Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

loghouse in Belarus

  1. проектування
  2. Матеріали для будинків Контио
  3. СЗАТ «Белвнешлізінг»: +375 17 256 11 17, +375 29 934 80 23, [email protected]

Сьогодні багато людей як в Мінську, так і в інших містах мріють про те, щоб переїхати жити ближче до живої природи. Незважаючи на те що Білорусь - невелика країна, проблеми, пов'язані з якістю повітря і рівнем стресу, актуальні для всіх сучасних мегаполісів. І в якості будівельного матеріалу для заміського одноповерхового або багатоповерхового будинку багато все частіше вибирають дерево, адже воно є ідеальним природним будматеріалом. Крім житлових будинків, дерево широко застосовується в створенні лазень, альтанок та ін.

проектування

Перш ніж приступити до будівництва, необхідно розробити якісний функціональний проект. Проект кожного одноповерхового і багатоповерхового будинку Контио розробляється індивідуально і адаптований саме під бревенчатое домобудівництво, враховуючи всі його тонкощі і специфіку. При проектуванні кожного будинку в розрахунок приймається наступна усадка дерева. Проекти розробляються таким чином, що усадка відбувається контрольовано, тому в подальшій експлуатації будинку замовник не матиме неприємних проблем. Готові одно- і багатоповерхові будинки з клеєного бруса і колод від Контио не вимагають часу на усадку, тому оздоблювальні роботи можна починати практично відразу ж після того, як закінчилося будівництво. У порівнянні з будовами інших виробників, готові дерев'яні будинки з бруса і колод від Контио мають значно меншу теплопровідність завдяки наявності канавки для укладання утеплювача, який розширюється всередині і заповнює простір між колодами, що перешкоджає втраті тепла.

До кожного проекту додається детальний план з деталізацією всіх вузлів. Завдяки цьому Контио може гарантувати жителям Мінська та інших білоруських міст дотримання європейських стандартів якості в процесі створення житла з колод і бруса.

Власний будинок - це широке коло можливостей для самостійного вибору. Кількість кімнат, їх площа, висота стель, способи прокладки комунікацій, додаткові дерев'яні деталі і т. Д. - все це замовник може вибрати сам. Однак існує кілька нюансів, які варто враховувати на етапі проектування, і один з них стосується площі.

Матеріали для будинків Контио

При зведенні одноповерхових і багатоповерхових дерев'яних будинків Контио застосовуються три основні типи матеріалів: профільований брус, клеєний брус та оциліндрований брус. Довговічність будь-якого вироби з дерева безпосередньо залежить від якості вихідного матеріалу. Для виробництва брусів і колод компанія Контио використовує північну сосну найвищої якості. Місця лісозаготівель Контио знаходяться в північних лісах, в умовах яких деревина набуває властивостей, що ідеально підходять для житлового будівництва.

Будівництво будинків з бруса Контио не вимагає довгих підготовчих робіт. Брус має всі переваги цільного дерева: готові будинки з бруса від Контио екологічно безпечні. Влітку такий будинок зберігає прохолоду, взимку - тепло. При цьому брус не тільки накопичує тепло, а й поширює його по всьому будинку, створюючи унікальний ефект кондиціонування.

Завдяки багаторічному досвіду і застосування найсучасніших технологій продукція Контио зберігає незмінно високу якість. Серед широкого асортименту колод і бруса виробництва компанії Контио ви завжди зможете знайти матеріал, що ідеально підходить для ваших цілей.

Монтаж одноповерхових і багатоповерхових дерев'яних будинків з бруса і колод відбувається швидко і не викликає труднощів завдяки сучасним технологіям. Дерев'яні матеріали від Контио в будівництві вашого одноповерхового або багатоповерхового будинку - це створення простору з природного матеріалу, в якому комфортно жити. Герметична, але при цьому дихаюча конструкція забезпечує відмінну якість повітря, тим самим покращуючи ваше самопочуття. У підсумку в передмісті Мінська і будь-якого іншого міста ви завжди будете почувати себе комфортно.

СЗАТ «Белвнешлізінг»: +375 17 256 11 17, +375 29 934 80 23, [email protected]

Сьогодні багато людей як в Мінську, так і в інших містах мріють про те, щоб переїхати жити ближче до живої природи

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама