювач тепло- і звукоізоляції;
  6. ущільнювальний контур з порожнистих каучукових трубок;
  7. водовідлив з алюмінію.

основний віконний профіль;   однокамерний або двокамерний склопакет;   дерев'яний штапик;   безбарвний силіконовий герметик;   поліуретановий ущільнювач тепло- і звукоізоляції;   ущільнювальний контур з порожнистих каучукових трубок;   водовідлив з алюмінію

У зібраному вигляді таке дерев'яне вікно з подвійним або потрійним склопакетом забезпечує не тільки абсолютний захист всіх своїх конструктивних елементів, але і гарантує вам надійну ізоляцію від холодного повітря, сторонніх звуків, пилу і природних катаклізмів.

Виготовляються дерев'яні склопакети в основному з трьох видів деревини (сосна, модрина, дуб) і їх клеєних похідних, при цьому ціни таких виробів навіть в найпростіших моделях приблизно в три рази вище, ніж у пластикових аналогів. Для інформації: простий глухий віконний блок розміром 1500х1200 мм, зроблений з сосни 3 категорії, може коштувати 11,7 і відповідно 17,6 тис. Руб. в дубовому виконанні. Відзначимо, що за своїми властивостями ці породи дерева мало порівнянні, тому доплата за цінні породи має економічний сенс.

На що звертати увагу при купівлі та встановлення

Пропонуємо кілька простих рекомендацій, які допоможуть вам зробити правильний вибір дерев'яного склопакета і не шкодувати потім про витрачені гроші.

  • Визначтеся з умовами, в яких ваше нове віконце буде «жити». Заміський будинок для постійного проживання з хорошим опаленням і промерзає в зимовий сезон дача - дві великі різниці. Дерево не любить, коли його піддають великих коливань температури і вологості.
  • Вибирайте кращий за якістю матеріал (витрати окупляться). Для більшості російських регіонів ідеально підійде модрина, в економ-класі - якісні соснові склопакети, наприклад такі, як на фото.
  • Ознайомтеся з фото галереями провідних виробників і виберете дизайн майбутніх дерев'яних вікон зі склопакетами для свого будинку.
  • Звертайте увагу на деталі: фурнітура, підвіконня, розкладка, горбильки. Наявність відливу, ущільнювачів, укосу обов'язково. Від якості цих комплектуючих буде залежати надійність і термін експлуатації вашого склопакета.
  • Установку склопакета краще довірте професіоналам, але перед цим постарайтеся зрозуміти, як таку роботу можна зробити своїми руками. Простіше буде контролювати процес.

Простіше буде контролювати процес

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама