Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Дзеркала в рамі: купити дзеркала в дерев'яних, пластикових, алюмінієвих, італійських рамах в Харкові

  1. Дзеркала в рамі від виробника Застосовуючи сучасні технології вдається виробляти вироби будь-яких...
  2. Варіанти дзеркал в нашому каталозі
  3. Матеріали багетів від ZZ-Project
  4. Купити дзеркало в багетній рамі з доставкою по Україні

Дзеркала в рамі від виробника

Застосовуючи сучасні технології вдається виробляти вироби будь-яких розмірів, форм, кольорів і стилів, причому використовувати для цих цілей можна найрізноманітніші матеріали. Подібне різноманітність дозволяє створювати стильні і оригінальні екземпляри, які можуть стати тим єдиним відсутньою акцентом вашого декору.

Розташування дзеркал з багетом в приміщеннях

Якщо ви вирішили вибрати дзеркало в багеті, то чітко розумієте, що його функція не обмежується однією лише можливістю помилуватися власним відображенням у шикарному туалеті Якщо ви вирішили вибрати дзеркало в багеті, то чітко розумієте, що його функція не обмежується однією лише можливістю помилуватися власним відображенням у шикарному туалеті. Це важливий дизайнерський елемент, який визначає пріоритети стилю. Не можна не відзначити, що це абсолютно універсальний предмет меблів, який не має будь-яких обмежень у використанні. Таке полотно підійде для вітальні, спальні, ванної, офісу і навіть дитячої кімнати дзеркало в багеті буде доречно в будь-якому приміщенні. Ось чому йому вдалося зберегти таку величезну популярність і затребуваність.

Якщо правильно підібрати подібну інтер'єрну деталь, то ви зможете домогтися наступних ефектів:

  • візуально збільшити простір, що актуально для малогабаритних кімнат;
  • при відображенні підсвічених предметів вдасться посилити світлове оформлення;
  • використовуйте дзеркальні полотна нестандартних форм для того, щоб розбавити занадто строгу геометрію і скорегувати пропорції приміщення;
  • готові дзеркала в багеті можуть стати основною родзинкою вашого декору.

Звичайно, дзеркала в обрамленні передбачають дотримання певних канонів. Наприклад, фахівці категорично не рекомендують монтувати їх в темному кутку, в іншому випадку ви ненавмисно утяжелить простором. Також не варто встановлювати такі вироби один навпроти одного.

Вибирати саму раму теж слід уважно. Якщо вам не вдалося знайти відповідний варіант, то завжди можна зробити індивідуальне замовлення . Фахівці компанії ZZ-Project готові створити проект будь-якої складності, використовуючи в своїй роботі традиційні дерев'яні матеріали, сучасні рельєфи, різні сплави, склади і багато іншого. Готова оправа може бути тонкою, масивної і навіть функціональної. Крім того, якщо купити дзеркало в рамі, то вартість таких виробів невисока.

Варіанти дзеркал в нашому каталозі

В   інтернет-магазині ZZ-Project   ви зможете купити дзеркало в багетній рамі в будь-якому стилі: В інтернет-магазині ZZ-Project ви зможете купити дзеркало в багетній рамі в будь-якому стилі:

  • мінімалізм, хай-тек, техно - сучасні течії, які прекрасно впишуться в будь-який інтер'єр. Подібні дзеркальні поверхні дозволять створити єдину і гармонійну композицію;
  • класика - любителям класичного стилю завжди вдасться знайти в нашому каталозі безліч відповідних варіантів: від спокійних і лаконічних відтінків до розкішних позолочених виробів;
  • бароко і рококо - уважно ознайомтеся з фото представленого асортименту і ви напевно знайдете саме моделі, які найкращим чином відображають химерність цих двох напрямків;
  • арт-деко і кантрі - це на перший погляд два абсолютно різні течії, але сьогодні їх нерідко поєднують і комбінують між собою для створення дійсно незабутніх примірників, які ви зможете купити недорого.

Матеріали багетів від ZZ-Project

В цілому під час виробництва багетів для дзеркал використовують найрізноманітніші компоненти і їх комбінації, але найбільшою популярністю користуються такі види матеріалів: В цілому під час виробництва багетів для дзеркал використовують найрізноманітніші компоненти і їх комбінації, але найбільшою популярністю користуються такі види матеріалів:

  • алюміній - алюмінієві вироби відмінно вписуються в стиль хай-тек. Величезна перевага даного матеріалу полягає в тому, що він не піддається впливу несприятливих факторів, таких, як підвищена вологість або температура. Взагалі вироби в рамі категорично заборонено використовувати у ванних кімнатах, але подібний варіант є винятком;
  • дерево - класичний вибір для прихильників традиційного стилю. Дзеркальні полотна в дерев'яній оправі цілком динамічно виглядають і здатні вписатися в будь-який інтер'єр. Їх можна фарбувати в найсміливіші і неординарні відтінки, але останнім часом величезною популярністю стали користуватися обрамлення з інкрустацією;
  • пластик - ще один практичний у використанні матеріал, який може бути виготовлений в будь-якому розмірі, а також з нанесенням будь-якого малюнка, орнаменту або без нього.

Завдяки застосуванню сучасних технологій дзеркало в багеті з пластика або будь-якого іншого матеріалу фактично нічим не буде відрізнятися від варіанту з дерева, зате його ціна буде суттєво нижче. Іншими словами, якщо ви хочете купити велике дзеркало в рамі, але бажаєте заощадити, тоді вибирайте альтернативні аналоги, яких сьогодні на ринку величезна кількість.

Купити дзеркало в багетній рамі з доставкою по Україні

Компанія ZZ-Project є вигідною можливістю купити дзеркало в багеті недорого. Не думайте, що можливість замовити дзеркальне полотно дешево позначиться на якість готових виробів. Нам вдається значно знизити ціни через те, що ми самі здійснюємо виробництво. Крім того, наш магазин завжди надає знижки оптовим покупцям.

Отже, для оформлення покупки досить зайти в електронний каталог і натиснути кнопку «купити», щоб додати товар в корзину. Після цього вам тільки залишиться залишити особисті контактні дані для зв'язку і дочекатися зворотного дзвінка одного з наших менеджерів. Доставка товарів здійснюється в такі міста, як Київ, Харків, Одеса, Дніпро, Суми, Полтава, Львів та в будь-який інший населений пункт України.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама