Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

двоспальні ліжка

  1. Двоспальні ліжка з натурального дерева Двоспальні ліжка з дерева відрізняються добротністю і надійністю...
  2. Плюси двоспальних ліжок з дерева
  3. Переваги покупки в «JUSTWOOD»

Двоспальні ліжка з натурального дерева

Двоспальні ліжка з дерева відрізняються добротністю і надійністю конструкції, довгий час зберігають презентабельний вигляд. Красива текстура деревини підкреслюється за допомогою спеціальної обробки. Подібні предмети обстановки ідеально підходять під будь-який стиль інтер'єру (модерн, класика, ретро).

У компанії «JUSTWOOD» (Київ, Україна) під замовлення можна купити красиві і міцні 2-спальні ліжка з натурального дерева різного розміру, наприклад, 160х190, 160х200, 180х200, 200х200. Вартість виробів - від виробника. Виконуємо проекти будь-якого рівня складності в термін від 1,5 до 2-х місяців.

Виконуємо проекти будь-якого рівня складності в термін від 1,5 до 2-х місяців

Каталог двоспальних ліжок з дерева

Компанія «JUSTWOOD» пропонує клієнтам вибрати комфортабельне і стильно оформлене ложе з нашого багатого асортименту. Роздумуєте, де можна недорого купити дерев'яну 2-спальну ліжко на замовлення, виготовлену за індивідуальним проектом? Це завдання також допоможуть вирішити майстри ТМ «JUSTWOOD».

Виробництво меблювання здійснюється з масиву сосни, ясеня, вільхи за ескізами клієнта або кресленням дизайнера компанії. Продаж - за цінами від виробника, без накруток посередників.

Ось кілька варіантів зручного ложа, на якому можна з комфортом розміститися для сну і відпочинку:

«Фемелі»

«Фемелі»

Виріб має високе узголів'я і чотири широких ніжки біля основи. В оформленні - мінімум деталей, головний акцент зроблений на прикрашеному об'ємними колами узголів'я. Під замовлення можливе виготовлення ортопедичної двоспальним ліжка «Фемелі» з масиву сосни, ясена з розміром спального місця 140х190, 160х200, 180х200.

«Літо»

Практична і функціональна конструкція, декорована в сучасному стилі. 2-спальне ліжко виготовляється без узголів'я, зате з великою кількістю висувних ящиків (див. Фото). Завдяки такому обладнанню можна не перевантажувати спальню безліччю тумбочок або комодів: різноманітні дрібниці, аксесуари, постільні приналежності розмістяться у містких скриньках ліжка «Літо».

«Ділайт»

«Ділайт»

Стильне виріб ідеально впишеться в обстановку в стилі модерн. Дерев'яна 2-спальне ліжко «Ділайт» з сосни, вільхи, ясена або дуба має дві місткі полички з боків і оснащена підйомним механізмом (розміри місця для сну 140х1900, 1600х2000, 1800х2000). У нішу в корпусі безпроблемно помістяться спальне приладдя, подушки, ковдри та інше.

З описом інших варіантів двоспальних ліжок, які у нас в продажу за вартістю без переплат, можна ознайомитися, клікнувши на вподобане фото товару в каталозі «JUSTWOOD». Будь-яке вбрання виріб можна змінити відповідно до побажань клієнта (наприклад, змінити колір конструкції, розмір, додати або прибрати скриньки).

Скільки буде коштувати замовити двоспальне ліжко з натурального дерева по ваших ескізах? Вартість замовлення розраховується індивідуально, виходячи з особливостей проекту.

Вартість замовлення розраховується індивідуально, виходячи з особливостей проекту

Плюси двоспальних ліжок з дерева

Замовити вироби з сосни, ясеня або іншого екологічно чистої, натуральної деревини варто з таких причин:

Замовити вироби з сосни, ясеня або іншого екологічно чистої, натуральної деревини варто з таких причин:

Міцність - меблі витримує щоденні, значні навантаження і стійко переносить перепади температур.

Міцність - меблі витримує щоденні, значні навантаження і стійко переносить перепади температур

Невибагливість - вироби досить періодично протирати від пилу, догляду спеціальними дорогими засобами вони не вимагають.

Невибагливість - вироби досить періодично протирати від пилу, догляду спеціальними дорогими засобами вони не вимагають

Презентабельність - двоспальні ліжка з узголів'ям або без нього, незалежно від стилю оформлення виглядають стильно, дорого, розкішно.

Презентабельність - двоспальні ліжка з узголів'ям або без нього, незалежно від стилю оформлення виглядають стильно, дорого, розкішно

Функціональність - ТМ «JUSTWOOD» займається виробництвом двоспальних ліжок з висувними ящиками, ящиками для білизни.

Дерев'яне ложе надає інтер'єру спальні вишуканості, тепла і затишку. У нашій компанії можна недорого купити 2-спальну ліжко відразу ж з матрацом, вибравши виріб з різним рівнем жорсткості (м'якої, середньої, підвищеної). Основа під матрац в будь-якої моделі спального ложа укомплектована міцними дерев'яними лагами.

З'ясовуючи, скільки коштують двоспальні ліжка з натурального дерева, варто пам'ятати, що довговічні, якісні конструкції просто не можуть реалізовуватися дешево. У нас встановлені кращі ціни в Україні на подібні вироби, без комісій фірм-посередників.

Переваги покупки в «JUSTWOOD»

У нас можна на замовлення придбати оригінально оформлені двоспальні ліжка з ящиком для білизни, з відкритими і закритими поличками, будь-яких кольорів і розмірів, наприклад, 160х190, 200х200. Використовуємо при виготовленні конструкцій першокласні комплектуючі, фурнітуру від виробників з Німеччини та Китаю.

Де можна порівняно дешево купити надійні і красиво декоровані двоспальні ліжка? Тільки тут.

Переконайтеся в цьому самі, оформивши замовлення в «JUSTWOOD» і отримавши можливість:

Переконайтеся в цьому самі, оформивши замовлення в «JUSTWOOD» і отримавши можливість:

Самостійно контролювати виконання проекту - клієнти можуть зателефонувати нам в будь-який момент і дізнатися на якій стадії знаходиться виготовлення меблів.

Самостійно контролювати виконання проекту - клієнти можуть зателефонувати нам в будь-який момент і дізнатися на якій стадії знаходиться виготовлення меблів

Внести зміни - навіть після затвердження проекту, можна коригувати його, додаючи або прибираючи елементи конструкції.

Внести зміни - навіть після затвердження проекту, можна коригувати його, додаючи або прибираючи елементи конструкції

Замовити індивідуальний дизайн меблів - розробляється дизайнером компанії в термін від 2-х годин до 7 днів.

Щоб дізнатися, скільки коштує дерев'яна двоспальне ліжко з м'яким і зручним ортопедичним матрацом, терміни доставки виробів в потрібне місто України (Київ, Харків і т.д.), звертайтеся:

), звертайтеся:

Роздумуєте, де можна недорого купити дерев'яну 2-спальну ліжко на замовлення, виготовлену за індивідуальним проектом?
Скільки буде коштувати замовити двоспальне ліжко з натурального дерева по ваших ескізах?
Де можна порівняно дешево купити надійні і красиво декоровані двоспальні ліжка?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама