Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Облаштування ванної кімнати в дерев'яному будинку

  1. Підпишіться на оновлення сайту!

Поставлена задача: облаштувати ванну кімнату в дерев'яному заміському будинку.

Хід виконання робіт: Вихідні дані для облаштування ванної кімнати в дерев'яному будинку були такі - виведені відводи каналізаційного стояка і труб гарячого і холодного водопостачання, а також стіни, оброблені вагонкою.

Для захисту стін від попадання вологи і виключення можливості утворення грибка і цвілі всі стіни були оброблені септірующім складом, після чого в місці установки ванни і умивальника було вирішено обшити стіни пластиковими декоративними панелями. Дане рішення обумовлене тим, що монтаж плитки на дерев'яну основу процес дорогий і часом не довговічний в силу ваги конструкції і технології кріплення кераміки до дерева. Крім того в даному випадку одна зі стін має значний ухил, що додатково накладає обмеження з укладання плитки у ванній кімнаті. На фото нижче представлена ​​декоративна пластикова панель і вже оброблені стіни ванної кімнати в місці установки ванни і умивальника:

Після обробки стін пластиковими декоративними панелями були прокладені труби гарячого і холодного водопостачання, а також каналізації, після чого виконана установка і підключення сантехніки:

Результат роботи по обробці ванної кімнати дерев'яного будинку пластиковими панелями, установці сантехніки (ванни, унітазу, умивальника) наведено на фото і відео нижче:

Більш детально з ходом виконання робіт можна ознайомитись в нашій фотогалереї . Загальний час виконання робіт з облаштування ванної кімнати в дерев'яному будинку склало 3 дні.

Додаткова інформація: Корисну інформацію про встановлення сантехніки можна дізнатися з книги «Установка сантехніки в будинку і квартирі», яку Ви можете отримати абсолютно безкоштовно, заповнивши наведену нижче форму. З книги Ви дізнаєтеся все про основні принципи розміщення санвузлів і сантехнічного обладнання, а також прокладання внутрішньобудинкового водопроводу і каналізації. За допомогою інформації, викладеної в доступній формі, Ви зможете самі встановлювати основний перелік сантехнічного обладнання.

Після заповнення наведеної нижче форми і активації підписки Ви зробите відразу дві справи - отримаєте посилання на скачування цієї вкрай корисної книги і станете передплатником на нашу розсилку про будівництво, ремонт, реконструкції заміських будинків, інженерних систем і облаштування дачних ділянок, де ми будемо приводити корисні статті та практичні приклади робіт, а також інформацію про сезонні і святкових знижки на роботи та послуги нашої компанії. А доставлятися все це багатство буде прямо Вам на пошту. І все це абсолютно безкоштовно!

Цей матеріал також доступний на: Цей матеріал також доступний на:   English English

Підпишіться на оновлення сайту!

Заповніть всього два поля і будьте в курсі найсвіжіших новин та прикладів виконаних робіт!

Ваш E-Mail в безпеці Ваш E-Mail в безпеці

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама