Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Гвинтові сходи на замовлення з металу. скла, дерева Київ

  1. сходи гвинтові
  2. Сходи гвинтові. фото
  3. Гвинтові сходи зі скляними ступенями і металевою огорожею
  4. Збірна гвинтова сталева сходи

Центр матеріалознавства,

торгова марка ДІМ, виготовляє Сходи - гвинтові скляні , дерев'яні і металеві сходи, елементи до них, перила, огорожі, поручні на замовлення за індивідуальними проектами. Наші інженери-конструктори з виїздом на місце вивчать всі особливості проекту потрібної Вам сходи, виконають необхідні виміри, врахують по можливості всі Ваші побажання, створять ескізи, креслення і 3D - моделі, узгодять їх з Вами. За виконаним кресленням сходи буде виготовлена ​​висококваліфікованими фахівцями компанії з використанням комплексу необхідних методів перевірки: випробувань елементів конструкцій , досліджень властивостей матеріалів , Атестації несучої здатності конструкції в цілому.

сходи гвинтові

У цього типу сходів в сходовому отворі розташована центральна вертикальна стійка, несуча променеподібно розташовані по спіралі щаблі й приймає на себе все навантаження. Гвинтові сходи можуть бути виготовлені з дерева, сталі, нержавіючої сталі, скла. Гвинтові сходи можуть мати скляні, дерев'яні, кам'яні або металеві ступеня. Гвинтові сходи компактна і практична, займає мало місця.

Сходи гвинтові. фото

Сходи гвинтові - парад скла і металу

Гвинтові сходи займають в приміщенні небагато місця, можуть розміщуватися біля стіни або в середині кімнати, недорогі і красиві, але при установці вимагають високої кваліфікації майстрів. Несучої центральної опорою гвинтових сходів зазвичай служить металева труба, до якої по колу через інтервали 150-200 мм консольно приварюються або кріпляться іншим способом клиновидні проступи завдовжки 700 мм і більше. Проступи бувають з нержавіючої сталі з шорсткою верхньої площиною, дерев'яними або скляними. Подступенка може не бути, а широким торцем сходинка кріпиться до стійки перил або до огороджувальної стіни.

Гвинтові сходи зі скляними ступенями і металевою огорожею

Гвинтові сходи зі скляними ступенями і кованою огорожею

Компактна гвинтові сходи з чорного металу порошкового фарбування з дерев'яними дубовими ступенями

Компактна метеликові гвинтові сходи (ступені "гусячий крок")

Центр матеріалознавства, торгова марка ДІМ, виготовляє Сходи - гвинтові   скляні   ,   дерев'яні   і   металеві сходи,   елементи до них,   перила, огорожі, поручні   на замовлення за індивідуальними проектами

Гвинтові метеликові сходи (типу гусячий крок) займає мало місця, кілька квадратних метрів.

1 правобічна нижня фризова щабель;
2 левосторонняя нижня фризова щабель;
3 правобічна основна ступінь;
4 левосторонняя основна ступінь;
5 правобічна верхня фризова щабель;
6 опорна стійка;
7 крайні опорні стовпи;
8 промежуточниие опорні стовпи.

Збірна гвинтова сталева сходи

Візуалізація 3D моделей збірної конструкції гвинтових сходів для дизайн-проекту

Фото з виробництва: Виготовлення складових елементів і контрольна збірка на виробництві конструкції гвинтових сходів

Монтаж збірної нержавіючої конструкції гвинтових сходів на об'єкті


Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама