Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Купити брус в Харкові ціна на сухий брус для покрівлі (на дах) від виробника зі складу Лісовик

  1. Калькулятор розрахунку вартості бруса, вага пиломатеріалу, витрата антисептика:
  2. При замовленні від 10м3 діє дилерська ціна 3600 грн / куб!

№ Найменування обрізного пиломатеріалу Довжина, м Ціна, грн / м3 1 Брус 4м - 4,5м 3700 грн / м3 2 Брус 3м - 6м: 3800 грн / м3 3 Послуга добірної брус під замовлення (повна відсутність обзола на крайках) 3м, 4м, 4 , 5м, 6м +300 грн / м.3

3

Калькулятор розрахунку вартості бруса, вага пиломатеріалу, витрата антисептика:

Розмір, мм Кількість,
шт. Загальна
довжина, м Об'єм,
м3 Загальний
вага, кг. * покривається
площа, м2 ** Витрата
антисептика, л Ціна за
м3, грн. Ціна за
м.п.,
грн. Ціна за шт.,
грн. Загальна
вартість, грн. Разом: 0 0 0 0 0 0 - - - 0 Роздрукувати Очистити

При замовленні від 10м3 діє дилерська ціна 3600 грн / куб!

Брус - це унікальне поєднання міцності, геометричних форм і унікальності застосування в різних сферах діяльності людини. Можна висловити визначення бруса, як категорії пиломатеріалів, сухою мовою книг по деревообробці, або словникових визначень, що брус - це мовляв пиломатеріал, який, на відміну від плоскої дошки , Має товщину і ширину 100 мм і більше, але ми знаємо більше про нього, ми маємо досвід роботи з ним і для нас це більше ніж сухе визначення. В будівництві будинку , Він дарує тепло, волога не затримується в ньому, як втім і вогкість. Його унікальність і незамінність пройшла перевірку через століття, якщо не через епохи. Німеччина, Голландія, Данія, Росія і т. Д., Колорит цих країн, ясно дає зрозуміти, що дерев'яне житлове будівництво, було частиною культури цих країн і народів, що проживали там в усі часи. Тепло, екологічність, затишок, надійність, і довговічність які принесло дерево, в будівлі всіх часів, дають право брусу виступити на першу роль, зайняти місце на п'єдесталі переможців серед всіх пиломатеріалів. Напевно і зараз десь на території старенької Європи, варто старий будиночок, в якому надійно тримає і зберігає конструкцію старий добрий брус, виготовлений вмілим теслею або столяром тих давніх і славних часів.

Брус, який Ви побачите на стелажах нашого складу виготовляється в м.Харкові, на потужностях європейського стандарту з соснового кругляка, привезеного з регіонів України, а саме Суми, Полтава, Харківський регіон. Наша компанія пропонує купити брус в Харкові високої якості за низькою ціною. Зручне місце розташування, нашої бази пиломатеріалів, висока якість продукції, надійне партнерство і гідне обслуговування приємно здивують Вас.

За більш детальною інформацією звертайтеся за телефонами вказаними на сайті або прорахуйте Ваше замовлення за допомогою нашого калькулятора .

На сьогоднішній день на нашому складі пиломатеріалів "Лісовик", є широкий вибір пиломатеріалів для даху, покрівлі, для облаштування підлоги, каркасного домобудівництва. Покрівельні бригади, будівельні компанії і просто покупці - це все наші клієнти. Дах, покрівля, кроквяна система - це найбільш часто зустрічаються замовлення. Працюючи на ринку тривалий термін, ми знаємо який пиломатеріал підібрати до вашої даху, ми знаємо як правильно облаштувати вашу покрівлю. Брус, який ми використовуємо для покрівлі висихає природним шляхом, він зберігається під навісами на нашому складі. Всі стандартні перетину присутні в нашому асортименті. Будь-які нестандартні перетину пиломатеріалів, бруса і дошки ми виготовимо в найкоротші терміни. Ваша дах і покрівля в надійних руках нашої компанії. Карта проїзду на оптово-роздрібний склад "База пиломатеріалів" Лісовик "" в Харкові .

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама