Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Оздоблення деревом стін будинку Дніпропетровськ - дерево внутрішнє оздоблення Запоріжжя

  1. Оздоблення ДЕРЕВОМ ДОМА в Дніпропетровську І ПО УКРАЇНІ Потрібна сучасна обробка деревом будинку...
  2. Оздоблення будинків деревом - послуги від «Лісового кварталу» в Дніпропетровську та Запоріжжі
  3. Кращі матеріали для дерев'яної обробки будинку всередині і зовні

Оздоблення ДЕРЕВОМ ДОМА в Дніпропетровську І ПО УКРАЇНІ

Потрібна сучасна обробка деревом будинку Дніпропетровськ або Запоріжжі? Тоді найкращим варіантом для Вас буде блок-хаус - популярний обшивочний матеріал для обробки фасадної частини будинку.
Блок-хаус - це цилиндрована обшивальна ламель, виготовлена ​​з висушеної першосортною деревини сосни і володіє високими експлуатаційними характеристиками. Оздоблення деревом будинку втілює в життя сучасні дизайнерські ідеї і допомагає заощадити на зовнішній обробці, так як вартість його не настільки велика, на відміну від інших матеріалів. Як приклад, обробка деревом стін на будинку повинна виглядати так:

Оздоблення деревом стін

Розміщувати панелі з блок-хауса можна як горизонтально, так і вертикально, і ще під кутом. Якщо Ви самостійно вибираєте блок -хаус для обробки деревом стін, зверніть особливу увагу на товщину вироби, чим більше товщина - тим краще для зовнішньої обробки, тому що в асортименті «Лісового Кварталу» є тонкий блок-хауз для внутрішнього оздоблення стін в будинку (ціна його нижче і він тонше).
Розміщувати панелі з   блок-хауса   можна як горизонтально, так і вертикально, і ще під кутом
Для самостійного монтажу панелей, Вам потрібно обзавестися великою кількістю інструментів і матеріалів. Для обрешітки - використовується брус, який можна придбати у нас. Перед монтажем панелей з блок-хауса проводиться обробка ламелей антисептиком. Оздоблення деревом стін будинку починається з нижнього ряду, розташовуючи панелі шипом вгору.

Оздоблення будинків деревом - послуги від «Лісового кварталу» в Дніпропетровську та Запоріжжі

За запитами обробка деревом в Дніпропетровську і Запоріжжі відвідувачі нашого магазина пиломатеріалів в Дніпропетровську завжди зможуть знайти високоякісний матеріал для зовнішньої обробки - блок - хаус, який захистить Ваш будинок від атмосферних впливів, утеплить, звукоїзоліруєт від сторонніх шумів, додасть дуже привабливий і природний зовнішній вигляд. З огляду на важливість зовнішньої обробки фасаду, не варто забувати про внутрішній атмосфері в будинку.
Будинки, обшиті всередині вагонкою, блок-хаусом, фальш-брусом надають особливого колориту Вашому інтер'єру. В якості підлогового покриття використовуйте дошку для підлоги з сосни.

Кращі матеріали для дерев'яної обробки будинку всередині і зовні

Кращі матеріали для дерев'яної обробки будинку всередині і зовні

Сьогодні достаток обробних матеріалів дуже різноманітне, існує величезна кількість способів і варіантом обробки фасадів будинків, але, щоб обробка деревом будинку радувала Вас, ми пропонуємо звернути увагу на природний, екологічно чистий матеріал - дерев'яний блок-хаус.

Блок-хаус, як будівельно-оздоблювальний матеріал має ряд переваг над іншими видами матеріалів для дерев'яної обробки в межах України:

1) Натуральний, екологічний, має сучасний естетичний вигляд, універсальний - можна застосовувати як зовні, так і всередині будинку.

2) Завдяки правильній обробки і сушки деревини для виробництва панелей він не тріскається при експлуатації на вулиці 2) Завдяки правильній обробки і сушки деревини для виробництва панелей він не тріскається при експлуатації на вулиці.

3) Має природним показником тепло- і шумо- ізоляції. Влагоустойчив. Якщо Ви хочете теплий будинок, тоді звичайно ж краще вибрати натуральний матеріал (а не хімічно небезпечний пінопласт).

4) Доступна ціна, конкурентна ціна на ринку оздоблювальних матеріалів.

5) Швидкість і простота монтажу, навіть не маючи досвіду в будівництві, зовнішній ремонт можна виконати своїми силами.

Блок-хаус буває різних розмірів, тому потрібно враховувати, для яких видів робіт він призначений Блок-хаус буває різних розмірів, тому потрібно враховувати, для яких видів робіт він призначений. Оздоблення деревом стін на фасаді будинку проводиться при використанні блок-хауса середніх і великих розмірів, товщина яких від 35 мм. при ширині від 125 мм. Чим більше радіус заокруглення у панелі, тим естетичніше (імітуючи будинок зі зрубу) виглядає фасад будинку. Блок-хаус використовують дуже часто в якості обшивального матеріалу для дерев'яної обробки літніх альтанок, банних будинків, терас, садових і дитячих будиночків. Також у нас на сайті ви можете підібрати дерев'яні двері , Які в поєднанні з блок-хаусом створять ідеальний зовнішній вигляд.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама