Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Проявляємо креатив - робимо своїми руками вішалку в передпокій

  1. що знадобиться
  2. матеріали
  3. Як зробити вішалку в передпокій своїми руками
  4. настінні моделі
  5. підлогові вироби
  6. З дерева і ДСП

У передпокої без вішалки ніяк - не на підлогу ж кидати зняті плащі, пальто і капелюхи. Можна, звичайно, вбити в стінку кілька великих цвяхів, але це зовсім не естетично. Та й шпалери будуть засолюють, паскудячись від верхнього одягу. Набагато приємніше оку і практичніше буде справжня вішалка - для підлоги або настінна , Кому як подобається. А спорудити її можна самостійно, причому для цього зовсім не потрібно бути меблевим асом.

що знадобиться

Інструменти

Нам знадобляться вмілі руки, нехитрий домашній інструмент і мінімум матеріалів. Можна навіть відходи використовувати, до речі. Або знайдені в лісі красиві гілочки з сучками.

Отже, арсенал інструменту буде такий:

  • Викрутка і саморізи діаметром 4 міліметри з капелюшком відповідної форми. Довжина саморізів - 3-5 сантиметрів (залежить від матеріалу).
  • Пила-болгарка для нарізки дощок або ДСП.
  • Дюбеля (в разі настінного конструкції).
  • Дриль або шуруповерт (краще електричні).
  • Рулетка, рівень, олівець для розмітки.
  • Наждачний папір для чистової обробки.

Для створення деяких варіантів вішалок можуть стати в нагоді ще металеві куточки, лобзик (якщо потрібно буде вирізати фігурні поверхні). Якщо захочеться створити металеву монументальну конструкцію , То виникне необхідність в зварювальному апараті. Втім, для простих виробів він не знадобиться.

Проста вішалка в коридор своїми руками

Проста вішалка в коридор своїми руками

матеріали

Тепер про матеріали. Найбільш популярні - дерев'яні дошки, фанера і бруски, а також їх обрізки. Часто роблять вішалки і з деревних плит - краще взяти ламіновані, які виглядають більш привабливо. Втім, можна і звичайні ДСП пофарбувати, попередньо загрунтувавши. Вийде теж ефектно.

А якщо у вас стоїть старий торшер зі стійким підставою, який все руки не доходять викинути, то можна дати йому друге життя у вигляді вішалки підлогового типу. Для цього досить зняти абажур разом з кріпленням для лампи і від'єднати шнур живлення. Залишилося пофарбувати виріб в уподобаний колір, не забувши попередньо до верхнього металевого колі приєднати гачки - тут добре підійдуть сплетені з дроту.

До слова, гачки для вішалки в коридорі - важлива деталь. Вони повинні бути великими і зручними. Можна купити їх в магазині меблевої фурнітури, а можна проявити фантазію. Природні матеріали - гарна підмога в роботі. Причому вироби з них виходять ексклюзивні - таких точно ні в кого не буде. Наприклад, можна використовувати в якості гачків сучки і гілки, зашкуренние і покриті лаком. Красиво і функціонально.

Ще один цікавий і оригінальний варіант - гачки з чайних ложок, зігнутих навпіл. Або з алюмінієвих виделок. В обох випадках ручка є нижньою (основний) поза виробом. Ще можна зігнути гачки з товстого дроту, оформивши їх декоративними елементами - намистинами, наприклад.

Фото настінних в ешалок в передпокій своїми руками

Як зробити вішалку в передпокій своїми руками

Далі ми розповімо про декілька конструкціях вішалок, які робляться досить легко і швидко.

Але, перш ніж почати створювати шедевр, подивіться, будь ласка, креслення, які ми підібрали для вас.

Креслення вішалок в передпокій

настінні моделі

Основа вішалки - щит, на якому будуть розміщені гачки. Його можна зробити суцільним (з деревної плити або сантиметрового аркуша фанери) або гратчастим. Останній варіант кращий - він легше, та й матеріалу менше йде.

  1. Щоб зібрати такий щит, дві паралельні горизонтальних дошки (бруска) приєднують до стіни за допомогою дюбелів.
  2. Потім до них прибивають вертикальні дошки шириною близько 7 сантиметрів, а до тих - гачки.
  3. Розмір виробу залежить від габаритів стіни і всього приміщення. Оформлення - за бажанням. Це може бути лак, фарба, самоклейка. Головне - не забути акуратно обробити всі краї і торці, щоб не було шорсткостей.
  4. При бажанні зверху у вішалки можна приробити металевими куточками полку для капелюхів - дошку шириною близько 20 сантиметрів.
  5. А якщо вішалка робиться на всю висоту стіни, то і нижню поличку для взуття непогано передбачити. Вона внизу повинна буде підтримуватися брусками 5 на 5 сантиметрів.

Наступне відео обіцяє навчити вас створювати своїми руками настінні дерев'яні вішалки в передпокій з однієї дошки:

підлогові вироби

Тут важливо подбати про важкому підставі, який мав би перевертатися.

  • Як вже говорилося, можна взяти підручні матеріали типу низу від торшера.
  • Підійде і остов підлогового вентилятора, який перестав працювати.
  • Ще одна підказка - використовувати підставку для новорічної ялинки - зараз їх випускається безліч.
  • А простіше і дешевше всього сколотити дерев'яну хрестовину з товстих брусків, прикрасивши потім її.

Тепер - стовп вішалки.

  • Його теж можна зробити з бруска довжиною від півтора метрів, а у верхній частині металевими куточками прикріпити кілька коротких брусків для розширення (на них будуть розташовуватися наші гачки).
  • Набагато креативніше, втім, буде виглядати інший варіант - це якщо використовувати відповідне сухе деревце без кори, ошкурив його і покривши лаком. Тут і гачки не знадобляться - гілочки зіграють цю роль.

Тим, хто має апарат для зварювання і любить працювати з металом, можна зробити важку і міцну металеву вішалку. Для цього знадобиться труба діаметром приблизно 3 сантиметри, а також сталеві прути для ніжок і гачків діаметром 1,6 і 1 сантиметр (відповідно). Ніжок буде три - їх плавно вигинають і приварюють до труби. Вгорі роблять кілька гачків, так, як в подібних готових виробах. А потім конструкцію фарбують.

Вішалка, яку легко створити своїми руками

Вішалка, яку легко створити своїми руками

З дерева і ДСП

Натуральна деревина проста в обробці і обробці, до того ж екологічна. Крім того, практично у кожного майстерний господаря знайдуться обрізки рейок, брусків, дощок або шматки фанери. Трохи фантазії, пара вільних вечорів - і ось перед захопленими домочадцями оригінальна вішалка. Всього-то й потрібно - дві поздовжніх планки, кілька поперечних (до слова, добре для цієї мети використовувати готові наличники) і гачки на свій розсуд. Наприклад, дерев'яні сучки, меблеві ручки або яскраві пластикові стаканчики.

Вельми вдячним матеріалом є деревні плити. З них можна за допомогою лобзика вирізати всілякі фігурні вироби. Наприклад, вішалку, контури якої виконані у вигляді стилізованого дерева - це зараз модно. Вирізавши її, фарбуємо в веселий колір (не забувши попередньо нерівності згладити наждаком) і кріпимо дюбелями до стіни. Потім на кінцях гілочок криє гачки для одягу. До слова, для такого деревця і товсту фанеру можна взяти.

Перш, ніж перейти до безпосереднього виготовлення вішалки, радимо звернути увагу на майстер-клас в відео нижче, яке і розповість, як створити креативну вішалку у вигляді дерева для вашого коридору:

Можна з ДСП спорудити і простіший варіант вішалки в передпокій своїми руками, наприклад, суцільний або гратчастий щит (найпростішу конструкцію настінного вішалки). А взявши ламіновані плити, ми позбудемося необхідності їх обробки. Але торці обов'язково потрібно обробити - для цього продається спеціальна кромка, яку приварюють за допомогою праски. І ще: пиляти ламіновані листи потрібно тільки з вивороту, а то потріскаються.

Хочете створити з дерева вішалку в передпокій своїми руками? І, бажано, з поличкою для капелюхів? Запросто! Дивіться уважно наступне відео:

Хочете створити з дерева вішалку в передпокій своїми руками?
І, бажано, з поличкою для капелюхів?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама